Skal vi vedligeholde din WordPress side?

WordPress vedligeholdelse – WordPress serviceaftale? Et WordPress vedligeholdelses abonnement er en service vi tilbyder, og den sikre fuld funktionelt, beskyttelse og sikkerhed på din WordPress side. Vi vil lave grundig research, opdateringer, hackingbeskyttelse, spam-beskyttelse, backup af side, hastighedsoptimering, oprydning samt installation af nye plugins for at du kan surfe rundt på en tryg, sikker og up to date platform.

 • Hjælpemateriale
 • Kerne opdateringer
 • Sikkerhedsovervågning
 • Tema / plugin opdateringer
 • Hacking samt spambeskyttelse
 • Installation af nødvendige plugins
 • Løbende sikkerhedstjek på hjemmesiden
 • Gratis genetablering af siden, hvis den bliver hacket
 • iThemes Security Pro licens
 • Råd og vejledning
 • Backup af databasen dagligt
 • Backup af filer dagligt
 • Multisite support ( vedligeholdelse af op til 3 sider)
 • Hastighedsoptimering
 • Oppe / Nedetid overvågning
 • SMS alarm

Hvad indeholder en WordPress serviceaftaler?

Sikkerhed

WordPress sikkerhed er meget vigtigt. Det er derfor, at hvert WordPress vedligeholdelse abonnement indeholder WordPress sikkerhed. Din web-adresse vil være sikker med en 24/7 overvågning, hvor oprydning er inkluderet uden ekstra beregning. Hvis der sker noget med din side, vil din web-adresse blive renset og ”ført” tilbage til normal på kort tid – alt bag kulisserne – så du ikke behøver at bekymre dig overhovedet.

Læs mere om WordPress sikkerhed og backup her.

Backups

Vi ved alle, hvor vigtige backups er. Du har sikkerhedskopier af fotos, dokumenter, musik osv., i tilfælde af, at det utænkelige sker. Når det gælder din hjemmeside, bør det ikke være anderledes. I nogle serviceaftaler tilbyder natlige off-site backup af hele din WordPress-filsystem (kerne, temaer, plugins, fotos, etc.) samt databasen og vi vil gemme dem på vores serverharddisk. Som WordPress backup plugin bruger vi Backup Buddy , som er den bedste måde at sikkerhedskopiere (og flytte) en WordPress side på.

Hurtig hjælp

WordPress brugerbase er eksploderet, og et stadigt stigende antal af plugins og temaer er tilgængelige for dig til brug på dit websted. Med dertil følger naturligvis masser af spørgsmål og/eller bekymringer, og det er derfor vi findes! Nogle vedligeholdelses abonnement giver dig adgang til en dedikeret support, hvor du kan stille spørgsmål, få råd eller få dine problemer løst. Et af vores kyndige teammedlemmer vil hjælpe dig fra start til slut. Svartiderne er ret utrolige … du kommer til at elske det!

Opdateringer/installation

Opdateringer kan være en tidskrævende opgave! Vi laver ugentlige opdateringer, herunder WordPress kerne (hvis relevant), plugins og temaer. Alle opdateringer udføres af et medlem af teamet med sans for detaljer. Du kan være rolig – alt vil blive gjort rigtigt. Hvis det er nødvendigt, vil der kvit og frit blive foretaget installation af andre plugins, for at gøre din side mere funktionel, sikker og up to date!

Udvikling & support

Med os på dit hold, vil du have erfarne og professionelle udviklere, der arbejder på dit websted. Vi kan håndtere alt fra små ændringer, til stor udvikling – herunder WordPress plugins – brugerdefinerede udvikling og meget mere. Fortæl os hvad du har brug for – vi har den bedste pris. Vi vil gøre dine drømme til virkelighed.

Hastighedsoptimering

Kører din side langsom? Så har den behov for en hastighedsoptimering, som kan få hele siden til at loade hurtigere. I nogle af vores WordPress vedligeholdelse abonnementer, tilbyder vi hastighedsoptimering til WordPress. Vi laver hastighedsoptimering på hjemmesider, webhops, blogs communities mm. Vi optimerer billeder, opsætter cache, komprimerer filer, minimerer brugen af CSS, HTML og JavaScript, aktiverer lazyload, renser og optimerer databaser, opsætter CDN på siden (hvis nedvøndigt) og meget mere – alt sammen for at gøre din side hurtigere. Til optimering af siden, benytter vi os af Google Pagespeed Tools som er udviklet af Google, og det er et perfekt værktøj til få en hurtig WordPress side.

Hjælpemateriale

Hver enkel af vores WordPress serviceaftaler giver adgang til WordPress hjælp, som du får tilsendt på e-mail ved tilmelding. Til start får du tilsendt flere pdf-filer, som hjælper dig med at komme i gang med verdens mest populære open source-CMS. Du vil også modtage vores månedlige nyhedsbrev, som vil give dig en bred viden om WordPress.

Læs mere om Brand Design her.

%d bloggers like this: