WordPress er en af de mest sikre content management systemer på markedet

WordPress sikkerhed? WordPress er en af de mest sikre content management systemer på markedet i øjeblikket, og dette er takket være det store udvikler-fællesskab. Men engang imellem kommer den store stygge ulv og banker på, og hvis du ikke har sat siden op med WordPress sikkerhed, finder han en vej ind.

WordPress hacking er ved at blive et voksende problem, og påvirker tusindvis af hjemmesider dagligt – mange webstedsejere er ikke engang klar over, at de er blevet hacket. Vi har set forskellige former for hacking på alle typer af hjemmesider, og     det er kun steget massivt i det forløbne år – WordPress er ingen undtagelse. Så vi har gjort det til en forretning at holde vores kunders hjemmesider sikre med vores dedikerede WordPress beskyttelse.

Vi laver flotte hjemmesider med WordPress, se med her.

Vi mener at forebyggelse er bedre end helbredelse, så vi anbefaler, at alle virksomheder med en WordPress side, får sat WordPress sikkerhed op med det samme for at beskytte deres forretning.

Hvordan holder vi jeres WordPress side sikker?

Vi bruger en kombination af manuelle og automatiserede teknikker til at finde sårbarheder på din side samt hosting, der potentielt kan udnyttes af hackere. Vi laver gennemgang af koder og plugin, penetrationtests, belastningstests og sikkerhedsscanning m.m. Vi går simpelthen på jagt efter de svageste led, som skulle gemme sig på jeres WordPress side – alt sammen for at sikre jeres virksomhed mod angreb.

Du må ikke tage chancer med din WordPress side. Vær smart – begynd at sikre din WordPress hjemmeside fra dag ét. Med vores sikkerhed, vil du kunne sove godt, og vide at din WordPress hjemmeside er beskyttet med professionel WordPress beskyttelse. Vi kalder vores WordPress beskyttelse for “Fort Knox” sikkerhed, og det betyder at sikkerheden er skræddersyet til dine behov. Din side overvåges konstant, og den vil blive opgraderet hver måned for at opretholde maksimal sikkerhed.

Sikker WordPress hosting

Et af de vigtigste aspekter, når det handler om WordPress sikkerhed er din hosting. Vi har erfaring med at arbejde med en bred vifte af hosting-udbydere, og vi vil meget gerne anbefale det bedste WordPress hosting løsning for at opfylde dine behov for ydeevne og sikkerhed.

WordPress malware beskyttelse

Malware er ofte skjult eller indlejret i ikke-skadelige filer, så du kan ikke vide, om din side er inficeret. Hackere bruger malware til at indsamle følsomme oplysninger, og få uautoriseret adgang til din side. Vi vil lave malware forebyggelse, malware oprydning samt ugentligt malware scanninger. Vi vil analysere din side og identificere ondsindet indhold, beskidt software og mistænkelige koder, alt sammen for at du kan sove trygt om natten, velvindende at din side kører optimalt.

WordPress sikkerhedspakken indeholder

WordPress sikkerhedsanalyse

Vores team vil gennemgå din side samt hosting, og så er det optil dig, om du ønsker at udbrede fejlene, eller om et kyndigt medlem af WordPressMedia skal lave en professionel sikkerhedsopsætning.

Installation af sikkerhedsplugin

Vi vil installere og konfigurere de bedste sikkerhedsplugins, der er til rådighed. Dette vil gøre din WordPress side næsten uigennemtrængelig for hackere!

Backup af WordPress side & database

Vi vil lave en komplet backup af din WordPress side. Dette er ikke bare en database backup, men en sikkerhedskopi af alle dine temafiler, pluginfiler – alt indhold. WordPress backuppen bliver overført til . Dropbox.

Læs mere om vores professionelle tilgang til sikkerhed og backup her.

Malware sikkerhedsovervågning

Der er ikke nogen værre følelse i verden, end når du er klar over, at din hjemmeside har inficeret computeren på en person, du kender. De har mistet alt, fordi din side har inficeret dem med ondsindet software. Vores WordPress sikkerhedspakke indeholder overvågning af malware, for at undgå disse problemer.

Malware oprydning

Uanset om vi opdager det, eller hvis en anden giver dig besked, er vores team højt uddannet og har specialiseret sig i de mest komplekse infektioner. Så hvis det skulle ske, at din WordPress side på mystisk vis bliver hacket, vil vi ikke opkræve noget for at løse problemet.

Malware forebyggelse

Ingen ønsker at vide, at deres hjemmeside bliver brugt til at inficere online besøgende. Derfor indeholder vores WordPress sikkerhedspakke en malware forebyggelse, så ingen af besøgende for stjålet nogle hemmelige oplysninger.

WordPress opdateringer

Når der er en ny opdatering til WordPress kernen, vil vi opgradere til den nye version. Vi vil også holde alle dine plugins samt tema up-to-date. Plugins, temaer samt WordPress kernen kan have sikkerhedshuller, så opdatering er en nødvendighed.

To-faktor-autentificering – mobilsikkerhed

Er en stærk adgangskode ikke nok? Vi kan sætte 2-faktor-autentificering op, så der bliver sendt en brugerdefineret kode til din telefon, når du logger på. Dette ekstra lag af beskyttelse kontrollerer det er dig, som logger ind (og ikke nogen, der gættede dit password).

Vi skjuler Log ind side & admin

Vi ændrer webadressen på dit login-området, samt admin brugerne, så angribere ikke ved, hvor de skal lede. Denne funktion, hjælper også mange af vores kunder med at huske deres login-link.

Stærk adgangskode

Vi vil i samarbejde med vores kunder være med til at lave en adgangskode, som opfylder de sikkerhedsmæssige krav. Dette er en af de bedste måder at sikre din hjemmeside.

Ude tilstand

Der er ikke nogle, som foretager ændringer på en hjemmeside 24 timer i døgnet? Vi gør admin området utilgængelige på bestemte tidspunkter, så ingen andre kan snige sig ind. Tidspunkter vil blive fastlagt, så de passer til jeres behov.

IP- banning

Hvis der kommer flere login-fejl på jeres side, vil IP-adressen blive bannede, så de ikke kan tilgå siden mere. Vi lukker samtidig også fra andre lande, og lader kun folk med en dansk IP-adresse kunne tilgå siden.

Hastighedsoptimering

Den største bekymring med sikkerheds implementeringer, er altid påvirkningerne af sidens ydeevne. Men med vores firewall, vil du opleve dramatiske stigninger i ydeevne samtidig med, at WordPress beskyttelsen er i top.

Blacklist & beskidt SEO

Sider som er angrebet af virus, bliver blacklistet af organisationer som Google og Bing. Det gør at brugerne ikke kan komme ind på din side. Det vil dog værre endnu værre, hvis man er på udkig efter dit produkt, men i stedet bliver omdirigeret til sider med Viagra. Disse to ting er bedre kendt som blacklist og beskidt SEO, og Brand Design kan hjælpe med forebyggelse og oprydning.

Læs mere om WordPress søgemaskineoptimering her.

Ændring af kode

Den største fejl, man som ejer af en WordPress side, kan begå, er at have en hjemmeside med usikker eller beskidt kode, som let kan blive udnyttet af hackere. Vi vil gennemgå jeres tema, og opsætte firewall, som stopper disse sårbarheder fra at blive udnyttet.

Installer WordPress på 5 minutter!

WordPress er kendt for at være nemt og ligeledes for sin 5 minutters installationsbeskrivelse. Følg punkterne herunder step by step og du vil være kørende i WordPress i løbet af kort tid.

 1. Først og fremmest skal du bruge en MySql database, som du har hos din webhost. Alt information i wordpress bliver gemt i din database, og det er herfra dit indhold hentes ned.
 2. Download WordPress med forud installeret dansk sprog fra følgende link: http://da.wordpress.org/releases/
 3. Pak filen ud et sted hvor du kan finde den igen.
 4. Åben din FTP Klient og upload filerne til den mappe hvor du ønsker din WordPress Side.
 5. Gå ind i din fortrukne browser og naviger til http://www.ditdomæne.dk/wp-admin/install.php hvor wordpress installationsguiden begynder.
 6. Her udfyldes bl.a. med oplysningerne til den MySql database vi oprettede i step 1 – samt du vælger dit ønskede brugernavn og kodeord til administratoren.
 7. Tryk færdiggør installation og nu er du kørende på din egen WordPress Hjemmeside.

Det virker ikke?

På nogle webhoteller fungerer installationsguiden ikke grundet WordPress ikke får tilladelse til at skrive wp-config-sample.php, som er stedet hvor dine databaseinformationer bliver gemt. For at løse dette kan vi gøre følgende:

Find filen wp-config-sample.php i din hovedmappe, hvor du har installeret WordPress.

Åben filen og udfyld med dine oplysninger hvor der er markeret med fed skrift:

// ** MySQL settings - You can get this info from your web host ** //
/** The name of the database for WordPress */
define('DB_NAME', 'Database_navn');

/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'Database_brugernavn');

/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'Database_kodeord');

/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

Gå nu tilbage til http://www.ditdomæne.dk/wp-admin/install.php og færdiggør installationen.

Hvis du har installeret en engelsk version af WordPress kan du følge denne guide til at skifte til Dansk Sprog Pakke.

God vejledning til brugen af WordPress.

Add Analytics Trackingkode til WordPress

Analytics er et fantastisk værktøj til at måle dine besøgende, og der er ingen undskyldning for ikke at bruge det til din wordpress hjemmeside. I mange brugerudviklede temaer du kan finde på internettet, kan du nemt indsætte din trackingkode i dine temaindstillinger. Men hvis dit tema ikke har denne funktion, skal du selvfølgelig ikke snydes for analytics.

Vi starter med at gå ind i udseende -> Editor og finder frem til filen Header(header.php)

Led efter følgende kode:

<?php wp_head(); ?>
</head>
<body id="body" <?php body_class(); ?>>

Og indsæt din trackingkode imellem </head> og <body> således:

<?php wp_head(); ?>
</head>
<script type="text/javascript">
var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-25345653-7']);
_gaq.push(['_trackPageview']);

(function() {
var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js';
var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
})();
</script>
<body id="body" <?php body_class(); ?>>

Husk at trykke gem og evt. tjek om du har lagt koden rigtigt ved at gå til din hjemmeside www.DitDomæne.dk – højre klik på siden og tryk Vis Kildekode – Hvis du kan se koden her, så er det gjort korrekt.

Læs en god vejledning til WordPress her.

WordPress FAQ

Hvordan opretter jeg en WordPress kategori? En kategori bruges i WordPress systemet, til at opdele indlæg på en blog, i forskellige kategorier. På den måde giver kategorier et større overblik over en blog, da dine besøgende har mulighed for at sortere i, hvilke indlæg de vil se.

Det er nemt at oprette en eller flere kategorier.

Sådan gør du.

Først går du til dit kontrolpanel (www.ditdomæne.dk/wp-admin).

I navigations-bjælken til venstre, står der ‘indlæg’. Hold musen over ‘indlæg’, hvorefter ‘kategorier’ fremkommer. Her trykker du.

På den side der nu fremkommer, kan du tilføje en kategori. Det gør du ved at give kategorien et navn, eventuelt en kort titel, en forælder hvis dette ønskes, samt en beskrivelse. Du behøver kun at give kategorien et navn, men du kan også udfylde de andre felter.

Til højre på siden kan du se de kategorier der allerede er lavet. Her har du ligeledes mulighed for at rette i de eksisterende kategorier – f.eks. deres navne, korte titler, forælder, samt beskrivelsen.

Hvorfor overhovedet vælge WordPress ?

Hvordan laver jeg et WordPress indlæg/artikel?

At lave et indlæg (artikel) i WordPress, er ganske nemt. Hele WordPres systemet er bygget op på, at man skal kunne oprette indlæg – altså, artikler. Et indlæg er en artikel som bliver vist på blog-siden, og evt. også i en kategori.

Sådan gør du.

Først går du til dit kontrolpanel. Herefter gør du følgende:

 • Klik på ‘Indlæg’ i venstre side (den lodrette navigationsbjæle til venstre).
 • Klik på ‘Tilføj nyt’ øverst på siden.

Nu er du fremme på den side, hvor du skal lave indlægget.

Du skal/kan udfylde følgende ting:

 • Overskriften.
 • Brødteksten (selve artiklen, under overskriften).
 • Vælge en eller flere kategorier til indlægget.
 • Tilføje tags.
 • Samt vælge et ‘thumbnail’ til indlægget. Et thumbnail er det billede, der i nogle designs, bliver vist på blog-forsiden (ikke nødvendigvis selve indlægget).

Ekstra funktion:

At lave et indlæg (artikel) i WordPress, er ganske nemt. Hele WordPres systemet er bygget op på, at man skal kunne oprette indlæg – altså, artikler. Et indlæg er en artikel som bliver vist på blog-siden, og evt. også i en kategori.

Sådan gør du.

Først går du til dit kontrolpanel. Herefter gør du følgende:

 • Klik på ‘Indlæg’ i venstre side (den lodrette navigationsbjæle til venstre).
 • Klik på ‘Tilføj nyt’ øverst på siden.

Nu er du fremme på den side, hvor du skal lave indlægget.

Du skal/kan udfylde følgende ting:

 • Overskriften.
 • Brødteksten (selve artiklen, under overskriften).
 • Vælge en eller flere kategorier til indlægget.
 • Tilføje tags.
 • Samt vælge et ‘thumbnail’ til indlægget. Et thumbnail er det billede, der i nogle designs, bliver vist på blog-forsiden (ikke nødvendigvis selve indlægget).

Ekstra funktion:

Hvis du har mod på det, kan du også udgive dine indlæg ud i fremtiden. Du kan altså ‘planlægge’ hvornår din artikel skal udgives. Dette kan du gøre brug af, f.eks. en dag hvor du er ekstremt produktiv og skriver en masse blogindlæg. Her vil det give mening, at bruge ‘planlæg’-funktionen. På den måde skabes der kontinuerlig aktivitet på din blog.

Mangler du hjælp til WordPress? Så kontakt læs mere her

Hvordan planlægger jeg at udgive et indlæg?

WordPress giver dig mulighed for at planlægge udgivelsen af dit indlæg. Med andre ord: skriver du 3 artikler på en dag, men kun vil udgive et hver dag, kan du planægge udgivelsen af indlæggene. På den måde forbliver din blog (hjemmeside) aktiv, selvom du ikke bruger tid på den.

Det er nemt at planlægge et indlæg i WordPress.

Sådan gør du.

Når du har skrevet dit indlæg, skal du ikke trykke på ‘udgiv’, som du ved sædvanlig lejlighed ville have gjort.

 • Nu trykker du i stedet på ‘Rediger’, som står til højre for teksten ‘Udgiv med det samme’, i boksen ‘Udgiv’.
 • Herefter indtaster du datoen for udgivelsen af indlægget – f.eks. en uge frem.
 • Herefter trykker du på ‘ok’.
 • Til slut skal du trykke på den store blå knap, hvor der normalt står ‘Udgiv’ på. Nu står der ‘Planlæg’.

Hvordan søgemaskineoptimerer jeg mit WordPress blog indlæg?

Note: der findes mange meninger om, hvordan et indlæg optimeres bedst til søgemaskinerne. Derfor går vi ikke helt til værks, men kommer med nogle overordnede ting, som med sikkerhed, vil gavne dit indlægs placeringer i søgemaskinerne (f.eks. Google).

At optimere et indlæg til søgemaskinerne, kan gøre en stor forskel for din forretning/hjemmeside. Ikke nok med at du kan få flere besøgende, så får du højest sandsynligt også flere kunder. Besøgende bliver til kunder.

Men hvordan optimerer du dit indlæg til søgemaskinerne?

Sådan gør du.

Det vigtigste er, at du skrive et godt blog indlæg. Det hjælper ikke at skrive et indlæg, som ikke er godt. Det skal være godt – ellers får du ikke de gode placeringer. Det handler i høj grad om godt indhold. Har du ikke det, så er det dét, du skal arbejde med.

Hvis vi tager udgangspunkt i at dit indlæg er godt indhold, så kan du gøre følgende, for at optimere dit indlæg til søgemaskinerne:

 • Bruge dit søgeord i indlæggets titel. Skriver en artikel om røde julesokker, så kan du kalde artiklen for ‘Røde julesokker’ – men det optimale ville være, at kalde den for ‘Røde julesokker – billige sokker i høj kvalitet, som giver julestemning’. Forstå mig ret – artiklernes titel må hellere end gerne være mere end 2-3-4 ord.
 • Yoast WordPress SEO plugin. Installer dét plugin på din WordPress hjemmeside. Under din redigeringsboks (der hvor du skriver selve indlægget), kan du give indlægget en sidetitel, beskrivelse og nogle få tags. Gør brug af det.

Gør du brug af Yoast WordPress SEO pluginnet’ og bruger dit søgeord i indlæggets titel (og meta-titel), så er du godt dækket ind. Ligeledes så sørg for aldrig, at gøre følgende:

 • Brug aldrig det samme ord alt for mange gange i et blog indlæg, fordi du gerne vil ligge øverst i Google på det pågældende søgeord. Det hjælper ikke. Tværtimod.
 • Brug aldrig for lidt tid på dit blog indlæg.

Brand Design er en virksomhed med speciale i WordPress

Leder du efter et WordPress bureau? Vi løser mange forskellige WordPress opgaver, og gør altid den enkelte kunde tilfreds. Brand Design er en virksomhed med speciale i WordPress. Vi udvikler kun WordPress hjemmesider og WordPress Webshops, men vi klarer også andre opgaver. Du kan læse om alle vores løsninger her på siden.

Vi er specialister i WordPress med 10 års erfaring.

Vi tilbyder

Ejer du en hjemmeside eller webshop, og ønsker du at der kommer flere besøg ? Vi kan hjælpe dig med at opnå gode placeringer på diverse søgemaskiner, og dermed skabe større vækst samt flere online besøg.

Eksperthjælp

Vi tilbyder eksperthjælp i WordPress. Vores store erfaring og viden gør, at vi kan løse alle komplekse opgaver i lige netop dette populære Open Source CMS-system.

WordPress webshop

Vi udvikler i WooCommerce, som kobles på en normal WordPress platform. Vi kan hjælpe enhver butik, stor som lille. Tjen flere penge i jeres virksomhed – få en WordPress webshop nu!

Vi hjælper også med søgemaskineoptimering af Webshops.

PSD til WordPress

Fra PSD til WordPress er en af de services vi tilbyder. Hvis du har designet siden færdig, så kan vi sætte det op for dig. Design og funktionalitet vil gå hånd i hånd.

WordPress hjemmeside

Ønsker du en ny hjemmeside som passer til dit foretagende? Vi tilbyder at opsætte din hjemmeside i WordPress, som er det bedste Open Source CMS-system.

Programmering

Ønsker du noget unikt til din hjemmeside eller webshop? Vi kan programmere dette for dig. Det er kun fantasien og ambitionerne, der sætter grænser.

Webhotel og hosting

Hvis du vælger vores webhotel samt hosting pakke, er der garanti for, at du kører på en sikker, stabil og driftsikker platform.

Sikkerhed

Dit domæne vil være sikkert med en 24/7 overvågning. Hvis der sker noget med din side, vil din web-adresse blive renset og ”ført” tilbage til normal efter kort tid med vores WordPress sikkerhed.

WordPress backup

En stor open source platform, som wordpress, kan være udsat for mange angreb, derfor er det vigtigt, at have en backup af hele dit filsystem (kerne, temaer, plugins, fotos, etc.) samt databasen.

Konverteringsoptimering

Ønsker du at salget i din webshop stiger? Vi kan optimere konverteringen af din WordPress Woocommerce webshop, så salget stiger og du tjener flere penge!

Responsiv Website

Gør din hjemmeside responsiv, og skab bedre brugeroplevelser. Vi kan garantere, at design og funktionalitet på din nye hjemmeside eller webshop er i top, både på telefon, computer og tablet.

Opdatering og vedligeholdelse

Et vedligeholdelses abonnement er en service vi tilbyder, og den skal sikre fuld funktionelt, beskyttelse og sikkerhed på din side. Vi er eksperter, og vi ved alt om , hvordan man vedligholder verdens mest populære CMS-system.

%d bloggers like this: