Sikkerhed er en alvorlig ting, vi har set nok til, at forstår hvorfor emnet er ømt for mange

Website sikkerhed er et alvorligt emne

I den forbindelse skal vi gøre vores bedste til at lette byrden i at se jeres sikkerhed igennem. Hovedpinen i at forsøge at tænke som en kriminel hacker kan være en svær opgave for selvstændige, site og shop-ejere! Bare det at forstå formål og hensigten bag disse kriminelle er så langt fra fredelige verden den kan komme, for ikke at nævne udgiften, sure penge, der i en perfekt verden burde være overflødige. Men ak, det bliver mere og mere nødvendigt med sikkerhed, vi kan ikke længere skyde ansvaret fra os over på eksterne leverandører, “som burde have sikkerheden på plads“…

Website sikkerhed er et alvorligt emne

Lad os fjerne eller bare lette byrden fra dine skuldre

Vores løsning, beskyttelse ja endda genetablering efter et hacker angreb, malware eller andet ondsindet, vil hurtigt få smilet frem igen. Vi har forsøgt at gøre det enkelt og sparer dig for alle de tekniske vendinger som kun vi “teknik-nørder”, elsker, forstår og anvender…

Sikkerhedspakke! Hvad er det?

En sikkerhedspakke er noget software, der beskytter din WordPress hjemmeside mod ‘the dark forces’ – de onde, fra den mørke side, der forsøger at hacke og ødelægge din hjemmeside eller at give den virus eller malware…

Hvor stor er chancen for at MIT site bliver hacked?

Det er ikke muligt at forudsige hvilke hjemmesider, der måske bliver hacket på forhånd, men min erfaring siger ca. 20% at det sker.

Hvad sker der hvis min hjemmeside bliver hacket?

En hacket hjemmeside kan være mange ting, der er et hav af forskellige måde, din hjemmeside kan blive hacket på og derfor også hvordan den vil opfører sig på og se ud efter et hacker-angreb. Afhængig af hvad din hjemmeside har været udsat for, er hjemmesiden enten blank eller død (vises ikke) eller også spreder den ondsindet kode, der resulterer i at dit domæne bliver blacklistet i søgemaskinerne, det kan være slemt nok for din omsætning, investering og omdømme.

Hvis dit site hijackes af hackere kan du være med til at sprede vira og åbne op for betalingstransaktioner og det der er værre. Den slags lukker mange virksomheder, for ikke at nævne din investering i kampagner, reklamer og så møder dine besøgende en kæmpe advarsel på dit domæne om ‘blacklisting’ og sikkerhedsbrud m.m. Forudsagt af hackere, bots (robotter), vira eller malware…

Har WordPress ikke indbygget backup?

WordPress gemmer ikke en backup af dit site. WordPress sider og indlæg gemmes som revisioner, så du via en smart tidslinje kan gå tilbage og genskabe tidligere versioner af disse. En smart funktion men det er ikke en backup af dine filer eller dine data. Du bør altid have en solid, ren backup af alle dine data (filer og database) et sikkert sted – Ikke lokalt eller på samme sted som din hjemmeside ligger.

Hvad vil en sikkerhedspakke gøre for mig hvis jeg bliver angrebet?

En Sikkerhedspakke beskytter din forretning mod angreb. Alene derfor er investeringen i en sikkerhedspakke fornuftig!

Hvis du alligevel bliver angrebet, vil din hjemmeside blive genskabt samt blive renset for invaliderende ‘malware’ og anden ondsindet kode forudsaget af hackere, bots eller spammer.

Hjælper dig til at sove bedre om natten, velvidende at dit “sikkerheds-team” konstant overvåger og beskytter din forretning.

Sikkerheds-huller i WordPress

Sikkerhed – De fleste vil feje det ind under gulvtæppet? Men det kan koste dyrt!

At vende rykken til sikkerheden online, kan være det dyreste du har gjort!

“Da vi startede byggede vores egen online forretning, den første webshop i 2003, havde jeg ikke den vildeste ide om hvor kompliceret, livet online ville blive.

Hvis jeg ikke allerede var en “I.T. geek”, så havde jeg for længst givet op på min drøm og skyldt mig tilbage til det sikre job. Heldigvis havde jeg en ‘passion’, der holdt mig i korte tøjler og fik mig til at hænge i som en pitbull. Jeg vidste at min forretning skal passes og forblive sund og sikker. Nu da du kender mig bedre, kan du slappe af og kaste dine bekymringer af på mig, hvis du vil?

Hvor virkelig er truslen? Der angribes over 33 millioner sites hver måned! Vi har selv 7 online forretninger. Jeg er også webmaster for mange selvstændige, forretningsfolk og bruger mere og mere tid hver uge på, at  rense og rydde op efter hacker, vira og malware angreb.

Sikkerheds-huller i WordPress

Hver dag oplever jeg hackere, robotter og vira angreb, der forsøger at bryde ind i databaser og sikkerhedshuller i WordPress

Ligesom dig, hader jeg at bruge mine hårdt tjente penge på ting, som ikke giver mig glæde eller sjov. På den anden side, har jeg også brugt flere uger på at genskabe noget arbejde, der gik tabt i et online angreb.

Efter sådan en oplevelse blev SIKKERHED en prioritet for mig! Når angrebet også sker for dig (før eller siden), så forstår du hvorfor og hvor vigtigt det er, at have sine backup filer sikret og sit anti-hacker software opdateret. Specielt hvis du ikke er I.T. Nørd og selv skal bygge din hjemmeside op igen.

Hvis din hjemmeside skaber indkomst til din forretning, så kan du ligesom mig ikke bare vende det blinde øje til din egen sikkerhed.

Lad os sammen stoppe dem, der forsøger at skade os!

Du SKAL beskytte din forretning… og nu ved du HVEM, DER VIL gøre det for dig!

%d bloggers like this: