Vi har specialiseret os i opbygning af hjemmesider i WordPress

Vi har specialiseret os i opbygning af hjemmesider i WordPressVi har specialiseret os i opbygning af hjemmesider i WordPress systemer og kan give dig en skræddersyet løsning, som passer perfekt til dine ønsker om design og funktionalitet.

WordPress er oprindeligt et system lavet til blogs (hjemmesider man kan kommenterer på), men har med tiden udviklet sig til uanede muligheder og kan spille sammen med alle de kendte sociale medier, som f.eks Twitter og Facebook.

Læs også om WordPress Ressourcer her.

Du skal vælge WordPress hvis du blot har et ønske om at blive set på nettet

Du skal vælge WordPress hvis du blot har et ønske om at blive set på nettetDu skal vælge WordPress hvis du blot har et ønske om at blive set på nettet og ikke er en decideret webshop der ønsker at sælge mange forskellige produkter. WordPress henvender sig typisk til mindre virksomheder der gerne vil fortælle om dem selv og vise med video eller billeder hvad de kan og tidligere har udført.

WordPress kan sammensættes til dig, så du i fremtiden selv kan indsætte nye billeder/videoer og tekst og vi vil naturligvis lave en grundigt beskrevet brugsvejledning hvis dette ønskes.

Vi mener faktisk selv vi er specialister i WordPress.

WordPress er også den perfekte løsning hvis man ønsker at arbejde som affiliate

WordPress er også den perfekte løsning hvis man ønsker at arbejde som affiliateWordPress er også den perfekte løsning hvis man ønsker at arbejde som affiliate (underleverendør) idet man nemt og hurtigt kan oprette flere sider på samme domænenavn, samt WordPress er en af de systemer der er nemmest at arbejde med, hvis man ønsker (SEO) søgemaskineoptimering og søgemaskineannoncering.

Hvorfor overhovedet vælge WordPress ?

%d bloggers like this: