White Hat, Grey Hat og Black Hat SEO

White Hat, Grey Hat og Black Hat SEO – Hvilken vej skal i vælge?

White Hat er ofte den “organiske” SEO, hvor sitet ligger på sin placering og langsomt med rolig men effektiv SEO optimering prikker til søgemaskinerne og fortæller dem at her er et site, der vil frem i verden. Det er ofte den bedste måde, men samtidigt også den mest langsommelige.

Grey Hat er oftest den web bureauer, SEO folket samt andre eksperter benytter sig af, for at fremme resultaterne lidt hurtigere end ved White Hat. Her tweakes og justeres, og der laves både interne og eksterne links, “lige til grænsen”. Det betyder kort sagt at man forsøger at presse en hjemmeside til at præstere hurtigere i topresultaterne via søgemaskinerne end man ville kunne opnå med White Hat.

Black Hat er ofte den hvor der er blevet forsøgt at lave resultater alt for hurtigt eller man har spammet sine keywords for meget på sit site. Eller den eksterne link building har taget overhånd, så det i søgemaskinerne ikke ser organisk ud længere. Black Hat sites straffes ofte hårdt på blandt andet Google.

Brug SEO på den rigtige måde og undgå at blive straffet på Google

Hos os er filosofien, som udgangspunkt white hat SEO, da den oftest er den mest sikre på den lange bane. Vi eksperimenterer dog også med Grey Hat SEO, hvis nogle af vores kunder ønsker dette. Vi tilbyder vores kunder en ordning, så de får en SEO optimeret hjemmeside, der stille men sikkert kravler op i søgeresultaterne på søgemaskinerne.

Den organiske brug af SEO er sundest

Vi tror på et sundt mix mellem sociale medier, ON & OFF links i mindre portioner fremstår “ægte” og søgemaskinernes “robotter” lader os komme igennem deres ofte grove sorteringsmekanismer. Det sikre jer et godt resultat på den lange bane, men også et form for “trust” i Googles øjne, der giver sitet det “blå stempel” og placerer det godt med tiden. (White Hat, Grey Hat og Black Hat SEO).

%d bloggers like this: