Webshop og online handel er i stigende vækst, har du overvejet dit marked?

Webshop, der er mange gode årsager til at overveje det marked, også selv om du har en fysisk butik. Digitaliseringen har også påvirket salget i de danske gågader, danskere handlede online for  58 milliarder i 2015, penge der før digitaliseringen blev lagt i butikkerne. Dette globale marked, er blevet konkurrenter til de danske butikker og Deres vare, som følge af det store online marked der er idag.

En webshop online, giver din kunder muligheden for at vælge dig. Det giver det dit brand en stærkere profil og du er tæt på dine kunder med en webshop. Mange købsbeslutninger er i dag flyttet ud på Google og et online marked, de købsbeslutninger er du ikke en del af, hvis du ikke har en hjemmeside eller webshop.

 

Hvorfor bør den fysiske butik være online?

Hvis dine kunder ikke kan finde dig online, vil de helt sikkert finde en anden at købe hos. De kunder der handler online, vælger omvendt heller ikke, at gå ud i en fysiske butik. Det kan godt være at dit produkt, ikke har meget konkurrence i Danmark, men dit produkt kan sagtens have stor global konkurrence. Google åbner verden op, så danske butikker ikke kun skal tænke på den konkurrence der er i Danmark.

En webshop en stor del af det, der styre dine kunder i den rigtige retning.

 

En webshop skaber mere salg til virksomheden online.

Online markedsføring, er naturligvis mersalg for enhver virksomhed.  Online markedsføring og webshops er, også det der kan skabe volumen og balance i en fysisk butik. Salg er aldrig 100 % stabilt, det er påvirket af mange faktorer, så jo flere ben en virksomhed har, jo mere stabil vil den være.

De udsving man oplever salgsmæssigt vil blive mere balanceret, når der er to omsætninger der udligner samme virksomhed. Naturligvis kan der være få produkter der ikke er egnet til online salg, men de der er egnet, mister omsætning ved ikke at være der.

Hvad med dine produkter?

[x_share title=”Share this Post” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true”]

 

Tilmeld vores nyhedsbrev her!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: