Ny webdesigner i Kolding

Webdesigner i Kolding med adresse i Adelgade i Kolding centrum. Udsigt lige over til hyggelige Cafe Kridt. Brand-Design.dk er et ungdommeligt team, hvor vi tilbyder CMS udvikling i WordPress. Vi opsætter jeres hjemmeside efter alle foreskrifterne, så den har en god mulighed for ranking i søgemaskinerne. Vi arbejder med tekstforfatning, fotografering af jeres virksomhed og jeres online profilering på de sociale medier og andet form for digital markedsføring.

Kolding

Vi elsker Kolding. Byen ligger fantastisk, som knudepunktet i trekantsområdet. Når man kører ind i byen troner det smukke Koldinghus så flot med den smukke sø omkring sig. I Kolding finder man også : Geografisk have, Trapholt, Staldgården, Det gamle borgerhus, Landbomuseet Kolding, Kolding miniby og mange andre hyggelige seværdigheder, der gør Kolding så attraktiv.

Vær aktiv på de sociale medier

Vær aktiv på de sociale medier, det er vigtig. Brand-design.dk har masser erfaring med brugen af de sociale medier i online markedsføring. Vi har lavet mange kampagner for eksisterende kunder online, og med stor succes. Vi satser primært på at holde os opdateret på udviklingen indenfor de sociale medier og herigennem sikre os vi er med hvor det sker Vores primære fokusområder på nettet er pt på Facebook, Google, Instagram og Twitter. Vi kender de mange indsatsområder og ved hvor i skal satse. Det handler også om hvilken branche i kommer fra, så vi målrettet kan gå efter lige præcis jeres søgeord. (Webdesigner i Kolding).

Vi har uddybet vores tilgang til de sociale medier her.

Fotograf til erhverv i Kolding

Erhvervsfotografering i Kolding klarer vi ogå. Vi har vores egen inhouse fotograf. Vi tilbyder vores egen fotograf kommer ud hos jer i virksomheden og laver billeder af jer og den stemning, der er i dagligdagen. Fotografen medbringer eget studio, kamera grej og baggrunde, så i ikke behøver afsætte tid til at køre ind i et fotostudio et sted, og bruge arbejdstiden på dette. Professionel fotograf i Kolding. Vi tilbyder også packshots, industrifotografering, og fotoreportager.

SEO

SEO – Vi tilbyder selvfølgelig også søgemaskineoptimering (SEO), hvor vi har mere end 12 års erfaring. SEO er mange ting, det er blandt at opsætning af tekst i rette mængder. Det er også link building, både internt på hjemmesiden, men også den eksterne link building, der har stor betydning for hvordan jeres hjemmeside placeres på søgemaskiner, som feks Google, Bing og Yahoo etc.

Vi er et seriøst SEO bureau i Kolding med masser af fart på. Kontakt os og få lavet SEO af et team af energiske iværksættere i Kolding.

✓ SEO med målbare resultater

✓ Mange års erfaring.

Webdesign i Kolding og erfaren online Markedsføring

Webdesign og Online Markedsføring ved erfarne folk, der ved at den organiske søgning på Google er den bedste og mest sikre form for SEO, men også den der tager længst tid at opnå. Vores helt store kompetencer ligger indenfor online markedsføring i Kolding er at vi kender byen godt. Vi kender erhvervslivet og vi nyder at være en del af byens arbejdsmarked og samtidig bidrage til at virksomhederne i Kolding bliver fundet på søgemaskinerne på nettet. Vi beskæftiger os med WordPress, er meget aktive på de sociale medier, sætter ad-words kampagner op, tilretter gamle html sider og leverer kreative fotos fra virksomhederne i trekantsområdet.

%d bloggers like this: