Webdesign Haderslev – Hjemmesider Haderslev

Webdesign Haderslev – Hjemmesider Haderslev – Vi er landsdækkende indenfor webdesign og foto. Derfor har vi lavet denne side, der gør opmærksom på vi leverer en super god kvalitet indenfor design af ny hjemmeside / webdesign i hele Danmark. Når i tager kontakt til os, vil i møde et ungdommeligt, men erfaren team. Vi servicerer jer indenfor hjemmesider, grafisk design samt flotte erhvervsfotos i Haderslev.

De sociale medier

De sociale medier – Vi har stor erfaring med de sociale medier. Vi har kørt 100vis af kampagner for vores kunder online med stor succes og pæne afkast. Vores primære fokus vil hele tiden være at følge udviklingen indenfor de sociale medier og herigennem sikre os vi er med på beatet, når der sker ny udvikling indenfor området. Vi var med i branchen da Facebook, Pinterest, Google+, Instagram, Twitter osv havde deres spæde start. Så vi kender til gamet og ved hvor i skal satse, afhængig af hvilken branche i kommer fra. (Webdesign Haderslev).

Læs mere om vores erfaringer med de sociale medier her.

Erhvervsfotografering Haderslev

Erhvervsfotografering Haderslev – Vi har, som tidligere nævnt et solidt team af dygtige folk i brand-design.dk. Vi tilbyder derfor også vores egen fotograf til erhvervsfotografering hos jer i virksomheden. Fotografen kommer simpelthen ud til jer og medbringer eget studio, kamera grej og baggrunde, så i ikke behøver afsætte tid til at køre ind i et fotostudio et sted, og bruge arbejdstiden på dette. Professionel fotograf i Haderslev.

SEO

SEO – Vi tilbyder selvfølgelig også søgemaskineoptimering (SEO), hvor vi har mere end 12 års erfaring. SEO er mange ting, det er blandt at opsætning af tekst i rette mængder. Det er også link building, både internt på hjemmesiden, men også den eksterne link building, der har stor betydning for hvordan jeres hjemmeside placeres på søgemaskiner, som feks Google, Bing og Yahoo etc.

Webdesign Haderslev og Online Markedsføring

Webdesign og Online Markedsføring – Vores helt store kompetencer ligger indenfor Webdesign og Online Markedsføring i Haderslev. Vi arbejder med WordPress, de sociale medier, ad-words, html og foto. Vi elsker en udfordring og er ikke tilfredse før vores kunder også er det. Vi mener en hjemmeside skal være både grafisk indbydende men samtidig også have gode load tider, så i får en fornuftig placering på søgemaskinerne.

%d bloggers like this: