Nyt Webdesign Aarhus – Ny Hjemmeside?

Webdesign Aarhus – Vi er landsdækkende indenfor webdesign og foto. Derfor har vi lavet denne side, der gør opmærksom på vi leverer en super god kvalitet indenfor design af ny hjemmeside / webdesign i hele Danmark. Vi elsker smilets by fordi vi ved kulturen trives super godt i byen. Vi har lavet flere hjemmesider i Århus og elsker området omkring Åen, Århus havn ved Dokk1, Marselisborg skoven og området ved den permanente og stranden.

Hvis i tager kontakt til os, vil i møde et ungdommeligt, men erfaren team. Vi servicerer jer indenfor hjemmesider, grafisk design samt flotte erhvervsfotos i Aarhus.

De sociale medier er super vigtige

De sociale medier har aldrig været vigtigere i dit forsøg på at ranke på søgemaskinerne – Vores team har masser erfaring med brugen af de sociale medier. Vi har kørt 100vis af kampagner for mange af vores søde kunder online, og med største succes og gode afkast. Vores primære fokus omkring de sociale medier er konstant at følge med i udviklingen indenfor hvilke af sociale medier, der er mest hyped og derigennem garantere vores kunder, vi er med på beatet, når der sker nye opdateringer indenfor området. Vi var med i gamet da Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Instagram osv fik deres spæde start på nettet. Så vi kender de sociale sites og vi ved hvor i bør satse. Vi ved også hvilke kampagner, der virker bedst, afhængig af hvilken branche i kommer fra. (Webdesign Aarhus).

Erhvervsfotograf Aarhus

Erhvervsfotograf Aarhus – Som tidligere nævnt er vi et solidt team af dygtige og kreative folk i brand-design.dk. Vi kan mange ting og tilbyder derfor også husets egen erhvervsfotograf til erhvervsfotografering. Vi kommer simpelthen ud til jer i virksomheden og laver billederne af personalet, virksomheden osv. Vi medbringer eget studio, kamera grej og baggrunde, så i ikke behøver afsætte unødig tid til på at køre ind i til et fotostudio et sted. Professionel erhvervsfotograf i Aarhus.

Læs mere om fotografering hos os her.

SEO

SEO – Vi tilbyder selvfølgelig også søgemaskineoptimering (SEO) i Aarhus, hvor vi med mange års erfaring ved hvordan man med succes bygger et site op. Søgemaskineoptimering er mange ting, det er blandt at opsætning af tekst i de rette doser og med relevant indhold. Det er også den hårde og seje link building, både onsite på hjemmesiden, men så sandelig også den mere krævende eksterne link building. Links har stor betydning for hvilken placering jeres hjemmeside får på søgemaskinerne Google, Bing og Yahoo etc.

Webdesign Aarhus og Online Markedsføring på de sociale medier

Webdesign og Online Markedsføring er nogle af vores største kompetencer. vi har som tidligere nævnt, lavet mange opgaver indenfor webdesign og online markedsføring i og omkring Århus. Vi bygger vores kunders hjemmesider i Wordpress, herunder indbygger vi fokus på delinger af jeres indlæg på de sociale medier. Vi opsætter også professionelle ad-words kampagner, tilretter html og laver anerleds og flotte fotos fra virksomheden. Vi elsker altid en udfordring og vi er bestemt ikke tilfredse før vores kunder er det. I vores optik skal en hjemmeside skal være både grafisk lækker og samtidig også have en stærk load tid af sitet, på den måde sikrer vi jer sammen en fornuftig placering på søgemaskinerne.

Spændende virksomheder Aarhus:

 • Arla Foods
 • Hummel
 • Salling
 • Stiften
 • Hungry.dk
 • Arkitektfirmaet C. F. Møller
 • Aarhus Retshjælp
 • TV 2/Østjylland
 • Sport & Fitness
 • Hotel Ritz
 • Aarhus Elite
 • osv…..
%d bloggers like this: