Kvalitetsbeviste løsninger Nyborg

Webbureau Nyborg – SEO og Webdesign – Vi tilbyder hjemmesider, der er skræddersyet, så de afspejler din virksomhed. Vi klarer alt det tekniske arbejde, men sørger samtidig for, at du får de rette værktøjer, så du selv har mulighed for at ændre indholdet.

Din hjemmeside er vigtig del af virksomhedens identitet.
Derfor skal hjemmesiden også have en værdi for jer!

– Jeres online profilering bliver gennemgået og sammen finder vi en identitet
– Vi kommer gerne med et uforpligtende oplæg
– Du får en løsning, der er målrettet dine kunder

Webshop Nyborg

Onlinesalg har stor fremgang, og flere foretrækker i dag at handle på internettet. Bliv en del af det online salg ved hjælp af SimpleWeb. Vi tilbyder en lang række løsninger inden for Webshops, som kan hjælpe dig på vej med din online butik

Unikt webdesign Nyborg
3 sprog
Introduktion til CMS system
Fuld support
Back-up
E-mail
Domæne
Webshop integration
*Inkluderer ikke hosting

Med en webshop har du mulighed for at få kunder døgnet rundt og samtidigt formindske arbejdsbyrden betydeligt. Her er webshoppens brugervenlighed og design altafgørende for, om netop din webshop bliver en succes eller en fiasko.  Simpleweb står for design, hosting, løbende service, online markedsføring og meget andet, men du spiller naturligvis også selv en meget stor rolle i udviklingen af din webshop.

INDGANGSVINKEL

Når det drejer sig om salg af produkter på internettet, er der meget forarbejde du selv må udføre. Produktbeskrivelser, gode fotos af varer er en nødvendighed, og det er her du selv kommer på banen. Gode beskrivelser og fotos af dine produkter vidner om seriøsitet og er med til at få din webshop godt på vej mod succes

ADMINISTRATOR

Når det kommer til administrationen af webshoppen, er systemet man vælger særlig vigtigt. Automatisk ordrebekræftelse, track and trace number, fakturering, hævning af penge og adresselabel er kun få af de ting der skal gøre automatisk, for at du ikke kommer til at drukne i administrativt arbejde. Vi har hos SimpleWeb valgt et system der sørger for at alt kører på skinner, så du, som enkel mand, har mulighed for at gennemføre mere end 50 ordre i timen.

INDTRYK

Vi ved, at brugervenlighed er lige så vigtigt for dig, som det er for dine kunder. Vi sørger for at kunden bliver guidet let og elegant rundt på siden, så der kan bestilles varer, så let som muligt.

MARKEDSFØRING

Search engine optimization er en metode, hvormed man har mulighed for at fremme placeringen af webshoppen i søgemaskinerne (Google, Bing, Yahoo). Webshoppens placering i søgemaskinerne har lige så stor betydning som designet. Det nytter ikke noget at have design og brugervenligheden i top, hvis webshoppen ikke er synlig på internettet. Derfor er SEO en nødvendighed og SimpleWeb hjælper dig godt på vej med, at få webshoppen på side 1 i søgemaskinerne.

Vores ønske er at gøre det muligt for virksomheder Nyborg, i alle størrelse at få en webshop eller et webdesign, samtidig med at økonomien kan følge med. Vi har gjort op med forstillingen om, at webdesignere er dyre i drift, og vi ved, at en hjemmeside er en investering. Derfor skal det også være muligt at få mere værdi ud af hjemmesiden, end omkostningerne forbundet med den.

CMS system Nyborg

Omkostninger har også haft en betydning ifht. valget af CMS system Nyborg. Vi arbejder primært med WordPress, et open source system, der er gratis. Men måske den vigtigste grund er, at det er nemt at benytte! Mange virksomheder føler, at det er svært selv at opdatere deres hjemmeside, og man har derfor benyttet sig af en webdesigner, hver gang priser skal opdateres, en stavefejl skal rettes, eller nye referencer skal indføres. I virkeligheden er det nemt selv at gøre, og WordPress gør det overskueligt lige så snart hjemmesiden er opbygget! Systemet er internet baseret, så du har selv mulighed for at opdatere din hjemmeside, uanset om du er på kontoret, ude at rejse eller hjemme!

Systemet er det mest benyttede i dag, og skulle vores standard, som vi selv sætter og som vores kunder kan forvente, ikke leve op til dine forventninger, kan du hurtigt tage din hjemmeside med til en ny udvikler uden at miste det arbejde, vi sammen har brugt på hjemmesiden.

Vi sætter dog en ære i at levere løsninger, der performer, og lever op til vores kunders krav. Vi ved, at værdiskabelsen først sker efter hjemmesiden er gået i luften.

WEBDESIGN NYBORG

Hjemmesiden er ofte den første kontakt med kunderne. Det er derfor vigtigt, at den giver et godt førstehåndsindtryk. Vi tilbyder hjemmesider, der er skræddersyet, så de afspejler din virksomhed. Ønsker du derfor at få et unikt webdesign, så står vi klar til at hjælpe dig på vej!

Vi giver dig fuld tilfredshedsgaranti på vores løsninger, og sammen sørger vi for at designet lever op til dine krav!

RESPONSIV HJEMMESIDE NYBORG

De mobile enheder bliver mere og mere populære og har for længst overhalet trafikken fra den almindelige computer. Det er dermed uundgåeligt at få optimeret sin hjemmeside, så den lever op til de stigende krav fra brugerne.

Med et responsivt webdesign tilpasser indholdet sig automatisk til de forskellige skærmstørrelser, og du sørger derfor for, at alle brugere får den bedste oplevelse. Vi sørger for, at hjemmesiden kan styres med én hånd, og at designet bliver tilpasset til fingeren. Det sikrer at kunderne også bliver på hjemmesiden, når de er på en smartphone.

Book et møde Nyborg

I tæt samarbejde med kunden, opnår vi altid gode løsninger. En ny hjemmeside skal afspejle virksomheden og løsningen finder vi sammen. Book et møde nu og få et uforpligtende oplæg til jeres nye hjemmeside!

Læs også:

%d bloggers like this: