Vores webbureau Århus

Vores webbureau filial i Århus er et ambitiøst, hurtigt voksende og ikke mindst højt specialiseret webbureau, der har beliggenhed i Århus. Brand Design blev stiftet allerede i 2002 under et andet navn og essensen af virksomheden var da også den selv samme, som den er i dag. Bureauet består af dedikerede og dygtige mennesker, der hver for sig har en stærk faglig profil, samt deler de den samme passion om at skabe digitale løsninger. De skaber derved hos Brand Design et stærkt team, der altid stræber efter noget ud over det sædvanlige.

Brand Design har specialister på mange områder

Brand Design har specialister på mange områder, som strækker sig fra søgemaskineopdatering interaktiv udvikling, SEO, eCommerce, idé-udvikling CMS-programmering og meget mere. På grund af det brede spektrum af specialister de har i bureauet, er de i stand til at tænke digitalt hele vejen rundt om et hvert forretningskoncept og digital identitet. Vi er besatte af at være opdateret på det nyeste af det nye og er stolte af det. De bestræber sig på altid at være opdaterede, lad det være design, teknologi eller noget andet digitalt.

Den store ambition ved Brand Design

Den store ambition ved Brand Design – webbureau Århus er at være og blive blandt de tre mest anerkendte web-bureauer i hele Danmark samt at have en af de bedst mulige arbejdspladser. For at have så store ambitioner er de selvfølgelig nødsaget til at have lige så store missioner i tankerne, og det er da også deres mission at skabe de bedst mulige digitale oplevelser for brugerne, deriblandt ved at udfordre dem, hvorved de kan lære mere. Alt dette gør de, mens de forsøger sig på at være kundeorienterede i alt, hvilket da også er deres grundholdning.

Virksomheden

Virksomheden er allerede meget anerkendt og har da også arbejdet med mange store virksomheder. Blandt det arbejde, de tilbyder, kan du vælge i blandt CMS, eCommerce, interactive – altså flashopgaver, responsive design og apps til tablets og mobiler m.m. Grunden til meget af deres succes tænkes at være skabt af de værdier, som de prædiker. Disse værdier er personlig og faglig udvikling – både for medarbejdere og kunder, trivsel, kommunikation, kreativitet og hjælpsomhed. Dette betyder, at de altid hjælpes af, og på denne måde bliver det stykke arbejde, du betaler for, altid det bedst du kan få for dine penge.

%d bloggers like this: