WEB

Er det nu, I skal i gang med at udnytte de muligheder der findes for online marketing? Måske er det endda på tide at få flyttet til et nyt web site? Det er sandsynligvis nemmere og billigere end du tror og det kan være helt små ting, der skal til for at løfte jeres virksomheds visuelle identitet til nye højder. Brand Design Bureau består af et kommunikations- og marketingteam med 10 års intenst samarbejde i ryggen.  Du kan bruge os, som et alternativ til en in-house marketingafdeling eller som en freelance samarbejdspartner til ad hoc opgaver. Vi kan dække de fleste behov i den mindre-mellemstore virksomhed og sørger for ekstra ressourser og kompetencer, hvis det er påkrævet til særlige opgaver.

Vi står klar til at hjælpe jer

Vi står klar til at hjælpe jer. Og vi finder helt sikkert en løsning, der passer jeres budget. Og her i starten, hvor vi er desperate for at få nye referencer kan vi tilbyde projekter til virkelig gode priser. Virkelig. Vi synes, det er sjovt at være cool med de coole selvom vi er et lille foretagende og vi holder øje med hvad der sker af nytænkning indenfor både offline og online kommunikation. Du kan derfor vælge fra alle hylder, når du kommer til os.

Vi anbefaler WordPress til nye projekter

Det er ikke sikkert din virksomhed er interesseret i den nyeste crazy pop-up funktionalitet i WordPress, men I får den nok præsenteret. Og så beslutter vi om det er noget for jer. Vi anbefaler WordPress til nye projekter, men der er ikke noget CMS vi ikke kan klare, hvis det I ønsker er at arbejde videre med jeres eksisterende platform.

Marketing

Forretning. Udbytte. Bundlinje. Denne virkelighed forstår vi virkeligt godt. Især efter at være blevet selvstændige. Kunsten at sætte sig langsigtede strategiske mål og få forventningerne indfriet i form at konkrete målbare resultater. Vi hjælper med både strategi og praktisk udførsel. Lad os udveksle erfaringer og sammen finde det rigtige mix til jer. PR, online kampagner, storytelling, digitale løsninger, den nye brochure, standmateriale til næste konference, power points, prezi, strategi, sociale medier, præsentationer, content marketing, annoncering…

Kommunikation

Du ved sikkert allerede selv, hvor I mangler hjælp og hvor marketingindsatsen halter. Vi giver dig inspiration til at tænke ud over rammerne. Måske handler det om indhold til dit web site? Eller måske er det tekst og billeder til din pressemeddelelse, til din online kampagne, til din brochure eller til dit foredrag? Kort sagt, vi hjælper med formidling i alle udformninger og sørger for at det er gennemtænkt i forhold til det du ønsker at opnå. Og ikke mindst: Skrevet på en måde der får budskabet ud din målgruppe.

Design og Tryk

Vores passion er kreativitet. Og det gælder både ord, billeder og teknologi. Den ene af os er fra skrivemaskine, pensel-og blyant-æraen og den anden er vokset op med en tablet i hænderne. Tilsammen udgør vi en solid klassisk-moderne kombi, der kan skabe ret gode resultater. Synes vi. Vi kan lave dig et nyt logo og et visitkort, sætte et kundemagasin op eller skabe en ny visuel identitet til din virksomhed. Intet for småt. Intet for stort (næsten).

%d bloggers like this: