Web medier – Dit website er dit udstillingsvindue

Web medier - Dit website er dit udstillingsvindueDit website er dit udstillingsvindue. Vores grundlæggende filosofi er derfor, at det handler om at gøre et godt indtryk fra start og give brugerne lige præcist det, de gerne vil have – hurtigt og effektivt.

Vi bygger websites på enkelte, men vigtige principper der gør, at du får et website som leverer et budskab der fanger. Du får et brugervenligt og funktionelt website og sidst, men ikke mindst, du får et website som er salgsdygtigt.

Din hjemmeside er ofte det første indtryk, kunden får af din virksomhed

Din hjemmeside er ofte det første indtryk, kunden får af din virksomhedDin hjemmeside er ofte det første indtryk, kunden får af din virksomhed. Derfor er hjemmesiden en vigtig ressource i at skabe nye kunder og relationer. Det er virksomhedens ansigt udaf til. Derfor ligger vi stor vægt på at forstå din forretning og dine kunder før vi begynder at finde løsninger og afholder altid et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi beskriver dit forretningsmæssige formål med hjemmesiden.

Vi gennengår din virksomheds målgruppe og marked og lægger en realistisk tidsplan for projektet. Har du nogle specifikke ønsker, så fortæl os hvad hjemmesiden skal gøre for lige præcis dig.

Design af ny hjemmeside

Design af ny hjemmesideDesignet af din hjemmeside er helt grundlæggende for at konvertere kunder og skabe troværdighed. Derfor lægger vi vægt på at skabe en veltilrettelagt brugeroplevelse som altid tager udgangspunkt i videnskabelig fakta, brugertest og mange års erfaring.

Kunder på internettet reagerer instinktivt. Og netop derfor er hjemmesidens design, det første skridt for succes på nettet.

Vi skaber løsninger, som bringer jeres unikke identitet frem,- afspejler jeres værdier og selvforståelse og samtidig udfordrer jer lidt.

Vi skaber løsninger, som bringer jeres unikke identitet frem,- afspejler jeres værdier og selvforståelse og samtidig udfordrer jer lidt.Vi er et professionelt webbureau, der udarbejder individuelle løsninger tilpasset din virksomheds behov.

Kompetent sparring, forståelse og optimering af forretningsprocesser hos vores kunder, er grundlaget for vores løsninger.

Vi lægger vægt på at have hjertet og forstanden med i hele processen

Vi lægger vægt på at have hjertet og forstanden med i hele processenVi lægger vægt på at have hjertet og forstanden med i hele processen. Dialogen er vigtig, så vi sammen vælger den rigtige platform, der passer præcist til dig og dine fremtidige behov.

Vi lytter til dig – og dine kunders behov – og udarbejder en fælles strategi, der rykker din virksomhed videre.

Gennem dialog afdækker vi målgruppen, opstiller nogle succesmål og optimerer løsningen

Gennem dialog afdækker vi målgruppen, opstiller nogle succesmål og optimerer løsningenGennem dialog afdækker vi målgruppen, opstiller nogle succesmål og optimerer løsningen efter de opstillede mål. I vores arbejde har vi derfor fokus på at din løsning skal kunne skabe den ønskede merværdi. Om det er i form af bedre markedsføring af dine produkter, direkte salg i din shop, eller bedre kommunikation med dine kunder – det er dig, der definerer hvad du vil opnå, og os der sørger for at du når i mål

Med fokus på det enkle tidssvarende og brugervenlige design, hjælper vi dig med en webløsning du stolt kan vise frem.

%d bloggers like this: