Web design inspiration

Web design inspiration er altid en super god idé inden man får udviklet et nyt webdesign. Man tager et kig på nettet og danner sig et overblik over hvilken slags design man bedst kan lide. Samtidigt også hvilket system det er udviklet i. Når man har fundet sin webdesign inspiration, så ved man også mere om hvilken stil man gerne vil pege sin web designer i retningen af inden, denne bare går igang med sine egne ideer. Det sparer jer begge en masse tid og i opnår en hurtigere tilfredshed med designet.

Grafiske web sider

Der findes 1000vis af forskellige websider på nettet med masser af grafiske looks. Det er super fedt når ens side har et slags “wow” effekt. Grafiske web bureauer gør også meget for at sørge for at siderne fremstår spændende. Man samarbejder ofte med dygtige fotografer, der laver spændende stemningsbilleder i og af virksomheden samt de ansatte, så hele hjemmesiden fremstår up to date og fuldstændig professionel. Eneste minus ved for meget grafisk på en web side, kan være sitets load tider, det kan straffe jer i søgemaskinerne.

Vi står gerne til rådighed med inspiration til web designs.

Web design trends

Design og SEO og gode indholdsrige tekster

Det er også vigtigt at man i sin jagt på det perfekte web design, gør sig tanker omkring designet selvfølgelig, men så sandelig også om SEO og gode indholdsrige tekster. Hvis et site er flot designet, men teksterne ikke er super gode, er i lige vidt. Det samme gælder hvis i sparer fotografen væk, og lægger kedelige billeder på sitet. Eller i dropper SEO delen, og taber terræn i forhold til jeres nærmeste konkurrenter i placering kampen på Google og de andre søgemaskiner.

Hos Brand-design.dk har vi altid fokus på alle ovenstående elementer, og vi vægter dem alle lige højt. Vi ved nemlig fra vores kunder at det er det samlede koncept, der giver den store gevinst i sidste ende. Derfor bør i søge inspiration inden i kontakter jeres web designer.

%d bloggers like this: