Opsætning af Analytics og Webmastertool

Website og webdesign i NyborgVores proces for SEO-kunder – Har du i forvejen Google Analytics og Webmastertool koblet til din hjemmeside skal vi have adgang til disse to konti. Analytics bruger vi til at overvåge trafikken på din hjemmeside.

Webmastertool bruges til forskellige formål, men i store træk til at holde øje med at din hjemmeside indekseres korrekt, og for at holde øje med eventuelle advarsler. Har du endnu ikke Analytics og Webmastertool så opsættes disse konti.

Udvælgelse af søgeord

En grundig søgeordsanalyseDet første der sker når du er blevet kunde hos os er en analyse og udvælgelse af potentielle søgeord. Vores SEO-eksperter udvælger forskellige typer søgeord, og du har som kunde mulighed for at komme med inputs i forhold til, hvilke produkter eller mærker du ønsker at blive fundet på.

On-site optimering 

Hvis man er god til SEO, kan der være rigtig mange penge, at henteNår dine søgeord er valgt skal der produceres tekster, hvilket vi har et team af erfarne og kompetente tekstforfattere til. Herefter vurderer vores SEO-eksperter hvilke sider der skal optimeres, og kan der ikke tages udgangspunkt i eksisterende sider, bygges der nye til formålet.

I samme ombæring foretages on-site optimeringen; placering af tekster, rettelse af overskrifter, meta titler,meta beskrivelser og opbygning af en intern linkstruktur på de pågældende sider, alt afhængig af mængden af valgte søgeord.

Off-page optimering

Search engines – certainly Google – sees backlinksNår din hjemmeside er optimeret til SEO er det tid til at få andre sider til at anbefale din hjemmeside. Dette kaldes linkbuilding, da det handler om at få andre hjemmesider til at linke til din. Links der peger mod din hjemmeside tæller i Googles øjne som anbefalinger – hvis kvaliteten af links er god. Vi sørger for du får links til din hjemmeside, hvilket kan have en afgørende betydning for dine placeringer på Google. Inden vi påbegynder vores linkbuilding analyserer vi altid din nuværende linkprofil, for at se hvilke links du i forvejen har. Dette benyttes til at vurdere dit udgangspunkt, men også i tilfælde af, at du har skadelige links der peger mod din hjemmeside, som vi skal have gjort noget ved.

Rapportering

Hver måned vil du modtage en placeringsrapport pr. mail, så du selv kan følge med i dine søgeords placeringer. Rapporterne er individuelle og du vil altid modtage en evaluering og analyse af situationen for din hjemmeside.

Løbende optimering 

Dit site er bygget op i framesDer sker løbende on-site optimering på din side. Vi rådgiver omkring måden der navigeres på din hjemmeside, sociale platforme, muligheden for at mer-sælge, designet på din hjemmeside og meget mere.

Vi er langt fra kun et SEO-bureau, og vi har mange kompetencer samlet i vores virksomhed, som vi benytter til at tilbyde vores kunder rådgivning om alle deres online marketingskanaler.

%d bloggers like this: