Vores primære målsætning, er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder som har et behov for professionel markedsføring og høj ROI

Vores primære målsætning, er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder som har et behov for professionel markedsføring og høj ROIVores primære målsætning, er at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder som har et behov for professionel markedsføring og høj ROI, men hvor budget, volumen eller ønsket om fleksibilitet ikke meriterer ansættelsen af en egentlig medarbejder

Uanset om du er læge med egen klinik, rejsekonsulent med eget bureau eller har bygget en anden type virksomhed op med afsæt din faglige viden, så er Brand Design din chance for at frikøbe din egen tid til det, som du er bedst til. Det er sjovest for dig og bedst for din forretning. Vi hjælper dig med at få flere kunder i butikken, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen!

Vi laver typisk en ramme-aftale (retainer), som gør at du har en fast marketingmedarbejder tilknyttet dit firma, som står til rådighed, når du har brug for det, men kun fakturer for den konkrete ydelse og aldrig fakturerer over det loft, som er aftalt.

Læs mere om professionelt webdesign her.

Hvorfor bryde din hjerne med

  • ord og tekster, når det er din virksomheds kerneydelser, du skal leve af?

Gør det, du brænder for

  • og få glæde af det, vi brænder for: tekster til web og tryk, der huskes, når nogen har brug for dig

Få et gratis tjek

  • af tekst og budskab på din hjemmeside, dine foldere og annoncer

Professionel hjælp til

  • pressemeddelelser og nyhedsbreve
  • artikler til fagblade, kundemagasiner, personaleblade, intranet

Er Brand Design ikke blot endnu et reklamebureau?

Er Brand Design ikke blot endnu et reklamebureau?Brand Design er ikke et reklamebureau, men en uvildig konsulentvirksomhed, som rådgiver i salg og markedsføring. Vi har ingen grafiker, designere eller andre som skal lønnes.

I tilfælde af at du, eller vi, ikke selv kan løse f.eks. den tekniske udfordring, så har vi et kæmpe netværk at trække på.

Hvornår kan jeg have glæde af Brand Design?

Hvornår kan jeg have glæde af Brand Design?Har du en virksomhed, som du ønsker udviklet, eller måske blot optimeret, så kan et samarbejde med os være relevant.

Du kan sammenligne det med at have en deltid-marketingmedarbejder ansat, som varetager dine interesser og udfører de mere simple opgaver, og trækker på netværk for) resten. Vi klarer alt fra SEO til Webdesign.

Hvem har det overordnede ansvar for, at jeg får det optimale ud af mine penge?

Alle medarbejdere er yderst kvalificerede på hver deres område, og alle opgaver overvåges af ledelsen i Brand Design, som har en baggrund fra reklamebranchen gennem 10 år verdenen.

Hvor finder jeg jeres priser?

Hvor finder jeg jeres priser?Vi kommer meget gerne med vores bud på, hvad en løsning vil koste for din virksomhed, men vi foretrækker at afstemme forventninger inden.

Du sidder sikkert med et budget, og ud fra dette kan vi komme med et bud på, hvad du kan opnå af resultater og hvor det vil være praktisk for dig at bruge pengene.

Har I ingen referencer?

Har I ingen referencer?Naturligvis har vi det, men da mange af vores kunder fortrækker diskretion, accepterer vi naturligvis dette. Du er derfor velkommen til at skrive til os, så sætter vi dig gerne i kontakt med et udvalg af vores kunder.

Skal jeres hjemmeside placeres godt i søgeresultaterne? Så er søgemaskineoptimering vejen frem.

%d bloggers like this: