En af de åbenlyse måder at tjene penge med Adsense på

En af de åbenlyse måder at tjene penge med Adsense påSom nævnt før, er en af de åbenlyse måder at tjene penge med Adsense på, at få en masse trafik. Trafik kan du få ved at lave søgemaskineoptimering på din side, men den mest effektive måde er at lave indhold af høj kvalitet der giver interesse for din blog, eller hjemmeside og som får folk til at dele på de sociale netværk som Twitter og Facebook.

Når indholdet på en hjemmeside, eller en youtube bliver delt af en masse mennesker, kaldes det viral markedsføring.

Succes med Viral Markedsføring.

Succes med Viral Markedsføring.For at få indholdet på din hjemmeside til at gå viralt, skal du lave noget exceptionelt indhold. Dette kan du gøre ved at skrive noget der er ekstremt interessant, provokerende, eller bare så humoristisk at dine besøgende synes det er sjovt at dele.

Her er et eksempel på et firma der laver billige barberblade. De har lavet en video der gik viralt. I videon gør ejeren grin med alle de fancy barberblade der bruger tennisstjerner som blikfang og som kan blinke osv, mens han forklarer at det eneste man jo bare skal bruge et barberblad til, er at barbere sig.

Herhjemme

HerhjemmeHerhjemme bliver der også lavet geniale eksempler på viral markedsføring. Billigvoks.dk lavede i forbindelse med Pia Kjærsgaard afgang fra Dansk Folkeparti en post på deres Facebook væg hvor de hyldede hendes afgang ved at tilbyde billig selvbruner med begrundelsen om at hun har skabt had og frygt mod folk med kulør.

Reklamestuntet gav billigvoks.dk en masse både postiv og negativ omtale. De mistede et par kunder, men i sidste ende gav det dem en masse omtale bla. på dr’s hjemmeside. Og som Simon Spies sagde, dårlig omtale, er bedre end ingen omtale.

Læs mere om SEO her.

%d bloggers like this: