Selv om der er en masse ord og udtryk, der kan synes græsk til dig, når det kommer til søgemaskine optimering, bør det ikke stoppe dig fra at bruge det ordentligt. Læs denne artikel for at få gode tips om SEO, der vil hjælpe dig sammen.

Under din første SEO Setup, undgå at tænke, at reklame er den primære måde at få din placeringer op. Reklame er en fantastisk måde at øge momentan trafik, men ikke som den trafik, der er bygget gennem boostede Rankings.

Dit Websted

Hvis du forsøger at henlede opmærksomheden på din hjemmeside eller blog, skrive kommentarer på de relevante Blogs af andre. Det fanger deres opmærksomhed og vil i det mindste føre til en vis trafik. I bedste fald, kan du endda ende op med en backlink og en anbefaling fra den anden Blogger.

Hjælpe web edderkopper i deres mission, hvis du forventer at blive rangeret højt. Edderkopper er konstant kravler gennem dit indhold og trække dit websted op baseret på ting som søgeord, men de er nødt til at vide, hvordan man navigerer dit websted. Du er nødt til at understrege, hvad omkring dit websted er vigtigt ved at oprette et webstedkort, der giver en edderkop at forstå hierarkiet af dine sider.

Hvis du ønsker at få det bedste, mest specifikke resultat muligt ved hjælp af en søgemaskine, så brug anførselstegn. For eksempel, hvis du ønsker at vide, Andy Pettite ‘s statistik i det sidste år af sin karriere, skal du skrive: “Andy Pettite” + “sidste år statistik.” Dette sikrer, at motoren ikke trække op unødvendige resultater, ligesom hans statistik fra de andre år af hans karriere.

Gå til konkurrenternes websteder, og se deres kildekoder. Dette vil vise dig de bedste søgeord, som du kan bruge. Mens du måske ikke ønsker at efterligne deres metoder, denne smule detektivevner kan få dig til at tænke på andre søgeord og ting at prøve.

For at undgå duplikeret indhold tilstopning af søgemaskiner, skal du være sikker på, at søgemaskinerne vide præcis, hvilke sider til indeks, når du opretter og uploade nye sider. Du skal altid slette de gamle sider helt fra din server og sørge for, at du kun indekserer det nyeste og mest relevante indhold.

Køb et domænenavn, der er nemt for folk at huske, der relaterer til dit produkt. I registratorens værktøjer kan du videresende dette unikke og mindeværdige navn til dit indhold eller produktets ordreside. Disse er især nyttige for personer, der finder dit indhold på YouTube, fordi de er lette at sige og huske.

Billeder og grafik er fantastisk til den visuelle aspekt af din web-side. Desværre kan søgemaskiner ikke fortolke dem (medmindre en bruger laver en bestemt billedsøgning). Hvis du har en awesome billede, skal du sørge for at have en awesome, beskrivende tekst billedtekst til at gå med det. Hvis du er fortrolig med HTML, skal du bruge en “ALT”-kode til dette: det vil give dig mulighed for at skrive en lang beskrivelse, som du kan udfylde med søgemaskine-venlige søgeord.

Prøv at oprette robotter tekstfil i din rodmappe for at opnå dette. txt-fil og herunder den i rodmappen. Dette vil holde søgemaskiner fra at få adgang til de filer, du vælger ikke at vise.

Vær smart med, hvor du placerer søgeordene i dit websted. Sørger for at placere dem i aspekter af dine websteder såsom titler, webadresser, indhold, billednavne, osv. Tænk over, hvilke vilkår dine besøgende ville bruge til at finde dit indhold, og hvad de ville forvente at se, når de ankom.

Kan Ikke

Overvej søgemaskine optimering som en måde at gøre din vej til Internet markedsføring succes. Søgemaskine optimering bruger søgemaskine algoritmer til din fordel og øger dit websites side placeringer gennem brugerdefineret indhold. Det betyder, at din hjemmeside vil have større eksponering, og du vil høste fordelene af øget trafik.

Brug ikke flash på en hjemmeside, som du ønsker at søgemaskine optimere. Flash indlæses ikke hurtigt, og søgemaskinespiders kan ikke læse den, så teksten i denne type fil kan ikke indekseres. For at optimere din hjemmeside, skal indholdet være i stand til at blive ransaget og indekseret af søgemaskiner.

Hvis du vil optimere et websted til søgemaskiner, kan det nogle gange være nyttigt at ændre webstedets indhold. Ved ofte at indarbejde sætninger og ord, der oftentimes, tendens til at blive indtastet som søgeord i indholdet af en hjemmeside, kan webstedsdesignere ofte bidrage til at øge trafikken til det pågældende websted.

Hvis du vil øge trafikken til dit website, skal du først se på dit indhold og fokusere på at forbedre det. Brugerne vil ikke bruge tid på et websted, medmindre de kan finde de oplysninger, de har brug for, og forbedre dit indhold er en af de nemmeste måder at drive-up trafik.

Brug listeformatering til din fordel. Folk elsker lister, hvilket er grunden til ordet “liste” er en bredt søgt sigt. Herunder lister over dine egne ideer, produkter eller andre ting vil automatisk gøre dit websted højere på placering på søgemaskinerne. Bare sørg for at inkludere ordet “liste” i titlen.

Mange gange website ejere glemte at læse korrektur på deres websteder, og det er en stor fejltagelse. Din hjemmeside skal være meget klar og let at læse af dine læsere, såvel som søgemaskinerne. Stave dine søgeord korrekt og undgå åbenlyse grammatikfejl. Ellers risikerer du at få søgemaskiner til at sænke dit websteds rangering.

Du bør altid bruge dine søgeordssætninger i din HTML-titel-tag. Titel-tag er den vigtigste vægt under en søgning ved hjælp af en søgemaskine. Hvis du var læseren, hvilke ord ville du sandsynligvis søge efter? Når disse ord er blevet identificeret, skal de føjes til din Sidetitel.

Overvej at flytte ind i podcast verden. Podcasts kan enten være visuelt eller lydindhold, nogle gange streamet Live, med oplysninger, som en forbruger ønsker at høre. Disse bliver stadig mere populære blandt forbrugerne og drage fordel af denne popularitet, er så simpelt som at snuppe en båndoptager eller videokamera. Beskrivelser af dine podcasts, vises derefter for søgemaskiner.

En god idé til søgemaskine optimering er at gøre din webadresse navn en nem at huske. Brug søgeord, der er relevante for emnet på din side, og sørg for ikke at tilføje understregninger. På denne måde, når en person ønsker at komme tilbage til dit websted, vil de have noget problem at huske webadressen.

Hvis Du Bruger

Hold dit websted ud af link Farms og undgå nogensinde at linke til en fra dit websted. Søgemaskinerne kan ikke lide link gårde og være forbundet med en i sidste ende vil påvirke din søgning Rankings. Hvis du finder dig selv at være linket fra en, så tal med webmaster og anmode om, at de fjerner dig.

Hvis du bruger flertalsformen eller længere form af søgeord, vil du få flere programoversigter i søgeresultaterne. Søgeords resultat er en strategi, som nogle søgemaskiner bruger. Hvis du vælger en søgeterm som “bogholder” for dit søgeord, er dit websted muligvis ikke inkluderet i søgeresultaterne i forbindelse med “bogholdere”. Hvis du bruger den længere form af ordet, så vil dit websted blive inkluderet i de søgninger, der omfatter den kortere form af ordet så godt.

Hold din brug af robots. txt-filer til et minimum. Disse filer er nyttige for at holde områder af dit websted skjult fra søgemaskinerne og er helt fint at bruge. Problemet opstår, hvis for meget af dit websted er skjult bag disse filer. Motorerne vil overveje dit websted ‘ forbudt ‘ og vil stoppe indeksering det hele sammen.

For at få bedre søgemaskine optimering, slutte sig til Better Business Bureau og din lokale handelskammer. Fordi det normalt automatisk linker til dig, dette hjælper med lokale søgninger. Plus, du får ekstra fordel af folk stoler på din webside, hvis du har en god rating på Better Business Bureau hjemmeside.

Hold styr på al trafik til dit website. Den allerførste dag, du opbygger din hjemmeside, bør du installere tracking software, der giver så mange data om dine besøgende som muligt. Ved at spore, hvilke søgeord de bruger til at finde dit websted, og hvordan de opfører sig, når de ankommer, kan du måle, hvilken af din søgemaskine optimering indsats fungerer, og som kunne bruge en vis forbedring.

Valgte Søgeord

Brug den alternative attribut funktion på en HTML-side til at tilføje ekstra nøgleord. Denne funktion formodes at beskrive indholdet af siden på en alternativ måde. Du kan bruge den til at inkludere relaterede nøgleord: Sørg for at du bliver på emnet og bruge populære søgeord. Misbruger ikke denne funktion.

Du kan få bedre optimerings resultater, hvis du baserer artikler helt på dine valgte søgeord. Når søgemaskiner registrerer søge relevante søgeord i dine artikler, vil de rangere dem højere. I sidste ende, indeværende tillader læsere hen til hitte den artikler flere uden sammenligning. Sørg for, at din valgte søgeord er i titlen på artiklen samt resuméet. Det bør også ske omkring 4-5 gange i hele artiklen selv.

En anden aflæsse hen til forhøje jeres ransage maskine optimering er hen til nyde web analytisk oprette oven på jeres arbejdsplads af dag sig. Du ønsker ikke at gå glip af, hvad Analytics kan lære dig om din trafik. Der er altid noget, du kan lære af det, og det er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med din SEO.

Brug anker tekst, når du opretter hyperlinks. Der er visse ord, du bør undgå, da de ikke hjælper i optimeringen. Nogen, der har specialiseret sig i søgemaskine optimering vil være i stand til at hjælpe dig med at finde den rette anker tekst at bruge.

Hvis du vil have succes med søgemaskine optimering, skal du sikre dig, at du lægger dine søgeord af højeste kvalitet ind i dit domæne, dine mapper og dine sidenavne. Dette vil hjælpe dig med at trække mere trafik. Tjek brugte biler eller aber til salg for nogle eksempler, der omfatter fremragende nøgleordet domænenavne.

Overvejer at ansætte en service til at hjælpe dig med dit websted søgemaskine optimering. Dette vil hjælpe dig markedsføre dit websted effektivt og øge din placering på søgemaskinerne betydeligt. Du kan ofte finde gode tilbud med disse tjenester.

Tænk dybt, og link dybt. Du skal have links, der kommer ind fra andre websteder til så mange af dine sider, som du kan. Talrige udefra links, der peger på mange sider på dit websted Lad søgemaskinerne ved, at dit websted har værdifuldt indhold. Hvis alle dine eksterne links peger på din startside, vil søgemaskinerne sandsynligvis devaluere disse links på grund af mistanke om, at de blev kunstigt skabt.

Pepper alle dine webstedsindhold med relevante søgeord for at forbedre dit websteds søgemaskine ranking. Må ikke overdrive søgeord i begyndelsen passager, men indarbejde dem til at optimere søgeresultaterne. En god strategi er at placere dit søgeord mindst to gange i det første afsnit. Du skal bruge et nøgleord, når du kan, uden at forstyrre strømmen af indholdet.

Tilbyder fantastiske produkter. Hvis dine produkter er store og bliver brugt, vil folk give dig links uden at skulle spørge. De vil linke til dig af deres egen aftale, og derfor søgemaskinerne vil være mere tilbøjelige til at rangere dig højere, da folk er at finde og besøge dit websted.

Lær om on-side SEO. En Google-placering, der er godt, vil betyde, at dit websted ikke vil blive overset, mens få en masse besøg. Dette er grunden til dit layout skal få optimeret, så det gør godt med din SEO-planer.

Du bør altid bruge overskriftskoder til brødteksten på hver webside på dit websted. De fleste søgemaskiner har større betydning for indholdet direkte efter en overskrifts kode, så sørg for at bruge de relevante nøgleord efter hver overskrifts kode. Det ser måske ikke bedst ud, men det er en god måde at få din søgning rang op.

Udgiv ikke en artikel to gange på det websted, du har. Google ser på dette som en snyd taktik, og vil droppe din placering for det. Også, at have det samme indhold i forbindelse med to forskellige sider vil udvande din indgående link totaler, også har en negativ effekt på din placeringer.

Forsøg ikke at medtage alt, hvad du har på din startside. Forsøger at passe det hele i vil bare gøre din hjemmeside ser spammy. Det er fristende at gøre det, hvis nogen kun ser din første side, de vil vide alt, hvad du tilbyder, men de negativer vil opveje fordelene.

Hvis søgemaskiner fange det faktum, at du manipulerer dit websted for svigagtigt at opnå top tilbage placeringer, vil de forbøn at manuelt undertrykke dine sider. Google og Yahoo er kendt for at have forbudt selskaber på lejlighed, forhindrer dem i at blive vist i deres resultater helt. Brug metoder, der ikke vil blive tolket som uetisk at finjustere din SEO indsats.

For Daily SEO, ikke mikrostyring din strategi baseret ud af specifikke søgemaskiner. Når det kommer til stykket, hvad der vil arbejde for Google, vil næsten altid arbejde på Yahoo, Bing eller enhver søgemaskine, du kan navngive. Kun overveje at få kornet i din SEO taktik, hvis du bemærker en større forskel i Rankings for en bestemt type indhold.

Hvis Du

Vær sikker på at du skriver din META beskrivelse som er unik for hver side med målrettede søgeord. Vær omhyggelig med ikke at proppe søgeordene i beskrivelsen. Det bør være en meget velskrevet sammenfatning af hver side skrevet til webstedet besøgende og ikke for robotten på udkig efter webstedet.

Til sidst, hvis du bruger SEO Tips nævnt her og ordentligt vedligeholde din blog eller hjemmeside, vil dine placeringer forbedre. Held er ikke en reel faktor, når det kommer til tiltalende søgemaskiner. Hvis du gør, hvad du skal gøre for din hjemmeside, vil det blive fundet, og det vil have en god rang.

Føj en bogmærke widget til sociale medier til dit websted for at gøre det lettere for brugerne at dele links til dit websted med deres kontakter. Jo mere dit websted er delt med andre, jo større antal af besøgende du vil have, og jo højere i søgning placeringer dit websted vises. Der er mange gratis og enkle widgets til rådighed, der gør det nemt for besøgende at bogmærke og dele dit websted.

SEO
søgemaskineoptimering
SEO analyse
SEO tekster
SEO hjemmesider

%d bloggers like this: