Det er langt mere korrekt at sige, at du søger i Googles eget index!….

Google beslutter, hvilket indhold du skal modtage. hvad betyder det for din hjemmeside? for at blive klog på det, kunne vi se lidt på hvordan online universet egentlig fungerer. Hvad er det egentlig der sker, når Google skal finde relevant indhold til sine kunder?

Google har små robotter, der “kravler” rundt på alt det indhold, der findes online. Hvordan kommer disse små robotter rundt?. Det gør de ved at bruge links, som bro imellem de forskellige sites. Google starter på et par få webpages, følger de links der er der og går via dem til andre sider, fortsætter sådan, indtil den har kigget på billioner af sider.

 

Så hvordan beslutter Google sig for, hvad du skal se?

Lad os antage, at jeg ville finde ud af hvor store fødder en elefant har? I søgefeltet på Google ville jeg skrive ” elefant – fødder – størelse ” Googles små robotter, kravler nu rundt på nettet for at finde de sider, der indeholder disse keywords. I dette tilfælde ville der nok være 100 af tusinde resultater, så hvordan beslutter Google hvad jeg skal se? Hvordan finder Google ud af, hvad der er mest relevant for mig?

Google stiller spørgsmål til hjemmesiderne, og faktisk mere end 200 af dem! Spørgsmål som:

 

  • Hvor mange gange findes, et keyword på siden?
  • Er det keyword i titlen?
  • Hvad med Ulr, er der keyword der?
  • Er der synonymer?
  • Er websitet kvalitet, eller lav rank, spam?
  • Hvor vigtig er siden, bliver der linket til og talt om den online?

 

Og der er stadig langt til 200 og over spørgsmål!. Robotterne forsætter sådan og kombinere til sidst værdien af alle spørgsmål og svar, ranker værdien og sender dig dit resultat! Det lyder som om, det kunne tage hele dagen ikke? processen tager 0,5 sek, det kaldes effektiv selektering!..

Så hvad er det robotterne spørger din hjemmeside om? Spørgsmålet de stiller er “har du relevant indhold og kan du svare på spørgsmålet?”.

Hvis i sælger biler og kunden spørger “?”, kan Jeres hjemmeside så svarer?

 

Så hvad er det egentlig SEO giver dig?

Det jeg har talt om indtil nu, er i virkeligheden SEO! For hvad er det vi gør, når vi hjælper Jeres site med en god rank online?. Vi forstår Googles mastermind, vi tager robotterne i hånden og går en tur med dem, analysere på det vi ser. Finder ud af hvordan din branche, skal præsenteres for Google, for at i bliver valgt af de små robotter.

Vi søger for, at din hjemmeside besvarer dine kunders spørgsmål, vi ved hvordan, vi skal finde ud af ,hvad dine kunder spørger om!…

Success online handler om content (tekst på sitet), men det handler også om det rigtige content. Uden er content ikke noget værd, i forhold til SEO markedsføring. Efterlader man en hjemmeside online, uden SEO!… Jamen, så prøver man på, at starte bilen uden benzin, man kommer ikke så langt!..

 

Hvad gør i for, at optimere de chancer i har online?

 

Læs mere om SEO her.

 

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: