Udvælgelse af søgeord er en altafgørende faktor, hvis du vil have succes med din hjemmeside. Med udvælgelse af de rigtige søgeord vil din hjemmeside opnå større synlighed!

Hvorfor søgeord

Prøv at taste et søgeord ind, som I kunne tænke Jer og se hvem af Jeres konkurrenter, der kommer frem på de første sider. De forskellige søgemaskiner ser ens website på hver Deres måde. En søgemaskine kan anse søgeordene for, at være det vigtigste en anden søgemaskine kan anse, at det skrevne ord på din hjemmeside er vigtigst. Derfor er det vigtigt, at have søgeord indlagt som understøttes af indholdet på din hjemmeside.

Bliver de rigtige søgeord indlagt og optimeret til din hjemmeside, vil du hurtigt opleve at din hjemmeside / virksomhed vil opnå større synlighed. Denne synlighed skulle gerne resultere i flere henvendelser = flere kunder.

Jeg tilbyder at opdatere søgeord og checker samtidig hjemmesiden for at se om den skal optimeres til understøttelse af søgeordene ( søgeordsoptimering / søgemaskineoptimering ).

Hvorfor optimering af søgeord / Opdatering af søgeord

De forskellige søgemaskiner er dynamiske og derfor kan du den ene dag have en placering som er god på resultat listen og dagen efter være længere tilbage på resultat listen. Derfor er det vigtigt med løbende opdatering af søgeordene, således at I bevarer en god placering på resultat listen på søgemaskinen.

Jeg tilbyder at opdatere søgeord og checker samtidig hjemmesiden for at se om den skal optimeres til understøttelse af søgeordene ( søgeordsoptimering / søgemaskineoptimering ).

Udvælgelse af søgeord er en altafgørende faktor, hvis du vil have succes med din hjemmeside. Med udvælgelse af de rigtige søgeord vil din hjemmeside opnå større synlighed!

Optimering af søgeord / Opdatering af søgeord

Jeg sørger selv for at søgeordene bliver opdateret mindst en gang pr. måned, således at hjemmesiden kommer så langt frem som muligt i resultaterne på de web crawler baseret søgemaskiner (som bl.a. google), når der bliver søgt via søgeord.

Du skal kende dine potentielle kunder så godt, at du ved hvilken søgeord de ville bruge for at finde dine produkter eller ydelser, når de søger via søgemaskinerne med søgeord. Derfor er det meget vigtigt at sørge for optimering af søgeordene hele tiden.

Har I idag søgeord indlagt på Jeres hjemmeside kan det være, at de aldrig er blevet opdateret og i så fald vil I blive vist længere tilbage på resultat listen via søgemaskinerne. Jeg tilbyder at opdatere søgeordene og checker samtidig hjemmesiden for at se om den skal optimeres til understøttelse af søgeordene.

Det kan også være, at Jeres hjemmeside idag ikke har indlagt nogen søgeord

Det kan også være, at Jeres hjemmeside idag ikke har indlagt nogen søgeord og i så fald vil I blive vist langt tilbage på resultat listen via søgemaskinerne, når der bliver søgt via søgeord. Jeg tilbyder at indlægge søgeord på Jeres hjemmeside og checker samtidig hjemmesiden for at se om den skal optimeres til understøttelse af søgeordene.

Læs mere om en af vores kerne kompetencer her

Hvad er søgemaskineoptimering / søgeordsoptimering

Når man får foretaget en søgemaskineoptimering så tilpasses dit website / hjemmeside til søgeordene, så du på søgemaskinerne bliver vist tidligere på resultat listerne og dermed får en bedre placering på de søgeord, der beskriver virksomhedens kompetance, produkter og ydelser.

Gennem søgemaskineoptimering kan du sikre dig af Jeres hjemmeside bliver fundet. Og på den måde sikrer du at Jeres potentielle og nuværende kunder, der søger efter Jer eller Jeres produkter eller ydelser på søgemaskinerne, finder frem til Jer fremfor Jeres konkurrent.

Søgemaskinoptimering foretages fordi de web crawler baseret søgemaskiner er baseret på  robotter, der følger links og kigger internettet igennem efter hjemmesider. Disse bliver så analyseret ud fra de enkelte søgemaskiners algoritmer for relevans.

Vi tilbyder at opdatere søgeord og checker samtidig hjemmesiden for at få optimeret dit website

Vi tilbyder at opdatere søgeord og checker samtidig hjemmesiden for at få optimeret dit website ( søgemaskineoptimering ). Således at I får en bedre placering på de søgeord, der beskriver virksomhedens kompetance, produkter eller ydelser.

At få foretaget en søgeordsoptimering ( søgemaskineoptimering ) og derved opnå større synlighed på ens udvalgte søgeord, er en billig måde at få markedsført sin virksomhed på.

Hvad er Meta Name og Meta Tag

Meta Name og Meta Tag er kodeord, som kan indbygges i den underliggende tekst på en webside. Meta teksten og herunder eventuelle meta tags er normalt skjulte for den, der ser på den pågældende side, men læses til gengæld af de browsere og søgemaskiner, og bruges til at idenficere og indeksere hjemmesiderne. Derfor er disse skjulte søgeord (META tagging) vigtige.

Vi tilbyder at opdatere søgeord og checker samtidig hjemmesiden for at se om den skal optimeres til understøttelse af søgeordene ( søgeordsoptimering / søgemaskineoptimering ).

%d bloggers like this: