Som professionel forretningsmand med et website!

værktøj til trafikanalyseSom professionel forretningsmand med et website, har du selvfølgelig allerede installeret et værktøj til trafikanalyse. Værktøj som: Google Analytics, Adobe/Omniture, WebTrends m.fl. Du ved måske også, hvor mange besøgende du har, og hvornår på ugen der kommer flest forbi dit website.

Men er du klar over, hvor meget guld der ligger begravet i dit trafikanalyse-værktøj? Er det sat korrekt op, og forstår du at kigge de rigtige steder, fortæller en grundig trafikanalyse dig meget nøjagtigt, hvad dine besøgende ønsker af dit website og hvordan du kan få endnu mere ud af dine trafikkanaler.

Vi kan hjælpe dig med, at få gravet alle guldkornene ud af dit trafikanalyse-værktøj, så du kan udnytte dit websites potentiale maksimalt.

Med en trafikanalyse fra os får du:

  • Med en trafikanalyse fra os får du:Forsikring om, at dit trafikanalyse-værktøj er sat korrekt op. Internettet udvikler sig hele tiden, og det gør værktøjerne til trafikanalyse også. Vi tjekker dit setup grundigt igennem, så alt fungerer optimalt.
  • En grundig analyse af trafikken til dit website. Analysen foretages af vores erfarne analytikere, der vil kigge efter uhensigtsmæssigheder, muligheder for optimeringer og andre ”learnings”, du kan bruge i udviklingen af din forretning.
  • Kendskab til dine trafikkilder. Måske er der nogle kilder til konverteringer, du slet ikke anede du havde, men som bør komme med i din [online marketing strategi].

Trafikanalyse skal foretages løbende og giver indsigt i dine besøgendes adfærd

Trafikanalyse skal foretages løbende og giver indsigt i dine besøgendes adfærdTrafikanalyse er en af de vigtigste kilder til at optimere din online forretning. Udover gængse data som antal besøg/besøgende, besøgstider, sidevisninger etc., kan du lære rigtig meget om dine kunder ved at bruge webstatistik forretningsmæssigt.

Her er det vigtigt at analysere hvor trafikken kommer fra, hvilken trafik som konverterer bedst og hvor i købsprocessen dine kunder falder fra. Webstatisik kan således give dig meget værdifuld viden til at optimere din online forretning.

Ved at bruge os til opsætning af dit webstatistikværktøj, udføre trafikanalyser og som sparringspartner til tolkning af data, vil du sikre at flere besøgende gør det, som du gerne vil have dem til at gøre på dit website.

analyse

%d bloggers like this: