Derfor gør tekst en vigtig forskel på din hjemmeside

Derfor gør tekst en vigtig forskel på din hjemmesideTekstforfatning med den rette mængde tekst, indeholdende de rette søgeord på din hjemmeside, er essentielt hvis du gerne vil opnå gode placeringer på Google. Søgemaskinerne kan nemlig ikke læse billeder, når de scanner din side. Vi hører næsten dagligt fra folk, der er glade for deres hjemmeside og som selv føler at hjemmesiden er optimeret, via flotte billeder på hjemmesiden. Men der er forskel på at have en flot hjemmeside, og have en SEO-optimeret hjemmeside. Og begge dele kan lade kan altså lade sig gøre!

Læs her hvad vi mener en god tekst indeholder

Google er skabt for brugernes skyld, og derfor handler god søgeoptimering om, at skabe indhold der gavner brugeren. Du har få muligheder for at overbevise Google om at du har en brugervenlig side. Det kan du især gøre ved at have godt indhold via gode tekster på hjemmesiden. Brugervenlighed er også super vigtigt. Derfor er tekster et af de parameter Google fokuserer meget på når de vurderer hjemmesiders placeringer. Husk at søgemaskinen ikke kan læse dine billeder når den gennemgår din side, du skal fortælle den hvad dine billeder indeholder.

SEO tekst skabes ved at kombinere kvalitetsindhold med tydelig relevans til udvalgte søgeord med rigtige placeringer af søgeordet på den pågældende side.

Når vi producerer tekster

Når vi producerer teksterHos os har vi stor erfaring med tekstforfatning og at producere SEO-tekster, både i form af kategoritekster, produktbeskrivelser og mange andre typer tekster.  SEO-tekster er tekster der henvender sig til målgruppen , men har til formål at vække opsigt hos søgemaskinerne, øge brugervenligheden på din side og bidrage til bedre placeringer eller fastholdelse af positioner på Google, i et konkurrencepræget felt.

Læs om hvad vi mener er gode seo tekster.

Hos os vil du opleve et kompetent hold af tekstforfattere med stor erfaring, som bruger meget tid på at sætte sig ind i din virksomhed, din hjemmeside og dit brand, så de tekster der produceres afspejler din virksomhed. Du vil opleve at vi samarbejder med vores kunder, og du får naturligvis lov til at komme med inputs til selve indholdet i dine tekster. Vi ved hvordan en tekst produceres, så den både er brugervenlig og tiltænkt søgemaskinerne.

Med effektiv og god tekstforfatning kan du øge konverteringsrate og salg. Samtidigt kan du få bedre placeringer i Google

%d bloggers like this: