Teknisk SEO en definition

Teknisk SEO en definitionTeknisk SEO er den betegnelse der ligges i arbejdet og kodning (herunder brugen af tags, Schema.org tags, Canonical URL Tagging etc). Teknisk SEO står i kontrast til det mere semantiske og sproglige SEO, da den tekniske SEO kun handler om alt det tekniske i SEO delen.

Det er den teknik, der optimere din hjemmeside, så den loader hurtigere, er nemmere at afkode for søgemaskinerne og samtidig er i overensstemmelse med diverse guidelines fra søgemaskinerne Bing, Yahoo, Google etc.

Læs mere om SEO her på siden.

Hvor stort er behovet for teknisk SEO så?

Hvor stort er behovet for teknisk SEO så?Hvor stort er behovet så for teknisk SEO ? Behovet er faktisk stort. Der er nemlig MANGE hjemmesider på nettet hvor afstanden mellem tekniske og kodningsmæssige leveringer, der er leveret af programmører / webdesignere til diverse webshops og hjemmesider, og til de krav der er udlagt fra feks Google. Derfor bør virksomheder kigge lidt mere på markedet omkring den tekniske SEO, så man ikke køber katten i sækken.

Ofte møder vi nye kunder, hvis hjemmesider og webshops ikke lever op til de tekniske krav fra Google, desværre!!

Hvad kræves der så ved teknisk SEO?

Hvad kræves der så ved teknisk SEO?

´

Det første der skal kigges på er kodningen af hjemmesiden. Herunder vil vi benytte de muligheder Google faktisk stiller til rådighed af forskellige værktøjer. Vi vil kigge på:

  • Om jeres hjemmeside er 100% mobilvenlig
  • Om i har fået installeret HTTPS kryptering
  • Om jeres side er korrekt beskyttet mod Duplicate Content
  • Om både sortering og paginering er korrekt udført på siden

Overvejer i et nyt webdesign? Vi vil gerne hjælpe.

Værktøjer til at skille og samle jeres hjemmeside eller webshop ad

Værktøjer til at skille og samle jeres hjemmeside eller webshop adVi har adgang til forskellige typer af SEO værktøjer, der med lidt hjælp fra vores erfarne SEO eksperter, kan skille jeres hjemmeside eller webshop ad (ikke fysisk online, men i test), og samle den igen, så vi finder de steder i skal sætte ind og ændre hvis i vil frem i resultaterne. I får simpelthen et bud på hvad vi kan gøre anerledes end i allerede har forsøgt. Herefter er det jeres vanlige webmand, der udfører disse justeringer af hjemmesiden / webshoppen.

Behøver man så være progammør ?

Behøver man så være progammør ?Har du selv stået for kodningen af din hjemmeside, så er det selvfølgelig dig, der skal foretage de fornødne ændringer. Men vi forestiller os at jeres nuværende web specialist med vores guide kan rette de fejl og mangler siden måtte have. Teknisk SEO er ikke noget man “bare lige sætter sig ned og laver”. Det kræverindsigt og forståelse af flere forskellige parametre.

Her kan i læse mere om Teknisk SEO ved MOZ.

Vil i gerne have hjælp til den tekniske SEO, er i altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål heromkring.

Ring på : +45 42679011 eller pr mail: mail@brand-design.dk

%d bloggers like this: