Det er blevet rigtig populært, at blogge

Det er blevet rigtig populært, at blogge. Stort set alle kan blogge og det er ikke længere svært, at komme i gang. Selvom man har svært ved IT skal man ikke være nervøs for, at starte en blog.

Rigtig mange danskere har en passion de godt kunne tænke sig, at dele med andre. Grunden til at man gerne vil have en blog kan være mange. Nogle vil bare gerne kunne vise deres arbejde frem, nogle vil gerne dele deres tanker, nogle vil gerne have en debat om et emne, nogle vil gerne tjene penge på at formidle viden på et område og derudover findes der masser af andre grunde til, at starte en blog.

Ligegyldigt hvilken grund man har til, at starte en blog er der ikke meget der skal til

For det første har man brug for et domænenavn. Det er dette navn brugere skal taste ind for, at kunne komme ind på din hjemmeside. Disse domænenavne kan normalt købes for få kroner, hvis man køber et nyt. Et eksempel på et domænenavn kunne være: ditnavn+blog-dk

Derudover har man brug for et webhotel, hvor man kan have sin blog placeret. Det er nødvendigt, at have et webhotel for, at ens blog kan fines på internettet. Der findes en masse forskellige webhoteller man kan vælge imellem og man kan sagens finde et billigt webhotel, hvis man ikke er interesseret i, at skulle bruge mange penge på sin blog.

Hvis man vælger en billig webhotel løsning

Hvis man vælger en billig webhotel løsning kan man dog godt risikere, at få et webhotel der har en tendens til, at være lidt langsomt. Det betyder, at det godt kan tage lidt længere tid for de besøgende, at komme ind på din blog.

Når man har købt et webhotel kan man komme i gang med sin blog. Mange webhoteller tilbyder, at man meget let kan installere blogsystemet WordPress, på sit webhotel. Så har man et godt og meget simpelt værktøj til, at blogge i. Man kan undersøge om ens webhotel tilbyder hurtig installation af wordpress, allerede inden man køber.

Når man har fået installeret WordPress

Når man har fået installeret WordPress kan man gå i gang med, at blogge. Selvom man begynder, at blogge behøves der ikke være nogle besøgende, der læser med. Det tager tid og vedholdende, at få en succesrig blog. Derudover skal man også for starten ligge en plan for hvordan man vil lokke besøgende til bloggen, hvis man har en god blog vil folk vende tilbage og læse mere. Så sørg for, at lave gode blogindlæg.

%d bloggers like this: