Specialist i WordPress E-commerce platformen

Specialist i WordPress E-commerce platformen, så vi er ufatteligt glad for at lave hjemmesider. Vi er oprindeligt uddannet Medie Grafiker, men valgte med årene at gå videre og begynde selv at programmerer hjemmesider, og det er så endt med at vi også har udviklet en evne til at kunne stå som projektleder på eventuelle større projekter vi er med til at udvikle og brainstorme på.

WEB DESIGN

Web design er også noget vi gør i, dog kan mere og mere laves med html5 & CSS3 så dette gør vi mere brug af.

WORDPRESS

Har arbejdet med WordPress i snart 10 år, så vil kalde os WordPress Professionel.

PROGRAMMERING

Vi er på sikre grund når det kommer til programmering i WordPress & Prestashop systemer.

MARKETING & PR

Da vi tidligere har været ansat på større redaktioner, er vi vant til at arbejde professionelt med Marketing & PR.

GRAFISK DESIGN

Da vi er uddannet Media Grafiker, så har vi self. også styr på at lave flotte designs, såvel som plakater og andet matriale.

Øget behov for SEO kompetencer

Når det kommer til SEO, så er vi på sikker grund fra første skridt. I en verden hvor fokus er begyndt at skifte fra konventionelle og klassiske butikker til mere internetpræget, hvor al korrespondance og oplysninger indhentes på internettet, så er der også kommet endnu større fokus på, hvordan man skal opføre sig på nettet i forhold til at optimere og maksimere udbyttet gennem denne kanal.

Flere og flere virksomheder er begyndt at sætte mere fokus på deres webshop frem for fysiske butikker, grundet mange omkostningsbesparelser, herunder både tid, økonomi og fleksibilitet. Denne trend har også forårsaget, at det nye fænomen kaldet SEO optimering er blevet yderst nødvendigt for mange virksomheder, da det hjælper til at øge besøgsfrekvensen og internetbrugernes viden om websitets eksistens.

Mange af rådgiverne indenfor SEO

Mange af rådgiverne indenfor SEO er af den overbevisning, at de er guds gave til virksomheder, fordi de besidder nogle kvaliteter og egenskaber, som der er øget efterspørgsel på. Man kan dog diskutere om ikke denne type rådgiver blot kan karakteriseres som en konsulent, ligesom alle mulige andre konsulenter indenfor diverse faglige områder.

Der er vel i bund og grund ikke den store forskel på, om man er SEO konsulent eller IT konsulent eller marketing konsulent eller lignende. Dette indikerer samtidig, at SEO ikke er svært at lære, men det er relativt svært at mestre, hvilket er hovedårsagen til at mange ejere af websites har et øget behov for folk med kompetencer indenfor SEO.

Det er faktisk ret nemt, at finde materiale omkring SEO

Hvad er Webmaster Tools?Det er faktisk ret nemt, at finde materiale omkring SEO, da det står beskrevet klart og tydeligt på blandt andet Googles retningslinjer indenfor websites, så man kan da stille sig undrende over hvorfor virksomheder ikke foretager arbejdet selv. Så kan man igen vende den om at spørge, hvorfor virksomheder ikke hoster deres eget website eller bruger deres interne IT eksperter på diverse områder, men det handler i allerhøjeste grad om ressourcer og prioritering.

Flere og flere virksomheder er begyndt at allokere penge til online marketing, da effekten gennem dette er umiddelbar høj. Derfor kræver det også folk med de nødvendige redskaber til at håndtere og have viden omkring algoritmerne i de forskellige søgemaskiner, da det trods alt kan være et ganske komplekst område at arbejde med.

Det vil umiddelbart være fordelagtigt, at uddanne interne folk til at arbejde med SEO, så man ikke var afhængig af konsulentarbejdet. Det kunne passende gøres i forlængelse af en samarbejdsaftale med sådan en konsulent. SEO er vigtigt for ens website og det vil derfor være en gevinst at investere både tid og penge i det.

%d bloggers like this: