Få et effektivt boost i søgemaskinerne gennem linkbuilding fra danske hjemmesider. Vi gør alt det hårde arbejde.

Kun danske links

Vi laver kun relevante links fra danske hjemmesider på danske domæner, hovedsagelig hosted i Danmark

Unikke tekster tilpasset netop dit website

Både artikler og site beskrivelser er skrevet specifikt med henblik på den niche du arbejder i.

Ingen splogs eller private blog netværk

Dine links placeres på offentligt tilgængelige artikeldatabaser, blogs, og linkkataloger. Ingen hemmeligheder her.

Hvad vi tilbyder i Vejle og Kolding

Vi tilbyder flere forskellige former for linkbuilding, i forskellige pakkeløsninger. Du kan læse alle detaljer om de enkelte muligheder på vores FAQ side. Hvis det er første gang du køber links, eller du har behov for mere basal SEO rådgivning, kan du læse mere på vores side for SEO.

Linkkatalog pakke Vejle og Kolding

 • Kun danske linkkataloger
 • Unik beskrivelse af din hjemmeside
 • God spredning af IP adresser
 • Forskellige platforme (ikke kun WordPress)
 • Tilføjelse til mindst 15 linkkataloger
 • Ingen garanti for optagelse i linkkatalog

Artikel linkbuilding

Få artikler med links til din hjemmeside publiceret

 • Artikler skrevet specifikt med relevans for din hjemmeside
 • Kun danske hjemmesider på forskellige IP adresser
 • Garanti for publicering inden for den aftalte tidsramme
 • Alle artikler mindst 500 ord med mulighed for valgfri ankertekst

Linkbuilding med artikler Vejle og Kolding

Danske domæner

Alle artikler skrives på dansk og udgives på danske domæner

Høj autoritet

Artikler publiceres på domæner med stor autoritet

Unikke relevante artikler

Alle artikler er unikke og skrevet specifikt til formålet

Fuld gennemsigtighed

Når alle artikler er publiceret modtager du en rapport med oversigt over det udførte arbejde

Linkbuilding der virker

Vi har mange års god erfaring med denne type linkbuilding

 • Vores linkbuilding pakker er basalt set ens, og adskiller sig alene på antallet af artikler der publiceres med links til din hjemmeside.
 • Uanset antallet af artikler i pakken, bliver de altid publiceret på forskellige hjemmesider på forskellige IP adresser.
 • For pakker på 3 og 5 artikler kan der alene opgive én URL at linke til, mens der ved de større pakker kan angives henholdsvis 2 og 4 forskellige webadresser.
 • For pakker med 10 og 20 artikler, vil artiklerne blive publiceret løbende over op til henholdsvis 4 og 8 uger, med mindre andet angives ved bestilling.

PBN sites og domæner

Start dit eget blognetværk med et stærkt dansk domæne

 • Fuldt opsat WordPress løsning
 • Alle nødvendige plugins installeret
 • 7 dummy artikler med billeder
 • Garanteret spamfrit dansk domæne med stærk indgående linkprofil
 • Minimum 40 linkende domæner og Ahrefs Domain Rank på 40

Et linkkatalog

Et linkkatalog (også kaldet en linkdatabase eller et webkatalog, se mere på Wikipedia) er basalt set en stor samling af links til hjemmesider organiseret i kategorier så det bliver lettere at finde rundt i. De bedst kendte eksempler er nok de oprindelige udgaver af Yahoo og Jubii. Linkkataloger findes i brede udgaver som dækker alle typer hjemmesider, og som nichekataloger, der alene indeholder links til hjemmesider relateret til et specifikt emne.

Bestiller du en linkkatalog pakke hos os, indsender vi din hjemmeside med en unik beskrivelse til 15 forskellige danske linkkataloger som er aktive og bliver indekseret af Google. Vi monitorerer løbende de forskellige linkkataloger for at sikre at dem vi benytter rent faktisk optager nye links, og bliver indekseret i google. Der er derfor ikke nødvendigvis de samme linkkataloger som benyttes fra gang til gang.

Du modtager efter arbejdets udførsel en liste over de linkkataloger din hjemmeside er blevet indsendt til. Da vi ikke har kontrol med de enkelte linkkatalogers godkendelsesprocedure kan vi ikke garantere at din hjemmeside bliver optaget i alle 15, men vi indsender kun til kataloger som vi forventer er aktive og bliver opdateret løbende. Til hvert enkelt linkkatalog udarbejdes en unik beskrivelse af din hjemmeside. Hvis der er særlige søgeord du ønsker benyttet i beskrivelsen kan disse angive på bestillingsformularen.

Sammenlignet med mange andre former for linkbuilding byder linkkataloger på en bred spredning af IP-adresser, publiceringsplatforme og formater. Det ser ikke naturligt ud hvis hele din linkprofil alene består af blogkommentarer eller artikler på WordPress platformen. Her kan linkkataloger være med til at give en større diversitet i linkprofilen.

Før du køber linkbuilding

Linkbuilding Vejle og Kolding, er en voldsomt effektiv metode til at øge din synlighed i søgemaskinerne generelt, og Google i særdeleshed. Samtidig er enhver form for “manipulation” af søgemaskinernes resultater dog forbundet med en række risici som man skal være bekendt med før man kaster sig blindt ud i nogen form for søgemaskineoptimering.

Vores pakkeløsninger er henvendt til professionelle webmasters eller slutbrugere som har sat sig grundigt ind i fordele og ulemper ved de forskellige former for linkbuilding. Vi henvender os ligeledes til kunder, som har fået deres SEO behov Vejle og Kolding vurderet af  en professionel, som herefter har anbefalet en af vores linkbuilding løsninger.

Hvis du ikke er sikker på om en linkbuilding pakke er noget for dig, vil vi kraftigt anbefale at du læser op på søgemaskineoptimering, eller hyrer en professionel til at hjælpe med at afdække dine behov før du kaster dig ud i linkbuilding. Du vil her finde en række ressourcer som kan hjælpe dig på vej.

Gratis on-page SEO rapporter

En række SEO konsulenter tilbyder som et led i deres markedsføring at lave en analyse af din hjemmeside og sende dig en rapport over de væsentligste problemer på din hjemmeside som du bør gøre noget ved. Hvis du er i tvivl om hvorvidt din hjemmeside lever op til de mest basale krav kan det anbefales at benytte denne mulighed.

Anbefalede SEO konsulenter Vejle og Kolding

For nu at sige det som det er: SEO branchen er fyldt med brådne kar, og det er nærmere hovedreglen end undtagelsen at du løber ind i en halvstuderet røver som har ét mål: At sælge dig så meget som muligt, så hurtigt som muligt, uden smålig skelen til dine interesser. Hvis en SEO konsulent Vejle og Kolding lover for meget og ikke tager sig tid til at analysere dit behov og forklare muligheder og risici, så er det ikke en det kan betale sig at arbejde med.

Følgende er en liste over SEO folk Vejle og Kolding ,som jeg personligt kender som ærlige folk, og kan anbefale at kontakte. Det betyder ikke nødvendigvis at de er de bedste i branchen, eller det rigtige match for netop dig, men i det mindste er det professionelle du kan stole på.

E-bøger om søgemaskineoptimering Vejle og Kolding

Her finder du en række bøger som søgemaskineoptimering eller enkelte discipliner herunder. Som udgangspunkt anbefaler vi kun de betalte bøger, hvis du virkelig vil bruge tid på at sætte dig ind i emnet selv. Det er alt for let at købe sig fattig i bøger i den tro at det skaffer en bedre placeringer i søgemaskinerne. Samtidig er de fleste gratis e-bøger dog desværre en ret tynd omgang som hovedsageligt er skrevet for at brande forfatteren og skaffe kunder.

Vi anbefaler under alle omstændigheder just-in-time learning, så køb først en bog når du ved at du har brug for den.

Generelle spørgsmål til linkbuilding

Hvordan bestiller jeg?

Det er ganske simpelt. Alle bestillinger sker ved en formular hvor du først udfylder kontaktinformationer og herefter detaljer om din bestilling. Når du har sendt din bestilling modtager du via e-mail en faktura til betaling ved bankoverførsel. Så snart fakturaen er betalt påbegyndes leveringen af din bestilling.

Kan jeg betale med VISA, Mastercard eller Dankort

Nej. På nuværende tidspunkt skal betaling ske ved bankoverførsel. Hvis bankoverførsel udgør et stort problem hører vi gerne om det, da vi naturligvis tilpasser betalingsmulighederne efter kundernes behov.

Er der fortrydelsesret på bestillingen?
Indsendelse af bestillingsformularen er ikke en bindende aftale, men et tilbud om indgåelse af aftale. Først når du har betalt din faktura er købsaftalen endelig. Herefter kan bestillingen som udgangspunkt ikke ændres eller fortrydes, da den produceres specifikt til dig. Hvis der er en vægtig grund til at du er nødt til at få ændret eller annulleret din bestilling er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. I de fleste tilfælde kan vi nok finde en løsning.
Jeg vil hellere købe links et andet sted – hvad er alternativerne?

Hvis du står i den situation, at du har behov for at anskaffe links, og gerne vil betale nogen for at stå for opgaven, så kan vi forhåbentlig levere det du har behov for. Hvis det ikke er tilfældet må du meget gerne kontakte os med forslag til hvad vi kan gøre for at levere det du har behov for.

Hvis du har behov for en anden form for linkbuilding er du også velkommen til at kontakte os – vi har et meget større repertoire end det som fremgår af hjemmesiden.

link-building Vejle og Kolding

Linkkatalog pakke

Kan jeg selv vælge hvordan min hjemmeside bliver beskrevet?

I det omfang du ønsker det, ja.

Hele tanken er jo, at vi gør arbejdet for dig, og udarbejder unikke beskrivelser af din hjemmeside til hvert linkkatalog. Hvis du har et eller flere særlige ord du gerne vil have med i beskrivelsen, så angiver du det blot på bestillingsformularen.

Da der er grænser for hvor meget tekst hvert enkelt linkkatalog tillader og kræver, kan vi ikke garantere at alle ønsker til beskrivelsen kan opfyldes, men vi gør vores bedste for at få det hele med.

Er linkkataloger ikke håbløst forældede?

Jo, det er de sådan set. For 5-10 år siden kunne man let ranke en hjemmeside ved at tilføje den til en række tvivlsomme linkkataloger og så sætte sig tilbage og slappe af. Så let er det ikke mere.

Langt de fleste linkkataloger er siden da forsvundet eller eksisterer som mindesmærker der ikke længere bliver opdateret Der er dog et par årsager til at linkkataloger stadig har relevans:

 1. Vi udvælger de linkkataloger vi bruger med omhu. Vi tjekker at der løbende bliver godkendt nye tilføjede sider. Vi følger også løbende med i om nye sider bliver indekseret i Google og at linkkataloget rent faktisk ranker for søgeord i Danmark – et godt tegn på at det har værdi.
 2. Hvis du arbejder med linkbuilding har du interesse i en diversificeret linkprofil. Det der ikke godt ud hvis alle dine links kommer fra 300 ords artikler på WordPress hjemmesider uden nogen billeder eller andre tegn på reel nytteværdi for brugerne. De fleste linkkataloger er ikke baseret på WordPress hvilket i sig selv hjælper til at sprede din linkbuilding ud på flere platforme.
 3. Vi støder faktisk jævnligt på hjemmesider som ranker for let konkurrenceprægede søgeord, alene baseret på linkbuilding fra linkkataloger. Utroligt. Men. Sandt.
Hvilke linkkataloger bliver min side indsendt til?

Det er desværre ikke muligt at opstille en endelig liste på forhånd. Vi monitorerer løbende en lang række  linkkataloger for forskellige kvalitetsparametre, og indsender din hjemmeside til de 15 linkkataloger vi på indsendelsestidspunktet vurderer giver bedst værdig samtidig med at der er den største sandsynlighed for at din hjemmeside bliver listet. Vi indsender kun til lokale danske linkkataloger.

Vi arbejder generelt kun med kataloger over hjemmesider, ikke kataloger over virksomheder.

Er der garanti for at min hjemmeside bliver optaget i linkkataloget?

Nej, det er der ikke.

Vi følger løbende med i hvilke linkkataloger der godkender nye hjemmesider og indsender kun til kataloger som vi forventer vil godkende nye links. Vi kan dog ikke garantere at kataloget forbliver aktivt, eller at ejeren accepterer netop din hjemmeside som relevant.

Hvis vi skulle følge op på alle indsendelser og sikre at mindst 15 kataloger optager din hjemmeside ville pakken blive langt dyrere.

Hvor lang tid går der før mine links kommer online?

Det afhænger i sagens natur af hvornår og hvor ofte de enkelte linkkataloger godkender nye links. Vi arbejder efter at din hjemmeside er indsendt til 15 linkkataloger senest en uge efter at bestillingen er betalt.

Vores erfaring er at de første links er online en dag eller to efter indsendelsen og at 10-12 stykker kommer online inden for den første måned.

Artikel links

Hvilke hjemmesider bliver artiklerne publiceret på?

Dine artikler bliver publiceret på danske artikeldatabaser som er aktive og har en stærk indgående linkprofil. i enkelte tilfælde vil artiklerne blive publiceret på blogs med relevans for din hjemmesides branche, såfremt vi finder et passende match.

Dine artikler bliver ikke postet på hemmelige spamblogs eller private blognetværk.

Hvor hurtigt bliver mine artikler publiceret?

Så snart vi har modtaget din betaling sætter vi en flok skribenter i gang med at udarbejde relevante tekster. Afhængig af størrelsen på din bestilling kan der gå fra et par dage op til 14 dage før vi begynder at publicere dine artikler.

Hvor hurtigt alle artiklerne publiceres afhænger igen af antallet du har bestilt. Har du bestilt 10 artikler til samme hjemmeside, spreder vi publiceringen ud over 30 dage. Har du bestilt 20 artikler, bliver de publiceret over 60 dage. Ønsker du dem spredt ud over en kortere eller længere tid lader du os det blot vide på bestillingsformularen.

Hvor mange links skal jeg købe for at nå plads nr. X i Google?

I praksis er det helt umuligt at give et bud på hvor meget linkbuilding der skal til for at nå et givent mål. Det afhænger i voldsom grad af konkurrencen på et givent søgeord og din on page SEO optimering.

Typisk vil man for ikke særlig konkurrenceprægede søgeord se fornuftige bevægelser opad allerede ved 3 artikler, men generelt er det pakkerne med 10 og 20 artikler vi anbefaler, hvis der reelt skal ske noget.

Du er altid velkommen til at sende os en besked via kontaktformularen med information om din hjemmeside og de ønskede søgeord, så skal vi gerne give et uforpligtende bud på hvad der skal til for at nå en given position..

Hvad mener I med “gode stærke domæner”

Der ville ikke være nogen pointe i at skrive fine artikler for at linke til din hjemmeside fra et domæne som Google ikke tillægger nogen værdi.

Vi publicerer kun artikler med links til dig fra artikeldatabaser og blogs som har stor trust og autoritet i Googles øjne. Det sikrer vi med en lang række faktorer, herunder at domænet rent faktisk ranker for en række af de fraser som findes på siden. Der vil kun helt undtagelsesvist blive publiceret artikler på domæner med en Ahrefs.com Domain Rank på under40

Fortæl mig om de artikler hvorfra der linkes til min side

Når vi får din bestilling vurderer vi hovedemnerne for din hjemmeside og får skrevet artikler som er specifikt relateret hertil. På den måde vil det fremstå naturligt at artiklen linker til din hjemmeside. Artiklerne vil altid være på mindst 500 ord, men vil ofte være længere.

Typisk vil artiklerne indeholde et link til din hjemmeside og et eller to links til relaterede autoritative kilder (co-citation), samt evt. et billede eller to.

Kan jeg selv vælge ankertekst og URL jeg vil linke til?

Antallet af artikler du har bestilt afgøre hvor mange URL’s du kan linke til. Dette er baseret på vores erfaring om at der skal mindst et par links til for at gøre en forskel. Udgangspunktet er at du for hver 5 bestilte artikler i pakken kan vælge en URL at linke til.

Du kan frit vælge den ankertekst du ønsker at benytte. På bestillingsformularen kan du angive en liste af anketekster du ønsker benyttet til hver af de URLs der skal linkes til. Vi anbefaler dog at du lader os om at vælge ankertekster, og det vil i så fald blive en blanding af sætninger, firmanavn/brand, webadresse, billeder og enkeltstående søgeord i meget begrænset omfang.

Bliver artiklerne spredt ud på forskellige webhoteller, IP-adresser og domæneregistranter?

Ja.

For hver bestilling bliver dine artikler spredt ud på artikeldatabaser med forskellige IP-adresser fordelt på en lang række danske webhoteller og registreret på DK-hostmaster handles som er anonymiserede, så der ikke er nogen klar sammenhæng mellem de websites der linker til dig.

Jeg har ombestemt mig efter publicering – kan jeg få rettet eller slettet mine links?

Når artiklerne med dine links er publicerede er de endelig. Hvis du skifter hjemmeside, kan du ikke få rettet dine links til at pege på en ny hjemmeside. Skulle du finde fejl i de links vi har indsat i artiklerne, retter vi dem naturligvis.

Under alle omstændigheder er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du får behov for at slette eller ændre dine links. Vi ser normalt temmelig pragmatisk på det.

Jeg har bestilt før – kommer mine nye links på de samme artikelbaser?

Så længe du ved bestillingen sørger for at orientere os om at du har bestilt linkbuilding til samme hjemmeside tidligere, sørger vi for at de nye artikler bliver publiceret på andre hjemmesider end sidst.

Hvordan kan jeg være sikker på at alle mine artikler kommer online?

Afhængig af hvor stor en artikelpakke du bestiller bliver dine artikler publiceret over en periode op til 60 dage, medmindre du har givet andre instruktioner.

Når alle artikler er online, modtager du en liste med links til alle de publicerede artikler, så du kan sikre at alt er i skønneste orden. I nogle tilfælde vil du modtage listen over artikler allerede inden de er publiceret. Du vil i så fald få information om hvilke artikler der sat i kalenderen til publicering på et senere tidspunkt.

Er det her whitehat linkbuilding?

Nej. Der findes ikke noget som hedder whitehat linkbuilding.
I enhver situation hvor du selv opretter links til din hjemmeside, eller betaler andre for det, er der tale om manipulation af Googles søgemaskine, hvilket er i strid med deres retningslinjer.

Linkbuilding gennem unikke artikler indenfor et relevant emneområde og postet på offentlige artikelbaser og blogs, er dog nok blandt de mest lysegrå former for links du kan få.

Hvor lang tid forbliver mine links online?

Der er ingen abonnements- eller vedligeholdelsesomkostninger. Når artiklerne med dine links er publiceret forbliver de som udgangspunkt online så længe hjemmesiden de er postet på eksisterer.

Der tages forbehold for tilfælde, hvor siden med artiklen nedlægges eller overgår til en anden ejer, eller er nede grundet tekniske problemer.

Vær ligeledes opmærksom på at dine links kan blive fjernet, hvis din side bliver nedlagt eller i længere tid ikke er tilgængelig (404 fejl). Hvis du har købt links til en URL som efterfølgende nedlægges bør du videresende trafikken til en anden relevant side gennem et 301 redirect..

Er de publicerede artikler mine?

Nej, ophavsret og brugsret til de artikler vi benytter til at lave linkbuilding for dig tilhører stadig os. Du kan altså ikke benytte artiklerne til anden form for linkbuilding på andre hjemmesider. De vil dog forblive online permanent, så der burde ikke være behov for at have adgang til artiklerne.

%d bloggers like this: