Det er på tide at linkbuilde kreativt!

Først og fremmest vil vi fortælle, at flere af vores kunders hjemmesider nu er nr.1 på deres respektive søgeord, hvilket har skabt en enorm interesse. Det viser jo blandt andet, at det er et af de kataloger som er tilbage i Danmark, hvor man faktisk stadig får bare lidt linkjuice. Desværre har man dog i den senere tid set udrensninger af linkkataloger og artikeldatabaser, hvor ellers mange SEO eksperter, havde set artikeldatabaserne som den nye trend indenfor linkbuilding.

Selvom mange linkkataloger har svært ved at blive indekseret, har mistet næsten alt deres værdi eller måske er smidt ud af Google, så er der stadig nogen som klarer sig fint indtil videre. Vores artikeldatabase Presseafdelingen.dk bliver stadig fint indekseret, og der bliver også givet linkværdi videre, men det er på bekostning af at lade knap så mange skrive indlæg, og kun vælge de indlæg som man mener gavner hjemmesiden bedst.

Der er ingen tvivl om at flere linkkataloger og artikeldatabaser vil miste værdi, og her tænker vi også på vores en anerledes linkbuilding, men vi har prøvet at tage vores forholdsregler, så vi ikke ryger med alle de andre, og det ser jo ud til at virke.

Nu tæller kvalitet fremfor kvantitet endnu mere end før!

Som det ser ud nu, så bliver man nød til at tænke på kvalitet og kvalitet, samt man skal være kreativ for at finde på gode steder at få et relevant link. Man kan ikke som før bare opbygge links fra linkkataloger, også derefter se ganske udmærket resultater på søgetermer som der faktisk er ret eftertragtet.

Skal vi klare din linkbuilding?

Som du kan høre er der derfor sket forholdsvist meget inden for linkbuilding siden sidst at vi skrev, og derfor vil vi i den nærmest opdatere vores linkbuilding guide, så du kan få lavet en opdateret linkbuilding og beholde din placering i Google.

%d bloggers like this: