Det er vigtigt at optimere hjemmesiden til søgemaskiner

Det er vigtigt at optimere hjemmesiden til søgemaskiner og tilmelde den korrekt. Ellers bliver den ikke set af dem, der søger på ord inden for dit område. Ønsker du at din hjemmeside bliver mere set, er det en god idé at optimere den. Der findes to typer søgemaskiner på internettet.

Index

Her skal din hjemmeside tilmeldes med søgeord og beskrivelse i en kategori. Hjemmesiden vurderes, og hvis indholdet svarer til kategorien og der ikke er for mange fejl og mangler, optages siden i indexet.
Der kan være ventetider op til 6 måneder, men modbetaling kan der gøres på få dage. Ligeledes mod betaling kan man få flere søgeord og en ekstra synlig omtale.

Søgerobot

Finder selv din hjemmeside og læser indholdet. Der kan indsættes ekstra ord specielt til søgerobotterne.
Hjemmesiderne vises med de mest relevante sider først. Kunsten er at få søgerobotten til at mene, at din hjemmeside er relevant nok til at være blandt de første.

Hjemmesider

Internettet er ikke så lige til, som det ser ud når man surfer rundt. Hvis man skal lave en god hjemmeside, er to dages kursus ikke nok. Mange emner kræver at man sætter sig grundigt ind i det, f.eks. søgemaskiner, links, browsere, CMS-systemer, indlæsningstider og billedbehandling. Derfor er det en fordel at bruge éen som har stor erfaring i arbejdet med hjemmesider. Det giver stor kompetance, som du kun betaler i den tid, det bruges.

%d bloggers like this: