Søgemaskineoptimering – Google optimering

SøgemaskineoptimeringSøgemaskineoptimering er kort forklaret en teknisk process hvor man optimere på de forskellige faktorer, der muliggør en hjemmeside opnår en bedre placering i søgemaskinerne, som Google etc.

Fokuspunktet er at gøre din hjemmeside så spændende og indholdsrig, som mulig i forhold til de brugere i har og kan få på siden. Søgemaskineoptimering skaber ikke kun opmærksomhed, den åbner også nye døre med “Long tail keywords”.

Søgemaskineoptimering er en tålmodighedskrævende proces

Søgemaskineoptimering er en tålmodighedskrævende procesSøgemaskineoptimering er en tålmodighedskrævende proces, der tager tid at levere gode resultater indenfor. Men når først søgemaskinerne indser jeres side er korrekt sat op, vil arbejdet begynde at give resultater i placeringerne.

Læs også Googles vejledning for optimering her.

Det arbejde vi udfører er at lave en grundig analyse af både den tekniske opsætning af jeres hjemmeside. Vi kigger også på det indholdsmæssige på siden (on-page) og udfører et større linkbuilding arbejde ekstern fra siden (off-page).

Står du med en fornemmelse at din hjemmeside ikke skaffer dig henvendelser nok?

Brug for en søgemaskine ekspert?

Brug for en søgemaskine ekspert?Står du med en fornemmelse at din hjemmeside ikke skaffer dig henvendelser nok? Føler du dine konkurrenters webshop gør det bedre end din? Er du ikke stærkt repræsenteret på Google under de for dig bedste søgeord?

Kan du nikke genkendende til det, så bør du overveje en dialog med en søgemaskineoptimerings ekspert. Idag er konkurrencen blevet hårdere, da flere og flere tager søgemaskineoptimering alvorligt. I bør derfor gøre det samme.

Vi arbejder altid seriøst med søgemaskineoptimering på Google

Vi arbejder altid seriøst med søgemaskineoptimering på GoogleIgennem vores mange år indenfor Google optimering har vi indset at den den organiske søgemaskinetrafik (den trafik man ikke betaler for), kommer direkte fra Google.

Vores fokus er og har altid været at arbejde resultatorienteret med søgemaskineoptimeringen og især den del, der gavner vores kunders placering i søgeresultaterne og hermed også en større omsætning.

At Google optimere handler om at gøre jeres hjemmeside så forståelig, som mulig for søgemaskinerne og sikre siden er gjort så brugervenlig, som mulig. Nogle af de vigtigste ting vi fokuserer på:

En grundig søgeordsanalyse

En grundig søgeordsanalyseHvis i ønsker en god placering i Google og hermed får online succes, er en grundig søgeordsanalyse en nødvendighed. Jeres søgeord er afgørende for jeres kunder finder jer og jeres produkter eller ydelser når de søger på Google.

Det er ikke nok at blive fundet, i skal helst findes i de øverste dele af søgningerne, da det er her den bedste konvertering ligger. Vi optimerer efter jeres firmanavn og 4-5 af jeres vigtigste søgeord, som vi vurderer udfra diverse kundedata og web statistikker fra blandt andet Google Adwords kampagner.

Når vi sætter fokus på jeres søgeord, findes der en del gode søgeordsværktøjer, der kan udpege konkurrence, søge volume samt antallet af søgninger på jeres søgeord, så vi ved hvor vi kan sætte ind henne. Søgeordsoptimering er uundgåelig hvis i vil frem i søgeresultaterne.

Læs artiklen: Google´s 200 ranking faktorer her.

Linkbuilding – Det eksterne off-page arbejde

Linkbuilding - Det eksterne off-page arbejdeDet er ikke nok idag kun at fokusere på søgeord og indholdet på en hjemmeside. Der skal også laves et solidt og organisk linkbuilding arbejde i kulissen. Google bruger nemlig links, så et referencepunkt, der fortæller at andre gerne vil dele jeres side eller fortælle om jer.

Jo flere referencer des bedre – eller?

Ikke altid, da søgemaskinerne er blevet meget kræsne med hvilke links de vurderer relevante i forhold til jeres søgeord. Derfor er det vigtigt at jeres linkbuilding laves korrekt og helst indenfor kategorier, der er nært beslægtet med jeres egen branche. Vi har også her adgang til gode søgeoptimerings værktøjer, der kan guide os i retningen af en online succes i forhold til linkbuilding.

https://www.brand-design.dk/grundlaeggende-soegemaskineoptimering/

Lokal SEO – Google maps etc

Lokal SEO - Google maps etcLokal SEO er også et af de punkter Google er begyndt at prioritere højt. Det er især når i laver en søgning på jeres søgeord i Google og ser de forskellige Google Maps forslag, der fremkommer.

Læs mere om Lokale søgninger her.

Disse lokale SEO optimeringsindslag skal vi også fokusere på når vi sammen med jer laver en aftale for søgemaskineoptimering.

Duplicate content – skal i undgå

Duplicate content - skal i undgåEn af de typiske fejl vi oplever når vi indgår en aftale om at søgemaskineoptimere for en kunde, er at mange har Duplicate content på deres hjemmeside. Altså indhold, der er skrevet flere gange. Det kan være ved produktbeskrivelser, info tekst om firmaet, kompetencebeskrivelser osv.

Alle disse er faldgrupper man kan blive straffet for i søgeresultaterne. Duplicate content er et af de punkter vi sætter meget fokus på når vi går igang med at optimere og vi skriver tekster om så de fremstår mere originale og spændende.

https://www.brand-design.dk/seo-soegemaskineoptimering/

Gode Tekster – Hav noget på hjertet når i skriver

Gode Tekster - Hav noget på hjertet når i skriverGoogle har mange gange nævnt at man skal lave sin hjemmeside så brugervenlig og indholdsrig, som muligt. Det betyder selvfølgelig også at gode tekster er essentielle for jeres hjemmesides placering.

Vi hjælper med at lave gode SEO tekster, der sikrer jer at kunderne finder jeres hjemmeside både spændende og tiltalende så de ender med at konvertere til jeres produkt eller ydelse istedetfor konkurrentens.

Sidetitler og meta-beskrivelser

Sidetitler og meta-beskrivelserUdover godt indhold på hjemmesiden, er det selvfølgelig også vigtigt at alle indlæg og sider har de korrekte sidetitler og meta-beskrivelser i forhold til jeres søgeord, hvis i ønsker en god placering på nettet.

Sørg for at sidetitlerne er så præcise, som mulige og helt ikke alt for lange. Sørg for at jeres meta beskrivelser er lavet, så de bedst muligt matcher jeres titel og søgeord. Det vil uden tvivl skabe resultater.

Søgemaskineoptimering ved Brand Design

Søgemaskineoptimering ved Brand DesignNår i vælger Brand Design, som jeres søgemaskineoptimerings ekspert, får en udover en god service en samarbejdspartner, der ikke slipper jer igen før i har opnået de bedst tænkelige søgeresultater.

Brand Design arbejder tålmodigt og sikkert med søgemaskineoptimering og vi ved fra vores mange års erfaring i branchen, hvor der skal sættes ind og hvor der skal optimeres.

I er naturligvis velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og høre om vi kan hjælpe med at søgemaskineoptimere jeres hjemmeside og hvad det vil kræve. Sammen er vi stærkest.

 

Herunder er nogle af de byer vi har lavet søgemaskineoptimering i: