Er du seriøs virksomhedsejer, ved du godt at søgemaskineoptimering er vigtig

Er du seriøs virksomhedsejer, ved du godt at søgemaskineoptimering er vigtigSøgemaskineoptimering Vejle – Alle der idag driver en seriøs virksomhed i Vejle, har nok indset at søgemaskiner er blevet et essentielt værktøj indenfor online markedsføring eller markedsføring generelt. Idag henviser alle store medier til enten deres hjemmesider eller deres Facebook side etc. Når vi arbejder med søgemaskineoptimering i Vejle, vælger vi at fokusere på den gode historie bag enten virksomheden eller personen vi arbejder for. Vi mener der indenfor søgemaskineoptimering kan laves, både den gode indholdsrige tekst, der skrives til de mennesker, der søger jeres kompetencer eller produkter. Men samtidig også rammer de krav, søgemaskinerne stiller til en god tekst, med det rette antal søgeord fordelt gennem indlægget på en god og sammenhængende måde. (Søgemaskineoptimering Vejle)

RING TIL OS MED DET SAMME PÅ : +45 42679011

ELLER MAIL : mail@brand-design.dk

Søgemaskineoptimering Vejle med fokus på longtail keywords

Søgemaskineoptimering Vejle med fokus på longtail keywordsBegrebet longtail keywords er selvfølgelig, som så meget andet i det danske sprog lånt fra det engelske. Det kan oversættes til “lang hale søgeord”. Det går i al sin enkelthed ud på at man især ved et stærkt konkurrencepræget søgeord skriver artikler, der selvfølgelig benytter søgeordet, men hvor man så samtidigt vælger at sætte ordet i kontekst med en længere søgeordssætning. Skal man sætte det ind i et eksempel ville man for 5 år siden eksempelvis søge på kortere søgninger som her : Brugt bil Vejle. Men idag er folk levet langt bedre til at bruge søgemaskinerne, og derfor vil man opleve folk mere og mere bruger longtail søgetermer. Derfor vil ovenstående eksempel idag skrives mere ala sådan her: “blå farve – brugt bil vejle – kørt max 30.000 km”. Det vil skabe et mere korrekt søgeresultatet for den som søger, og derfor skal man hele tiden forsøge at skrive artikler på sin hjemmeside, hvor man indtænker longtail søgetermer. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Vejle har mange spændende erhverv og mange hjemmesider

Vejle har mange erhverv og mange hjemmesiderNår man, som vi har arbejdet med mange forskellige erhverv i Vejle indenfor søgemaskineoptimering ja i hele trekantsområdet gennem de sidste 10 år, så har vi efterhånden leveret en del tekster med mange forskellige søgeord og longtail søgetermer. Vi vil betragte os som søgemaskineoptimerings nørder. Vi ved når vi skaber gode søgeresultater, der fører til konverteringer for vores kunder, så vil kunderne forsætte med at benytte vores services. Derfor er vi naturligvis akkurat ligeså interesseret i at vores kunder får de bedste placeringer i Google, der overhovedet er muligt. Vi kender Vejle godt, vi ved hvor vi kan gøre en forskel. Vi kender brancherne og derfor også konkurrencen på de forskellige søgeord og longtail søgninger. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Branchekendskab er vigtigt

Branchekendskab er vigtigtEt er at være god til det tekniske bagved en hjemmeside, der sørger for at søgemaskineres søgerobotter tilfredsstilles ved en gennemgang af jeres hjemmeside. Noget helt andet er at optimere hjemmesiden til de forskellige brancher der findes i Vejle og hele Danmark. Branchekendskab er derfor utrolig vigtig og uden den, kommer man faktisk ikke langt i sin søgemaskineoptimering. Vi har arbejdet med mange spændende brancher i Vejle. Herunder kan nævnes:

 • Bilbranchen
 • Møbelbranchen
 • Tekstilbranchen
 • Modebranchen
 • Maritimbranchen
 • Kunstbranchen
 • Håndværkerbranchen
 • Grafikerbranchen
 • Fotobranchen
 • Underholdningsbranchen
 • osv.

Søgeordsanalysen gør den store forskel

Søgeordsanalysen gør den store forskelNår vi arbejder med søgeordsanalyser, så har vi selvfølgelig fokus på jeres vigtigste søgeord. Men vi fokuserer også på de ord vi kan se der er beslægtet med jeres vigtigste nøgleord. Det gør vi fordi vores filosofi er simpel. Jo flere ord i kan dukke op under, des flere vil finde jeres hjemmeside og jeres services eller produkter. Google har den filosofi at de altid vil præsentere deres brugere for de bedste søgeresultater. Derfor vil Google også kigge på om jeres hjemmeside er brugervenlig, indeholder gode beskrivelser både om jer selv, men også om jeres kerne kompetencer. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Det er her i kan nå et bredere publikum, for ved at skrive tekster der fokuserer både på jeres primære søgeord og tekster med jeres sekundære søgeord, kan i ramme et meget mere bredere publikum. Folk søger nemlig på mange forskellige ord idag. Nogle bruger helt op til 6 ord i deres søgninger. Det skaber rum for konkurrencen kan spredes mere ud. Så ligger i et marked med hård konkurrence, kan et nyt fokus på de alternative søgeord og longtail søgetermer være en ny måde at skaffe kunder på. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Er du dygtig til dit erhverv? Så lad os om søgemaskinerne

Er du dygtig til dit erhverv? Så lad os om søgemaskinerneIdag er mange brancher blevet stærke indenfor deres felt. Det betyder med garanti også at i er dygtige til jeres erhverv. Men problemet for os alle er tiden. Vi har simpelthen ikke nok timer til rådighed i et døgn. Derfor må vi vælge mellem de ekspertiser vi fordyber os i. Søgemaskineoptimering er noget af en mundfuld at kaste sig over. Dermed ikke sagt i ikk sagtens kan lære det, som vi også har gjort det. Men Google og de andre søgemaskiner optimere hele tiden på deres algoritmer og man skal følge med næsten dagligt for at kunne justere og korrigere. Det der var gangbart og trendy sidste uge, kan meget vel være på vej ud om 14 dage. I bør derfor gøre op med jer selv om bør koncentrere jer om det i er bedst til og lade søgemaskineeksperterne tage sig af jeres online tilstedeværelse, hjemmeside og de sociale medier for jer. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Søgemaskineoptimering er også De sociale medier

Søgemaskineoptimering er også De sociale medierIdag siger man der indenfor søgemaskineoptimering er 3 store ben at stå på. Man skal fokusere på sin hjemmeside også kaldet sin “on-page” optimering. Så skal man fokusere på sin “off-page” optimering og det tredje ben er de sociale medier. Google måler simpelthen på om folk deler, liker og linker til jeres hjemmeside, webshop eller produkter på nettet. Jo mere aktivitet, i selv eller få en ekspert til at skabe omkring jeres virksomhed des bedre. Google har mange måder at måle disse aktiviteter på. De har selvfølgelig søgemaskinen, men de har også Google+ og deres snude langt nede i Twitter og selvfølgelig via deres ejerskab af verdens anden største søgemaskine YouTube. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Kombiner søgeoptimering med de sociale medier

Uden de sociale medier kommer i til at mangle et “ben” at stå på. Derfor bør i tænke i at en søgemaskineekspert kan træde ind og hjælpe jer med at holde folks kendskab til jeres produkter i live og samtidig skaffe jer nye kunder.

Vi mener de steder i bør fokusere indenfor de sociale medier er : Facebook, Instagram, Pinterest, Google+ og Twitter. I bør også overveje både det vi kalder den organiske søgemaskineoptimering og den betalte (Google Adwords). Det handler om at flytte annoncekroner fra et sted til et andet og ikke være bange for at møde jeres kunder nye steder. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Load speed er et issue

Når det kommer til søgemaskineoptimering idag, er der mange faktorer der spiller ind. Google har sagt at hvis en hjemmeside loader for langsomt, kan det betyde at de ikke kan præsentere hjemmesiden som det bedste resultat og i kan risikere at blive placeret dårligere i søgeresultatet. I bør derfor bede jeres hjemmeside udvikler sætte fokus på hastigheden i hvilken jeres side loader.

Mobilvenlighed

MobilvenlighedDet er et decideret krav idag at jeres hjemmeside snakker sammen med mobilenheder, som smartphones og tablets. Da over 50% af alle Google søgninger i Danmark foregår via mobile enheder. Og dette tal forventes kun at stige over årene. Hvis i kigger i Googles søgeresultater under en bestemt søgning, skriver Google faktisk allerede i søgningen om den enkelte hjemmeside er mobilvenlig eller ej. (Søgemaskineoptimering Vejle)

HTTPS

Idag er det vigtigt at jeres hjemmeside er sikker med HTTPS

Google udstikker hele tiden nye fokuspunkter de gerne vil have vi eksperter skal sikre er på plads når man designer en hjemmeside eller arbejder med søgemaskineoptimering. Begrebet HTTPS er kommer ind i vælten på det seneste. Google har været ude og sige at hjemmesider, der ikke har fået installeret HTTPS på deres hjemmeside, kan risikere at blive straffet i søgeresultateterne hvis det ikke er installeret. HTTPS er en form for kryptering, der skaber mere sikkerhed på nettet generelt og sikrer hjemmesider mod forskellige typer af sikkerhedsbrud. Samtidig fortæller en hjemmeside med HTTPS at vi har gjort vores hjemmeside sikker og den derfor kan benyttes af alt og alle trygt og sikkert. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Har i endnu ikke fået installeret HTTPS kryptering ?

Der hvor jeres hjemmeside ligger hosted har uden tvivl et løsningsforslag til jer omkring jeres mulighed for at få hjemmesiden og webshoppen sat op til HTTPS kryptering. Har i ikke selv kompetencen til at få jeres hjemmeside til at køre med HTTPS, kan i sagtens kontakte os for råd og vejledning. Der findes mange web eksperter på nettet, der kan tilbyde hjælpen til en sikker og god konvertering til HTTPS kryptering.

Sikkerhed er jeres eget ansvar

En hjemmeside har fra jeres udbyder nogle muligheder for at sikre jeres hjemmeside og webshop mod hacking, malware etc. Men i sidste ende er det jeres eget ansvar hvordan i beskytter jeres hjemmeside. Herunder bør det også nævnes at backup bestemt også er værd at tænke ind i dette scenarie. Har i en webshop med masser af produktbeskrivelser og hjemmesiden hackes og disse forsvinder, vil det uden backup ikke være muligt at genskabe alt jeres arbejde og i må derfor starte forfra. Det kan også sagtens påvirke jeres søgemaskineoptimering. Hvis i med de nuværende tekster har en god placering og de så ikke længere findes, kan nye tekster ikke nødvendigvis erstatte de gamle. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Søgemaskineoptimering i Vejle ved erfaren webbureau

Søgemaskineoptimering i Vejle ved erfaren webbureauVi siger ikke vi er erfarne uden at bakke det op med mange forskellige gode resultater, som dokumentation. Går i med overvejelser omkring jeres Vejle virksomhed, skal være mere i “bevægelse” online. Har i indset vigtigheden af online tilstedeværelse, så er det måske på tide at i kontakter et webbureau med masser af branchekendskab, der samtidig kender meget til Vejle og omegn. Vi kender faldgrupperne, vi kender brancherne hvor konkurrencen er hård og de steder hvor der er brug for forbedring. Vi besøger jer gerne, hvis i giver en kop kaffe, så kan vi sammen tage en uforpligtende snak om jeres behov for søgemaskineoptimering Vejle.

Vi arbejder også med SEO i København – se med her.

Søgemaskineoptimering er ikke for alle

Som vi skrev længere oppe, så bør man som virksomhedsejer fokusere på det man er bedst til, og lade de ting man er knap så god til i hænderne på dem. Derfor bør i med stensikker garanti fokusere på at alliere jer med et webbureau der tilbyder søgemaskineoptimering Vejle, hvis i ikke allerede har gjort det, og komme med på beatet, før i bliver så håbløs hægtet af at afstanden til jeres konkurrenter bliver for stor. (Søgemaskineoptimering Vejle)

Læs mere om SEO i Vejle her.

%d bloggers like this: