INTRODUKTION TIL SØGEMASKINEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering og hvad så? Søgemaskineoptimering er jo for almindelige mennesker et ret vidt begreb. Begrebet dækker over nogle teknikker, der anvendes til at redigere et website eller en webshop, så søgemaskinerne bedre kan opfatte indholdet og herigennem placere websitets ranking på relevante søgninger.

90% danskerne anvender hverdag Google, når de søger efter noget online. Det viser jo tydeligt du herigennem får adgang købemotiverede kunder i den målgruppe du satser på, skulle din webshop opnå gode placeringer på de søgeord du anvender.

Søgemaskineoptimering og hvad så?

Test af søgeordskombinationer

Vi har igennem mange år arbejdet med at teste mange forskellige søgeordskombinationer for vores kunder, for at kunne måle på salg fra hver af disse kombinationer. Det er faktisk muligt at analysere sig frem til lige nøjagtigt hvilke søgeord, der for jer kan genere stigende vækst ved gode placeringer i søgemaskinerne.

Vi behøver derfor ikke gøre opmærksomme på vigtigheden af en høj placering, da vi altid vil forsøge at ligge blandt de øverste resultater, når kunderne søger på jeres søgeordskombinationer.

Hvad gør linkbuilding så vigtig?

SØGEMASKINEOPTIMERING (SEO) – HVORDAN?

Når først vi har identificeret de for jer vigtigste søgeord, kan vi tilrette og optimere jeres website/webshop, så søgemaskinernes robotter kommer til at indeksere jeres website langt højere på Google .

Dette kan opnåes ved at benytte vores erfaring og viden om, hvordan søgemaskinerne udregner deres måde at placere hjemmesiderne på i søgeresultaterne. Det handler selvfølgelig også om at forholde sig til hvad konkurrenterne foretager sig og hvilke optimeringer de foretager sig.

Søgemaskinerne vurderer deres ranking efter mere end tohundrede forskellige inputs, hvor hvert input måles og vejes.

Den hjemmeside der ifølge søgemaskinernes robotter bedst lever op til succeskriterierne for de mange input opnår den højeste placering, når der søges efter et udvalgt søgeord. (Søgemaskineoptimering og hvad så?)

Søgeoptimering sådan gør vi i praksis

Vi hjælper med at, finde de rigtige søgeordskombinationer og får dem til at fremgår tydeligt på jeres hjemmesiden. Vi gør det på en måde hvor vi tilretter alle de vigtigste ord vi ved søgemaskinerne er glade for og sikrer os robotterne ikke misforstår noget tekst, et link sættes forkert eller de forvirres af modsatrettede informationer på jeres side. Vi tjekker også for “duplicate content”, så tekster ikke ligger flere gange på sitet. Vi omskriver tekster, så de er mere “rene og uden støj”, så søgerobotterne lettere kan indeksere jeres site og placere jer højere i søgeresultatet på de ønskede søgeord.

Søgemaskineoptimering og hvad så?

  • Hvad er det egentlig i gør i nørder, når i arbejder med det der søgemaskineoptimering
  • Hvordan skaber i bedre resultater?
  • Hvordan finder i de rette søgeordskombinationer?
  • Hvordan får i bedre links?

Kort fortalt, så oplever vi mere og mere vores kunders interesse i søgemaskineoptimering. Især fordi det jo er ret tydeligt at søgemaskiner er blevet manges foretrukne informationsøge apparat. Man kommer simpelthen ikke længere udenom Google, Facebook, Instagram, Google+ profilering, hvis man vil tjene penge idag.

Word on yellow wall

Hvad ligger der så i arbejdet med optimering af søgeresultater?

– Vi arbejder blandt andet med teknisk søgemaskineoptimering af cms
– Onpage søgemaskineoptimering såsom interne links, nye tekster, billeder, søgeord osv.
– Intern linkning i menuerne og på de forskellige undersiderne
– Hjemmesidens profilering af sig selv, herunder diverse søgeord
– Vi arbejder med designet af hjemmesiden og hjemmesidens load hastighed.
– Eksterne links fra andre hjemmesider ind til sitet. Dette er et meget vigtigt område.

Vi har jobbet med emnet i mere end 10 år og har derfor et super godt kendskab til hvilke emner, der bør optimeres for at opnå gode resultater på Google, Bing, Yahoo etc.

%d bloggers like this: