Når man driver en seriøs virksomhed i Horsens, er det uden tvivl gået op for folk at søgemaskiner og derfor online markedsføring, er blevet et essentielt del markedsføringen idag

Søgemaskineoptimering Horsens – Når man driver en seriøs virksomhed i Horsens, er det uden tvivl gået op for folk at søgemaskiner og derfor online markedsføring, er blevet et essentielt del markedsføringen idag. Når vi lytter til radioen eller ser TV, så henviser mange store medier ofte til egen hjemmeside eller deres virksomheds Facebook page. Når Brand Design arbejder med søgemaskineoptimering for Horsens, nyder vi mest at fokusere historie bag virksomheden og personener, der driver den, for bedre at kunne forstå kernen i virksomheden og dennes passion for de services eller produkter der leveres. (Søgemaskineoptimering Horsens)

Vi vurderer, der igennem søgemaskineoptimering kan skrives, både en solid og indholdsrig tekst, der både skrives til de mennesker, der søger jeres kompetencer eller produkter. Men samtidig også rammer de krav, søgemaskinerne stiller til en god tekst. Ved samtidigt så at sørge for at få nævnt virksomheden i Horsens vigtigste søgeord pænt fordelt gennem indlægget på en god og sammenhængende måde. (Søgemaskineoptimering Horsens)

Søgemaskineoptimering Horsens hvor fokus er på longtail keywords

Søgemaskineoptimering Odense hvor fokus er på longtail keywordsUdtrykket longtail keywords er lånt fra det engelske, og kan oversættes til “lang hale søgeord”. Det går i al sin enkelthed ud på man istedetfor at skrive et eller 2 ord i sin søgning laver flere ords søgninger på helt op til 5-6 ord. Det betyder man ved Long Tail keywords skal indskrive søgeordet i flere forskellige kontekster. Det kunne ses sådan her ud:

 • En normal søgning ville se sådan her ud: Brugt Computer Horsens
 • En Longtail ville se sådan her ud : brugt Mac computer i sort Horsens

Ved at skrive flere tillægsord til de enkelte søgeord, er chancen for man dukker op i diverse søgninger meget større, end hvis fokus kun er på enkeltstående søgeord. (Søgemaskineoptimering Horsens)

I Horsens findes, der mange erhverv og derfor mange hjemmesider

I Horsens findes, der mange erhverv og derfor mange hjemmesiderSom webbureau i Horsens, med 10 års erfaring, hvor vi har arbejdet med mange forskellige erhverv i Horsens indenfor søgemaskineoptimering, så har vi efterhånden leveret en del søgemaskine tekster med en del forskellige søgeord og longtail søgetermer. Vi ser os selv som erfarne søgemaskine eksperter og vores fokus er hele tiden at skabe gode søgeresultater for os selv og vores kunder. Og ikke bare gode placeringer i Google, men placeringer, der giver et godt ROI eller konverterer om man vil.

Vi er et servicebureau Horsens ligeså meget, som vi er et webbureau, og det betyder, at vi udover at blive målt på vores evner, også skal måles på den måde hvorpå vi håndterer vores kunders individuelle ønsker, krav og behov, når det kommer til online markedsføring og søgemaskineoptimering i Horsens. Vi kender Horsens rigtig godt, vi ved derfor, hvor vi kan gøre den største forskel. Vi kender brancherne og derfor også konkurrencen på de forskellige søgeord og longtail søgninger. (Søgemaskineoptimering Horsens)

Et godt lokalt branchekendskab er godt

Et godt lokalt branchekendskab er godtDet er super godt at være både kreativ og god til at lave flotte hjemmesider, der teknisk er sat fuldstændig korrekt op. En side der også sørger for at søgemaskineres søgerobotter tilfredsstilles ved en gennemgang af jeres hjemmeside. Men det nytter altsammen intet hvis den hjemmeside ikke optimeres udfra et godt lokalt kendskab. For der er ingen ide i at en hjemmeside, der sælger sine ydelser i Jylland ligger bedst under søgninger i København.

Derfor skal man gerne kunne nævne områder, beskrivelser af events og andre emner, der relatere til de forskellige brancher, der findes i Horsens. Branchekendskabet bliver derfor enorm vigtig, men ikke mindst det lokale branchekendskab. Uden det lokale kendskab, kommer man faktisk ikke langt i sin søgemaskineoptimering for Horsens. Vi har arbejdet med mange spændende brancher i Horsens. Og ved hvad der rører sig i byens erhvervsliv. (Søgemaskineoptimering Horsens)

Herunder kan nævnes:

 • Bilbranchen
 • Grafikerbranchen
 • Kunstbranchen
 • Modebranchen
 • Maritimebranchen
 • Fotobranchen
 • Møbelbranchen
 • Underholdningsbranchen
 • Tekstilbranchen
 • Håndværkerbranchen
 • osv.

Søgeordsanalyser er effektive

Søgeordsanalyser er effektiveNår Brand Design arbejder med søgeordsanalyser, har vi fokus på jeres essentielle søgeord. Vores fokus er også på de ord vi vurderer er beslægtede med jeres essentielle nøgleord. Erfaringen fortæller os nemlig, at jo flere ord i kan dukke op under i søgeresultaterne, des flere har mulighed for at møde jeres hjemmeside/services eller produkter i søgeresultaterne.

Google vil altid forsøge at skabe den bedste brugeroplevelse ved altid at præsentere deres brugere for de bedste søgeresultater indenfor de givne søgninger. Derfor tjekker Google også om jeres hjemmeside er brugervenlig og indeholder gode beskrivelser både om jer selv, men også om jeres kerne kompetencer. (Søgemaskineoptimering Horsens)

Med det rette fokus

Med det rette fokusMed det rette fokus, kan i på denne måde nå ud til et bredere publikum. For ved at skrive gode indholdsrige tekster, hvor der fokuseres på både på jeres primære søgeord og jeres sekundære søgeord/longtail søgeord, kan i ramme et meget mere bredere kundesegment end før. Idag er folk blevet meget bedre til at søge på mere end 1 eller 2 ord.

Folk bruger gerne mellem 4-6 ord når de søger på forskellige ord idag. Det vil for jer betyde at selvom jeres primære søgeord er stærk konkurrenceprægede, kan de i longtail kontekster skabe mere korrekte søgeresultater end de af jeres konkurrenter, der kun satser på 1-2 ords søgekombinationer. (Søgemaskineoptimering Horsens)

%d bloggers like this: