Kampen om en topplacering på søgemaskinerne er intens

Kampen om en topplacering på søgemaskinerne er intensKampen om en topplacering på søgemaskinerne er intens. Virksomhederne må købe dyre konsulenttimer hos søgemaskineeksperter og nogle vælger i stedet at ansætte deres egen ekspert på området.

Et godt eksempel herpå er onlineportalen Gratis.dk, der har opkøbt søgemaskineeksperten og dennes virksomhed.

Læs mere om SEO her.

FORAN KONKURRENTERNE ONLINE

FORAN KONKURRENTERNE ONLINEDanske virksomheder opruster online som aldrig før. Der bruges ufatteligt mange penge på at være et skridt foran konkurrenterne på Internettet og blive først fundet af dem, der søger.

Men det kræver dyb indsigt i søgemaskiners måde at indeksere websites på og høj faglig kompetence inden for programmering at skubbe sit website ind foran konkurrenternes i søgeresultatet på eksempelvis Google.

Nr. 1 PÅ GOOGLE

Nr. 1 PÅ GOOGLEVi kender om nogen til vigtigheden af at blive fundet på Internettet. Virksomheden Gratis.dk er en af landets førende portaler, når man som forbruger leder efter gratis produkter og services på Internettet.

Virksomheden har netop ansat en søgemaskineekspert som udviklingschef samt overtaget alle aktiviteterne i dennes IT-virksomhed. En virksomhed med spidskompetence inden for søgemaskineoptimering og webprogrammering:

”Det bliver sværere og sværere at opnå topplaceringer på de store søgemaskiner. Konkurrencen om de gode placeringer er benhård og det kræver en masse viden om søgemaskiners måde at arbejde på, hvis man vil have sin hjemmeside ind på side et på Google. Vi forventer os meget af fremtiden og ved, at ikke kun bliver et aktiv for os. Hans arbejde vil i høj grad komme vores annoncører til gode, da de uden tvivl vil komme til at mærke større trafik på hjemmesiden nu, hvor vi får så stor fokus på søgemaskineoptimering. Vi vil være nr. 1 på Google på vores vigtigste søgeord,”.

SUCCES MED ONLINE LINKPORTAL

SUCCES MED ONLINE LINKPORTALDet lyder næsten for godt til at være sandt. At man kan leve af at henvise til gratis ting på Internettet. Men ikke desto mindre er det, hvad med sin hjemmeside Gratis.dk gør. Kunderne er annoncører, der ønsker at skabe opmærksomhed omkring deres produkter og services.

Som forbruger kan man på Gratis.dk finde masser af links til gratis vareprøver, bleer, computerprogrammer og meget andet. Virksomheden er beliggende i Esbjerg og beskæftiger tre medarbejdere.

%d bloggers like this: