Men forvent ikke at du får hele sandheden om søgemaskiners måde at tænke på

Søg opdaterede informationer – Men forvent ikke at du får hele sandheden om søgemaskiners måde at tænke på serveret på et sølvfad! Sandheden om søgemaskineoptimering er nemlig, at topplaceringer er ikke bare lige noget, man opnår fordi man har læst en bog. Eller fordi man har været til ét peptalkforedrag. Eller fordi man har draget erfaringer fra et aftenskolekursus, hvor man konstruerede et website om sin hundehvalp, som ligger nr. 1 på Google ved søgning på “Fido fra Nr. Snede”.

Topplaceringer kan man jagte når man har været på kurser

Topplaceringer kan man jagte når man har været på kurser som nævnt ovenfor – og har læst bøger, websider og fora på nettet. Har sat sig ind i forskellige webværktøjer. Har eksperimenteret og analyseret hvad grundende til at to meget forskellige sider, hvor der ikke tænkes på udseende, ligger placeret henholdsvis som nr. 1 og 2 på Google.

Et godt råd er: Søg de nyeste informationer, hvis du jagter på Google. Og søg dem flere steder. For ingen (!) giver dig en fuldstændig kogebog – enhver mesterkok har sine velbevarede hemmeligheder.

%d bloggers like this: