Sociale medier som Facebook og Twitter er kommet for at blive

Sociale medier som Facebook og Twitter er kommet for at bliveSociale medier som Facebook og Twitter er kommet for at blive, og vi bruger mere og mere tid på vores kontakter. En stor del af den tid bruges på, i større eller mindre grad, at interagere med produkter, brand og services.

Der er ikke noget i vejen for, at du får del i den trafik, men at have en social media strategi er ikke det samme som, at man blot betaler for bannervisninger på medierne.

En social media strategi kræver indlevelse, mod og evne til at eksekvere.

En god social media strategi giver dig:

  • En god social media strategi giver dig:Et kort at styre efter. Der er mange forskellige veje gennem social media junglen, men en god strategi hjælper dig godt på vej.
  • En unik mulighed for, at nå din målgruppe. På sociale medier har du en hel unik måde, hvorpå du kan italesætte din målgruppe. Deres reklameskjold er svagere, og mediets udformning gør, at du i høj grad kan nå dem med en personlig, 1-til-1 kommunikation.
  • Mulighed for effektivt at segmentere modtagerne af dit budskab. Især på Facebook har du rig mulighed for, at kunne segmentere dit budskab. Der er meget få medier, der ved mere om deres brugere end Facebook, og du har mulighed for, at gøre brug af mange af disse informationer i din markedsføring.
  • Få dine ”venner” til at sprede det gode budskab. En velgennemtænkt social media strategi, sikrer dig masser af ambassadører.

Hos os har vi masser af erfaring med, at markedsføre virksomheder på sociale medier. Kontakt os nu, og få adgang til en guldmine af information og konverteringer.

Social Media Marketing

Social Media MarketingI Brand-dEsign handler social media strategi og eksekvering om et klart defineret formål og helt konkrete målsætninger.

Alt for mange sætter en masse tiltag i gang på diverse sociale medier, med det formål at være tilsted, i stedet for at have defineret et klart forretningsmæssigt formål.

Hvis du ikke ved præcist hvor du skal starte eller bare vil vide mere om, hvordan vi tænker social media, så skal du endelig kontakte os.

Vi bruger mange platforme og kan både tænke strategi og eksekvere tiltag, som giver dig flere kunder, ambassadører eller helt nye muligheder via koncepter, kampagner m.fl.

Hvordan ser du social media marketing?

Hvordan oplever du brugen af social media marketing? Er du glad for det? Fungerer det? Er der noget der ikke virker for dig?

%d bloggers like this: