Især for virksomheder er mulighederne for at kommunikere med brugerne på deres sider blevet meget større.

Især for virksomheder er mulighederne for at kommunikere med brugerne på deres sider blevet meget større. I disse dage og frem til omkring den 11. Marts vil alle facebook sider blive opdateret til et nyt design, men allerede nu, kan man selv foretage den designændring, som ellers kommer automatisk. Foretager man den designmæssige ændring for sig selv og sine kunder, har man her en mulighed for at bevise, at man følger med i hvad der sker inden for social media marketing, herunder facebook.

Nye funktioner på facebook er ret banebrydende

Er du klar til Instagram-business?De nye funktioner på facebook er ret banebrydende og lige nu sidder der mange social media marketing medarbejdere og brainstormer over, hvordan disse funktioner kan bruges. Der er især en usikkerhed omkring, hvordan den funktion, som tillader virksomheder at tilkendegive at de ”synes om” andre virksomheder, skal anvendes i virksomhedernes kommunikationsstrategi på de sociale medier.

Det bliver interessant at se

Det bliver interessant at se, hvad der vil blive god skik og brug blandt virksomheders facebook sider. I princippet kan konkurrenter gå ind og skrive på din sides væg, ligge links og gode tilbud op. Skal man tillade det, eller skal man afskære andre virksomhedssider muligheden for at kommunikere med ens brugere?

Det vil nok gå begge veje. Nogen vil sige, at der har en total fri side, som alle kan skrive indlæg på, så længe de ikke er anstødelige eller retter personlige angreb mod andre mennesker. Andre vil ikke tillade denne praksis og derfor skal man være varsom med hvad man foretager sig.

%d bloggers like this: