Facebook Marketing

Social media marketing og Facebook er tidens billigste og mest effektive annoncerings platform. På Facebook har vi mulighed for at lave kampagner, som specifikt rammer de kunder, der har mest relevans for jeres produkt. Vi laver en grundig annoncering, hvor vi benytter vores viden og erfaring til at skabe den kampagne, der vil give det højeste afkast.

Social media marketing er vigtigt

Social media marketing

Social media marketing (SMM) er et begreb der beskriver brugen af sociale netværk, online communities, blogs, wikis eller andre online medier til marketing, salg, PRog kundeservice. Almindelige sociale medier der er bruges til Social media marketing er: Twitter, LinkedIn, Facebook, Flickr og YouTube.

Facebook Foredrag

Vi tilbyder et dybdegående foredrag for relevante medarbejdere efter jeres valg. Foredraget vil omhandle generelle strategier og tiltag, som vil kunne skabe en øget synlighed omkring enhver Facebook side. Dette er ekstra interessant, da det er en form for omkostningsfri annoncering. Vi underviser i forståelse af Facebooks rangerings strategi. Foredraget kan tilrettelægges i forhold til deltagernes niveau og forudgående viden om Facebook.

Google Adwords

Google er til dags dato verdens største søgemaskine og er derfor også en vigtig del af en hver virksomheds mulighed for at skabe opmærksomhed omkring sig selv. Med hjælp fra vores værktøjer kan vi annoncere for jeres virksomhed på de mest besøgte og relevante søgeord. (Social media marketing)

LinkedIn

Hvis i opererer med B2B salg, vil LinkedIn formentligt være en interessant platform for jer at annoncere på. Vi kan på LinkedIn opdele virksomheder i brancher og dermed sørge for, at jeres annoncer bliver læst af virksomheder, der har interesse i jeres produkt.

Individuel Coaching

Vi tilbyder individuel coaching, hvor vi gennemgår alle elementer i vores annonceringspakke. vil vi gennemgå generel Facebook markedsførings strategi i forhold til at skabe og markedsføre egen Facebook side på bedst mulig måde. Vi står til rådighed, sålænge der er behov. (Social media marketing)

Analyse

Vi tilbyder en grundig analyse af brugerbevægelsen på jeres hjemmeside. En analyse vil kunne skabe et overblik over, hvilke tiltag der kunne være relevante for at optimere kundernes oplevelse og adfærd. Vi vil kunne analysere trafikken på jeres hjemmeside og derved se, hvilke områder der fungerer, hvilke områder der er mangelfulde, og hvad der kan gøres for at forbedre dem.

Google Analytics

Vi vil som en del af vores analyse af jeres hjemmeside opsætte Google Analytics. Google Analytics bruger vi som et værktøj til at måle trafikken på jeres hjemmeside, hvormed vi kan registrere brugernes adfærd. Vi tilbyder en grundig introduktion til Analytics så i også efterfølgende selv vil have mulighed for at følge trafikken på jeres hjemmeside.

Heat Map

Vi vil under analysen opsætte et heat map på jeres hjemmeside. Dette heatmap giver et visuelt indblik i, hvad jeres brugere foretager sig på jeres hjemmeside. Vi kan ud fra data fra heat mappet og Google Analytics bestemme, hvordan i kan ændre jeres visuelle udtryk, så brugerne nemmere kan navigere på jeres hjemmeside.

%d bloggers like this: