Skriv tekster med hjertet

Skriv tekster med hjertet – SEO Tekster handler simpelthen om at optimere indholdet på jeres hjemmeside. Googles botterne løber jeres website, grundigt igennem og de læser teksterne og de interne og eksterne links, der er lavet på siden. Derfor er det ikke til diskussion hvor vigtigt det er, at de tekster, der ligger på jeres hjemmeside både er interessante for jeres kunder men selvfølgelig også værdsættes af søgemaskinterne.

Jeres tekster på hjemmesiden er en essentiel del af jeres online markedsføring

Jeres tekster på hjemmesiden er en essentiel del af jeres online markedsføring. Derfor er det vigtigt at teksterne kan fange brugernes interesse. Vi hjælper naturligvis jer med at komponere nogle gode tekster, som vi opsætter og strukturer så de kommer til at ranke solidt i Google.

Overskrifter og afsnit

Seo tekster bør af hensyn til den nødvendige læsbarhed skrives på en anden måde end man normalt ville gøre. Søgemaskinerne læser nemlig mere teknisk på teksterne end vi mennesker gør det. Vi assistere med at arrangere jeres sider så Google får maks mulig udnyttelse af sidens tekster.

CMS – SEO Tekstoptimering

Ligger jeres site på et CMS system ala WordPress, er det vigtigt at i får arrangeret jeres templates på en måde, så dine tekster optimeres optimalt for søgemaskinerne.
SEO tekstoptimering er en ting, men sidernes kode skal også optimeres korrekt. Sørg for dine tekster er skrevet på en måde så de virker dragende på dine kommende kunder. Ligegyldige sider skader jeres SEO optimering.
content is king

Content is King

“Content is King” eller indhold er konge. Det er faktisk stadig sandt. Det er et af de ting Google vægter meget højt. Jo mere tekst med interessant indhold, des bedre vil din hjemmeside blive belønnet i Googles søgeresultater. Udtrykket Content is King er egentlig kort og godt : des mere indhold af relevant karakter des længere når du i din organiske SEO.

Vi kan naturligvis hjælpe dig

Vi kan naturligvis hjælpe dig med at komponere jeres tekster for jer, så hjemmesiden får et langt mere ægte og organisk tekstindhold. Vi kan også assistere dig i at skrive teksterne selv. Tekstskrivning er et af de områder, hvor man selv kan gøre en forskel.
Kontakt os i dag – og få et uforpligtende tilbud. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi jer for en helt uforpligtende snak om jeres behov.
%d bloggers like this: