Vi tilbyder naturligvis specialdesignede hjemmesider i Vejle

Vi tilbyder naturligvis specialdesignede hjemmesider i Vejle hvis din fokus er på at få designet noget specielt. Vores fokus er på at give dig den optimale løsning – samtidig med at vi følger vores kodeks om kun at levere mobiloptimerede, lynhurtige hjemmeside løsninger.

Solid dansk linkbuilding

Mangler du en hjemmeside?

Vi tilbyder mange forskellige løsninger af hjemmesider, som er skræddersyet lige efter dine behov. Vi har erfaring med at lave mange forskellige hjemmeside løsninger, lige fra større løsninger til private hjemmesider.

Hvis du tror dit projekt kunne være noget for os kan du frit benytte vores kontakt form eller på anden måde kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Specialdesignet hjemmeside

Du er sandsynligvis typen der ved hvad du vil og du står muligvis med et helt unikt ønske i forhold til din nye hjemmeside. Vi er klar til at levere det du ønsker. Vi designer hjemmesiden, så den matcher dig og dine ønsker ned i detaljen. I fællesskab afgrænser vi hvilken løsning, der bedst matcher dine behov, hvordan hjemmesiden skal se ud og hvad den skal indholde. Ud fra den specifikation udarbejdes din nye hjemmeside Vejle løsning.

Med en specialdesignet hjemmeside fra os…..

Med en specialdesignet hjemmeside fra os er du sikret stilrent design med skarp fokus på detaljen. Udover et skræddersyet professionelt layout får bl.a. mulighed for at få udviklet speciel grafik til slides og matchende ikoner. I dag handler det mere end nogensinde før om at designe sit indhold og præsentere det på en attraktiv måde – og det ved vi hvordan man gør!

Ideel til selvstændige og professionelle

En skræddersyet hjemmeside Vejle fra os giver dig det du ønsker – en hjemmeside helt efter dit hoved der er din virksomheds professionelle ansigt udadtil 24/7. Så kontakt os idag hvis du ønsker en snak om en professionelt designet hjemmeside der matcher din virksomhed og dine ønsker til punkt og prikke.

Professionel webløsning med WordPress CMS

En hjemmeside tilpasset dig

Vi tilbyder flere hjemmesidepakker i Vejle. Konceptet er enkelt: du betaler kun for det du skal bruge – og prisen forbliver tilsvarende lav. Alle vores hjemmesider er udviklet i et CMS-system, så du selv nemt kan opdatere din hjemmeside uden at det koster ekstra.

Derudover har de alle vores hjemmeside pakker mobiloptimeret design og e-mail support.

Forskellen på hjemmeside pakkerne er bl.a. omfang (f.eks. hvor mange undersider din hjemmeside skal have – lidt alá hvor mange sider der skal være i en bog udover en forside).

Derudover giver visse af pakkerne dig ekstra fordele i form af ekstra funktionalitet, websikkerhed og ydeevne.

Hjælp til hjemmeside?

SEO Vejle

Søgemaskineoptimering er blevet mere og mere populært. Før i tiden, gik folk mere op i at lave flotte og funktionelle hjemmesider, uden at skænke SEO (Search Engine Optimization) en tanke. Men hvad er det sjove i, at have en flot og funktionel hjemmeside, hvis ikke nogen ser den? Vi sørger for at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så den ranceres højest mulig på de mange søgemaskiner, som f.eks google. SEO er et effektivt redskab, og kombineret med google analytics kan din markedsføring og eksponering af din virksomhed nå nye højder!

Web Design Vejle

Vi laver grafisk flotte og spændende webdesigns i Vejle, der vil sikre, at din hjemmeside kommer til sin ret. Vi kan designe en hel ny identitet til dig og din virksomhed, eller vi kan tage udgangspunkt i jeres produkt. Uanset hvilke præferencer du har, vil vi hjælpe dig med at skabe det digitale image du fortjener.

CMS Vejle

Mangler du et CMS Vejle (Content Management System) system så du selv kan administrere og ændre dine data på din hjemmeside? Eller har du en idé til et smart system, men ved ikke hvordan det kan strikkes sammen i den digitale verden? Webraket elsker en udfordring og kan hjælpe dig med realisere dine idéer! Du fantaserer og vi udvikler!

Vi tror på at CMS er det bedste til at opdatere en hjemmeside og tilbyder derfor vores eget CMS der kan skrædersys til netop dine behov. Nedenunder er nogle få punkter med et eksempel på hvad en hjemmeside kunne indeholde:

  • Nem og hurtig opdatering af sider
    • Mulighed for at lave undersider
  • Simpelt nyhedssystem
    • Mulighed for kommentar i nyhedssystemet
  • Billedegalleri og uploadfuktion

Mulighederne er mange og kombinationerne er mindst lige så store. Så det er bare at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud og svar på om dine visioner for din hjemmeside er mulige.

Fase 6.3: Valg af ansvarlig for videreudvikling

Webshop Vejle

Hos Webraket har vi valgt at køre med det yderst brugervenlige shopsystem “QuickPay”, som er et udbredt shopsystem herhjemme – Betalingsgatewayen virker med alle anerkendte kreditkort, og benytter sig af SSL-Kryptering, hvilket resulterer i sikker handel over nettet.
Med QuickPay, kan du sælge dine produkter via internettet 24 timer i døgnet, og det er samtidig nemt at administrere og vedligeholde, via et administrationsmodul gennem din browser.

Mål og visioner

Det hele begynder med vores samtale, hvor idéer og visioner fremlægges. Herefter kan vi gå videre med et formelt forslag. Vi forsøger at forstå og sætte os ind i dine forventninger omkring det grafiske udtryk og funktionen af hjemmesiden.

Planlægning og organisering

Projektets planlægningsfaser giver os en mulighed for at komme projektet til livs. Vi anvender en bred vifte af planlægningsmetoder for at tilpasse vores mål med dine egne. Det er vigtigt, at vi får udarbejdet fælles retningslinier i alle aspekter af dit projekt for at sikre det bedst mulige resultat.

Hvad er Google AdWords?

Designkoncept

Vi har indtil nu fået afklaret mål, visioner, forretningskoncept, idé og udtryk, kommunikation udadtil og vil nu påbegynde skabelsen af et unikt designkoncept til din hjemmeside.

Hjemmesidekonstruktionen

Efter vores designkoncept er godkendt, begynder vi byggeriet. Vi har oprettet en projektplan, herunder specifikke opgaver og milepæle, således at projektet er planlagt og koordineret til mindste detalje. Her snakkes om opsætning af servere, installation af CMS, XHTML / CSS, og starten på opbygningen af dine enkelte sider.

Corporate branding

Test, test og test inden affyring

Før din hjemmeside officielt bliver lanceret på World Wide Web ( www ), kører vi det gennem en streng række tests for at sikre multibrowser kompatibilitet, funktionalitet og brugerbevægelsesmønstre. Det færdige produkt godkendes og i kan selv få lov til at trykke på den grønne affyringsknap.

Support og vedligeholdelse

Vi tilbyder kvalitetsbevidst løbende support gennem en række af muligheder: Google Analytics analyse, SEO , Social Medie Vedligeholdelse, Sikkerhedstjek / opdateringer. Internettet udvikler sig hele tiden, og vi sørger for at være foran, så du ikke skal bekymre dig.

Webløsninger Vejle

Vi kan tilbyde forskellige webløsninger som alle er både hurtigt og stabile. For mere information, se punkterne i siden.

Hjemmesider til erhverv i Vejle

Vi laver færdigudviklede systemer hvor du selv kan ændre indholdet ”on the fly” så man ikke er bundet til en bestemt maskine eller placering i verden, for at kunne ændre og opdatere informationerne på siden. Skræddersyet til dine behov så den ikke er fyldt med uoverflødige funktioner og indstillinger. Lad os hjælpe dig med at komme online. Ved at oprette en hjemmeside hos os, har du, ud over at finde et design der passer dig, også mulighed for ikke selv at behøve at sætte dig ind i hvordan man blandt andet får fat i et domæne og et sted at ligge hjemmesiden.

Hosting vejle

For at kunne få en hjemmeside online skal den hostes. Dette tilbyder vi så den kommer til at ligge på en hurtig forbindelse, som sammen med høj stabilitet sikrer at den er tilgængelig over alt i verden.

Hosting af mail

Nem hosting af mail der kan hentes via IMAP / POP3 direkte ned på computeren eller på telefonen, så man altid er opdateret. Ud over at kunne opdatere den til din egen computer eller mobil, vil det også være muligt at tilgå den via nettet, så den kan læses over hele verden uden nødvendigvis at skulle bruge ens egen computer.

Priser

Der er faste priser på de forskellige løsninger. Denne pris er også inkluderet designmæssig opsætning af siden så den passer dit behov.

Hvis du har brug for advancerede funktioner som ikke er inkluderet i nogen af løsningerne kan der laves specielle løsninger, hvor kodningen af disse opgave vil være timelønnet som supportopgaverne.

Kvalitet

For at sikre at hjemmesiderne er af en vis kvalitet bestræber vi os altid på at overholde de standarder som er sat af W3. Dette gælder både for XHTML og CSS.

%d bloggers like this: