Webdesign

Skal vi Skabe et brand – Dine kunder ikke kan undgå at få øje på?

Vi skaber webdesign der giver dig kunder Det tager kun 30. min af din tid og invitere os til et møde. Vi vil kunne forandre måden du får kunder på i dag!. Webdesign er meget mere end en smuk hjemmeside, der er bruger venlig! Vidste du at dit layout og alt hvad der er på din side, har stor effekt på din SEO? Webdesign handler i korte træk om, at dit Brand bliver fundet online. Nu ved vi allesammen at Google og søgeresultater har en del og skulle have sagt, i forhold til at blive fundet online.

Så hvad er det egentlig din side skal leve op til?

Så hvad er det egentlig din side skal leve op til?Forklaret nede på jorden kan man sige, at google har en kageform og din side skal passe til denne form! Hvis den ikke passer og Google skal bruge for meget tid, på at forsøge og “presse” din side ned i formen, vil der typisk ske det at Google dropper dig. Nok ikke helt men din side vil ikke “ranke” med de resultater du gerne vil opnå.

Du tænker naturligvis at du bør have en hjemmeside, fordi denne kan skaffe dig kunder!

Du tænker naturligvis at du bør have en hjemmeside, fordi denne kan skaffe dig kunder!Når vi bygger en hjemmeside har vi hele perspektivet med, hvad betyder det så? Det betyder at vi forener design, brugervenlighed, branding, socialemedier, webdesign og SEO. Det er den mest naturlige måde at skabe webdesign på, fordi det hele hænger sammen, det giver ikke rigtig mening at gøre det på nogen anden måde. Hvad indebærer webudvikling?

Hvad beskæftiger vi os med?

Hvad beskæftiger vi os med?Vi udvikler unikt designede websider, som hjælper din virksomhed med at tiltrække nye kunder. Vores fagområder omfatter alt fra den indledende fase, som indebærer at designe hjemmesiden fra idé til virkelighed, til websiteoptimering som medfører de mest fordelagtige resultater, når man søger efter hjemmesiden på Internettet.

Hvordan arbejder vi?

Vi er engagerede, hårdtarbejdende og kreative mennesker, som arbejder på en struktureret og konsekvent måde. Vi trives ved at føre vores ambitioner ud i livet og at imødekomme vores kunders behov på et nationalt og globalt plan. Vi er et stærkt team af kreative webdesignere med mange års erfaring med SEO og WordPress.

Hvad indebærer webdesign?

  • Hvad indebærer webdesign?At afdække dine behov og fremtidsplaner, samt finde frem til hvordan du forestiller dig at din hjemmeside skal se ud
  • At foretage en analyse af dine konkurrenters evne til at profilere sig på Internettet.
  • Derefter forbereder vi et tilbud, som passer til dine behov
I løbet af selve udviklingsprocessen lægger vi stor vægt på, at have en åben dialog samt, via din hjælp, at finde de bedste tekniske løsninger og de mest fordelagtige designresultater.

Landsdækkende webdesign service

Vi har lavet mange hjemmesider og webdesign for både store og små firmaer over hele Danmark. For os beliggenhed ligemeget. Online markedsføring og webdesign kræver ikke en fysisk placering, men derimod de rigtige evner indenfor området. Herunder er nogle af de byer vi har lavet professionelle hjemmesider og webdesign for:
Jylland
Fyn
Sjælland
%d bloggers like this: