Søgemaskineoptimering / SEO AalborgHer får du en kort introduktion til hvad søgemaskineoptimering er, og hvordan det kan hjælpe din side.

“Jeg forstår det ikke… Jeg har min hjemmeside som handler om min frisør forretning. Hvorfor kan jeg så ikke finde min side inde på Google, når jeg søger på frisør?”

Har du nogensinde stillet dig selv et lignende spørgsmål? Hvis du har en hjemmeside, vil du gerne have besøgende. En af de bedste måder at få disse besøgende på, er ved at blive fundet på søgemaskiner som Google. Desværre er det ikke helt ligeså let som man skulle tro.

Der findes millioner af hjemmesider derude, og mange af dem handler om det samme. Det betyder med andre ord, at der er stor konkurrence på at ligge øverst i søgningerne. Hvis der er 100 hjemmesider der skriver om emnet frisør, er der kun 10 af dem der kan ligge øverst, hvis jeg går ind på Google og søger på frisør.

Google ønsker at levere de bedste hjemmesider til dem der søger igennem deres søgemaskine. Det er trods alt deres levegrundlag. Fandt man aldrig det man skulle bruge når man søgte i Google, ville de snart have en tom butik.

SEO – Webdesign – Hjemmesider – Aalborg (Ålborg)

Hvad er søgemaskineoptimering så?

Hvad er søgemaskineoptimering så?Søgemaskineoptimering er kunsten, at optimere en hjemmeside og dens undersider, så de skaber værdi til de besøgende (Værdi = Underholdende, besvarer spørgsmål, flot design, let at bruge etc.). Samtidig skal siden være optimeret på en måde, så Google ved hvad siden handler om.

Til sidst skal der være signaler fra resten af internettet der indikere, at din hjemmeside er bedre end de andre hjemmesider der handler om det samme.

Med andre ord består søgemaskineoptimering af:

 • Forbedring af indholdet på din side, så det hjælper de besøgende.
 • Optimering af din hjemmeside, så den er fejlfri og hurtig.
 • Optimering af din hjemmeside, så den snakker samme sprog som søgemaskinerne.
 • Skabe omtale om din hjemmeside på resten af internettet.

Desto bedre hvert af disse punkter er optimeret, desto højere vil du rangere på de søgeord du ønsker.

SEO Aalborg og Samarbejde

SEO Aalborg og SamarbejdeSøgemaskine optimering – Search engine optimization. Kært barn har mange navne. Hos Brand Design er det alt vi laver. Vi er gode og stolte af vores arbejde med SEO!

Vi arbejder sammen med de bedste web bureauer i Danmark for at sørge for vores kunder også udnytter trafikken der kommer fra søgemaskinerne. Mangler vi at samarbejde med jer? Så kontakt os idag for et samarbejde

Analytisk tilgang

Vi er på forkant med teknikker til at forbedre din søgemaskine markedsføring. Hver kunde er unik – ud fra dit udgangspunkt laver vi en strategi for at få dig til tops i søgemaskinerne.

Kunde garanti

Vores kunder mærker øget trafik fra første måned med Brand Design. Vi har en simpel regl; ingen stigning i trafik – ingen regning! Det er til at føle på.

Hvad vi gør bedst…

Hvad vi gør bedst…Hver eneste dag hjælper vi vores kunder med at øge deres salg igennem vores SEO løsninger. Vores strategier hjælper virksomheder landet over, stor som lille, med at nå ny og flere kunder og dermed øge resultaterne på bundlinjen.

Betingelserne for at ligge i toppen af søgemaskinerne ændre sig konstant, derfor kører vi dagligt analyser af din hjemmeside for at sikre os, at den altid er tunet så meget som muligt.

Hvis du vil have succes online, er det en nødvendighed at du ligger i toppen af søgeresultaterne. Det er det vi gør til dagligt og det er derfor vi kan hjælpe dig.

On Site analyse og optimering Aalborg

On Site analyse og optimering AalborgDet første trin i enhver SEO kampagne Aalborg er at finde ud af hvad dine målsætninger er, og hvad tilstanden for hjemmesidens SEO er på nuværende tidspunkt. Derfra kommer vi med en handleplan med hvad der skal rettes, og når den er godkendt, udføres rettelserne.

 1. SEO strategi – Vi laver en samlet plan baseret på samtlige af vores analyser der sikrer at der sker fremskridt, og så du præcist ved hvad der kommer til at ske.
 2. Teknisk analyse – Vi tjekker og fixer tekniske fejl som 404, dårlige links, dårlig link struktur og mange andre ting der ellers genere søgemaskiner og besøgende.
 3. Søgeords analyse – Vi kigger på dine produkter, niche og konkurrenter med en bred vifte af søgeordsværktøjer og teknikker for at finde frem til de rigtige søgeord.
 4. Søgeordsudvælgelse – Når vi har fundet søgeordene, kategoriserer vi dem og forklarer dig fordele og ulemper ved hvert søgeord, og sammen udvælger og prioriterer vi.
 5. Indholdsoptimering – Vi kigger på dit indhold og, hvis nødvendigt, omskriver så det får personlighed og skaber engagement. Mangler der essentielt indhold, får vi det skrevet.
 6. SERP optimering – Vi optimerer udseende og teksten på de resultater Google viser, så Google ved hvad dine sider handler om, og flere folk vælger din side frem for andres.
 7. Implementering af SEO – Vi laver en handleplan der er lige til at følge. Enten udfører Optimal Trafik benarbejdet, eller også kan du selv gøre det med professionel vejledning og opfølgning.

Off Site SEO analyse og optimering Aalborg

Off Site SEO analyse og optimering AalborgEfter din side er blevet optimeret, gjort spændende og lavet så den overholder Google guidelines, går vi i gang med såkaldt Off site SEO analyser og optimering. Her er fokus at promovere din hjemmeside, skabe omtale og vigtigst af alt skaffe naturlige links.

 1. Link building – Vi analyserer os frem til hvad og hvordan der linkes til i din niche, producere det nødvendige indhold og tager kontakt til webmasters.
 2. Lokal søgeprofil – Vi tilpasser dit indhold til søgninger rettet mod dit lokal område, og får de rigtige links til at pege på de rigtige sider.
 3. Blogging – Vi opretter en blog og skaber fast indhold, så der kommer flere søgeord til søgemaskinerne, skaber flere tilbagevendende besøgende og hjælper din salgsproces.
 4. Video marketing – Vi vejleder og hjælper dig med at få din egen kanal på Youtube, samt tager kontakt til de rigtige folk der kan hjælpe dig med at lave flotte videoer.
 5. Infographics – Vi hjælper dig med at lave din viden og data om til flotte visuelle billeder, der båder skaber engagement, links og mere trafik.
 6. Link bait – Vi kigger på hvad der linkes mest til i din niche, skaber en bedre version og spreder rygtet. Med den rette vinkel kan dette skabe mange links og meget trafik.
 7. Content marketing – Vi skaber indhold der kan bruges på de sociale medier, skaber links og samtidig hjælper dig med at fremstå som ekspert og dermed skaffe flere kunder.

Konsulentservice til søgemaskineoptimering (SEO)

Konsulentservice til søgemaskineoptimering (SEO)Vi tilbyder konsulentservice indenfor søgemaskineoptimering. Det betyder at du selv udføre SEO arbejdet i Aalborg, men vi hjælper med hvad og hvordan det skal gøres.

Der kan være mange grunde til at vælge vores konsulentservice frem for at hyre os til at lave alt arbejdet. Nogle gange mangler den interne marketingsafdeling bare den nyeste viden indenfor SEO, andre gange er det rart selv at gøre arbejdet, så man ved hvad der sker. Eller også er budgettet bare ikke stort nok til at delegere alt arbejdet væk.

Vi holder fingeren på pulsen i SEO verdenen

Vi holder fingeren på pulsen i SEO verdenen. Vi følger med i Google forums, hvad Google’s egne eksperter som Matt Cutts siger, og hvad andre industriledere indenfor SEO taler om. Det betyder vi har gnavet os igennem mere eller mindre alt, hvad der er værd at vide om SEO. Yderligere har vi testet og afprøvet denne information på vores egne hjemmesider, store som små. Det betyder vi ved hvad der virker, ikke virker og hvad der er direkte skadeligt (hvilket faktisk er en del).

Når du får konsulent service fra os, starter vi med at tage et kig på din hjemmeside, og hører hvad dine behov og mål er. Derfra forklarer vi dig præcis hvad du skal gøre og hvordan. Så kan du med ro i sindet selv udføre arbejdet vidende, at du gør det der er rigtigt. Rigtigt ifølge Google om ikke andet.

Med konsulentservice fra os kan du altid kontakte os og stille dine tvivlsspørgsmål. Desuden tilbyder vi at tjekke op på det udførte arbejde, så du er sikker på ikke at have trådt på en af de mange landminer i SEO landskabet.

Seo vurdering og genskabelse

Seo vurdering og genskabelseGoogle har nogle såkaldte ”guidelines” der dikterer og vejleder til hvad man bør og ikke bør gøre i forhold til at rangere i søgemaskinerne. Overholdes disse guidelines ikke, kan du i bedste tilfælde risikere ikke at rangere, og i værste fald at blive bandlyst fra Google.

Vi hjælper dig med at finde ud af om din side er ramt af en Google straf. Er det tilfældet, hjælper vi dig også med at få styr på sagerne igen.

Vores analyse kigger på adskillige faktorer der kan få Google til at give en straf. Vigtigst af alt er din link profil. En unaturlig intern eller ekstern link profil er et soleklart signal til Google om, at du ikke har overholdt deres guidelines, og at du har skaffet dig links på en unaturlig måde.

Andre ting vi tjekker op på og retter:

 • Er dine 301 redirects udført korrekt?
 • Har du overforbrug af en bestemt anchor tekst?
 • Bør nogle af dine links blive indikeret som ikke godkendte af dig?
 • Linker du til sider Google ser som skadelige?
 • Har du for meget indhold der ser ud til at være kopieret af andre?
 • Har du for meget tyndt indhold som ikke bidrager til dine brugere?

Vi giver dig en fuld rapport over hvad der har medført til at din side er blevet straffet, og en handleplan til hvordan du kommer på ret kurs igen. Vi udfører selvfølgelig også det praktiske arbejde, skulle du ønske det.

En Google straffri hjemmeside nu og i fremtiden i Aalborg

En straffri hjemmeside nu og i fremtiden i AalborgVi tilbyder ikke kun at udbedre dårligt udført SEO, vi tilbyder også at holde styr på at alt er som det skal være i fremtiden. Vi analysere grundigt sider, der linker til dig, og sider du linker til. Dette sikrer at du har en sund hjemmeside nu og i fremtiden.

Vi holder også øje med andre faktorer der muligvis kan aktivere en straf, og lave præventive handlinger. F.eks. holder vi øje med dit indhold og dets metadata, så du ikke pludselig risikerer at have flere sider der ser ud til at handle om det samme. Sådanne ting forvirre Google, og gør at du bliver din egen konkurrent.

Sidst, men ikke mindst, følger vi konstant med i SEO verdenen og på de nyeste tiltag fra Google for at sikre, at hvad der var god praksis i går, også er god praksis i dag. Internettet udvikler sig hurtigt, og kun hjemmesider der følger med, bliver ved med at rangere godt i søgemaskinerne.

Aalborg ifølge Wiki

AalborgAalborg eller Ålborg er en by i Region Nordjylland og er Danmarks fjerdestørste by. Aalborg er Byregion Aalborgs hovedby og betegnes som værende Nordjyllands hovedstad. Aalborg Kommune er Danmarks tredjestørste målt på befolkningstal, og opstod i sin nuværende form 1. januar 2007 ved en sammenlægning af Aalborg Kommune (1970-2006) og nabokommunerne Hals, Nibe og Sejlflod.

Bouet  Lindholm  Løvvangen  Nørresundby centrum  Nørre Uttrup

Erhverv i Aalborg

Erhvervsmæssigt er byen blandt andet kendt for sin produktion af hvid- og grå cement på cementfabrikken Aalborg Portland og for sin snaps – Rød Aalborg – idet De Danske Spritfabrikker blev grundlagt her i 1881 af C.F. Tietgen og C.A. Olesen.

I byens østlige del findes endvidere Aalborg Universitet. Fra Aalborg Centrum er der 6 km til Aalborg Lufthavn på nordsiden af Limfjorden.

En betydelig del af byens og områdets erhvervsliv er organiseret i handelskammeret Erhverv Norddanmark, der har rødder i Guds Legems Laug, der blev indstiftet af lokale købmænd i 1431. Organisationen, der er landets ældste af sin art, tæller omkring 500 medlemmer.

anmeldelse af Brand Design Aalborg

%d bloggers like this: