SEO venlig hjemmeside

Hvorfor bygge en SEO venlig hjemmeside ?

seo venlig hjemmeside

Baggrunden for en brugervenlig hjemmeside

Hvorfor bygge en SEO venlig hjemmeside ? Der er flere gode grunde.

Hvad kan en SEO venlig hjemmeside ? Vi designer hjemmesider, vi ved Google og selvfølgelig jeres kunder vil elske. Det sikrer jer at i får en øget synlighed i søgemaskinerne og derfor flere nye kunder. Vores strategi er simpel: Jeres hjemmeside skal arbejde for jer og gennem dens nye design og SEO optimering skaffe jer mere og ny relevant trafik fra søgemaskinerne til jeres website.

Brugervenlig menustruktur

En god SEOvenlig og brugervenlig menustruktur kræver analyser. Det er vigtigt at få sammensat en menustruktur der tager højde for jeres virksomhed behov og ønsker. Strukturen skal også tage højde for hvad potentielle kunder kan finde på at søge efter. Sikrer jer derfor altid en grundig søgeordsanalyse.

Læs mere om webdesign med brugeren i fokus her.

En brugervenlig og veldesignet SEO venlig hjemmeside er alfa omega

En brugervenlig og veldesignet SEO venlig hjemmeside er alfa omega, når jeres virksomhed skal deltage i kampen om ny kunder. De hjemmesider vi designer er naturligvis ekstremt SEO venlige og søgemaskineoptimeret. Det betyder for jer, at vi allerede fra starten har bygget fundamentet for en stærk stigende popularitet i søgemaskinerne Google og Bing.

Indholdet på hjemmesiden

Indholdet på hjemmesiden, samt velskreven tekst med jeres søgeord strategisk placeret i teksten gør det nemmere for siden at kravle til tops i søgeresultaterne. Vi installerer også inkluderet et SEO-plugin, der fremadrettet hjælper jer med at skrive SEO venlige tekster.

Hvorfor er SEO så essentielt når det kommer til nye hjemmesider?

Design af hjemmesider

Vi tilbyder kort og godt et komplet design, så i sikrer jer en rød tråd igennem hele projektet. Vores hjemmesider bygges i WordPress og er altid SEO optimeret fra starten.

Hjemmesider der giver positiv effekt

En brugervenlig hjemmeside, der har det rette indhold giver opmærksomhed. Med en målrettet opbygning kan den blive virksomhedens bedste budbringer, udstillingsvindue eller show-room.

Hvordan markedsføre man sig via sin hjemmeside?

Når man vil bruge sin hjemmeside til markedsføring er der mange spændende muligheder online idag. Man kan benytte SEO, de sociale medier, Google Adwords eller affiliate. Hvad vil i? 

Hjemmesidens load hastighed er vigtig

Idag bruger flere og flere deres mobiler til at lave søgninger på. Netop derfor har Google også valgt at lave et mobilsøgeresultat, der kører seperat fra det originale søgeresultat. Det fortæller en del om at hjemmesiden skal loade hurtigt da mobilhastigheder ikke er lige så hurtige, som bredbånd i hjemmet. Mobilnetværk er ofte kun 3G eller 4G hastigheder, og det sætter begrænsninger til en hjemmeside.

Det er træls at investere i en ny hjemmeside hvor jeres udvikler ikke har tænkt på hastighed og mobilvenlighed, Google holder nøje øje med, at jeres side loader hurtigt, selv på langsomme bredbåndsforbindelser.

I bør derfor fokusere på at optimere forskellige parametre

I bør fokusere på at gøre jeres hjemmeside så “let” som mulig, så den loader hurtigt. Her er nogle af de parametre man kan kigge på:

 – Billeder er ofte den store synder. Der findes en del fine komprimeringsværktøjer på nettet til billedekomprimering, så i får dem ned i størrelser, der egner sig til web brug. Vi kan anbefale ImageOptim til komprimering.

– Filer som JavaScript og CSS bør være minified? Hvis ikke, så få det gjort! Til det kan i bruge Hummingbird plugin.

– Jeres udbyder af Server og webhotel. Præsterer jeres udbyder optimalt? Det kan være svært at vide, hvor hurtig en server burde være, men en hurtig server svarer typisk på 1-200 millisekunder. I kan bruge Pingdom til at måle hastigheder på hjemmesiden med.

CMS systemet WordPress

Med CMS systemet WordPress, der idag bruges på mere end 25% af alle verdens hjemmesider, er der et enormt stort netværk og hjælp til guider osv. Vi benytter Yoast SEO-plugin på alle de WordPress hjemmesider vi bygger. På den måde vil i få gode guides til jeres “Titles” og “Meta Descriptions”, så de bliver meget lettere at optimere. Vi designer alt fra helt små websites til store komplicerede WordPress sites med mange sider. Ved at vælge CMS systemet WordPress er i sikret mod overraskelser, som mange hjemmeside ejere måske ville opleve, hvis man valgte et ukendt HTML kodet site.

Læs mere om WordPress hjemmesider her

Vil i gerne have designet en SEO venlig hjemmeside?

Vil i gerne have designet en SEO venlig hjemmeside? Så står vi gerne klar med gode råd og hjælp til design og optimering af eksisterende hjemmeside. Vi kan også bygge en spritny SEO venlig hjemmeside til jer, skulle i stå med dette behov. Vi er aldrig tilfredse med vores arbejde, for vores kunder er tilfredse med den SEO venlige hjemmeside vi har designet for kunden. Feedback fra vores kunder er enorm vigtig for os, når vi arbejder med webdesign. I er velkommen til at kontakte os via kontaktformularen og vores konsulent vil snarest mulig tage kontakt til jer.

Læs om hvorfor vi anbefaler WordPress her.

Herunder kan i se en video om SEO venlige hjemmesider

Skriv til os

Uforpligtende dialog

Som det er med alle brancher man ikke har kendskab til er det vigtig med en god indledende dialog. I er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende og spørge til hvem vi er og hvad vi kan. Vi har allerede mange firmaer i Danmark, der beyntter vores services og den røde tråd for dem, har været vores gennemsigtighed og kvalitetsbevidste fokus på online markedsføring og SEO.

Addresse: Adelgade 2, 6000 Kolding

Phone: +45 42 67 90 11

E-mailadresse: mail@brand-design.dk