For at blive set på nettet mange søgemaskiner så skal der laves SEO

For at blive set på nettet mange søgemaskiner så skal der laves SEO eller søgemaskineoptimering som det også heder. Mange bruger hver måned flere tusinde kroner på reklame via nettet, hvilket bare er et endeløs hul. Det rigtige at investere i er seo arbejde eller søgemaskineoptimering som det kaldes

Hvad er seo – Søgemaskineoptimering

Seo – søgemaskineoptimering er optimering af hjemmesiden interne del, det er ikke den store viden skab der skal til for at få en bedre placering på nettet, faktisk kan du herunder få en gratis seo guide så du får bedre søgemaskineoptimering af din hjemmeside.

Seo – Søgemaskineoptimering forbedringer

Når du arbejder med seo – søgemaskineoptimering på din hjemmeside så er der 3 vigtige ting der skal startes, med.

Titlen, Teksten og H1 – H2 , for det utrænede øre så er dette rent volapyk. Vi snakker ikke i koder her så derfor vil jeg uddybe hvilke ting der er mest vigtige.

Titlen, er den du ser her. Eksemplet er taget fra denne side.

Når der arbejdet med seo – søgemaskineoptimering så er titlen en meget vigtig ting, her ser du at jeg optimere siden med en titel der rammer overens med selveste de søgeord jeg ønsker skal frem på nettet, men det alene er ikke alt.

Teksten, ses her som er den der fanger opmærksomheden af folk der kommer fra forskellige søgemaskiner, det er vigtigt at her ikke skrives til søgemaskinerne men til de folk der handler eller besøger din side, så en salgsbar tekst er vejen frem.

H1 og H2, det er ikke bare lige nemt for alle at rette til i dem, eller er det ? Faktisk er det nemt, du kan se her via wordpress hvor nemt det er.

Her i dette felt kan du vælge om det er h1 : overskrift 1 den jeg har markeret med rød eller h2 : overskrift 2, der er helt frem til overskrift 6, men de to vigtigste er nu engang H1 og H2

Når du har lavet seo – søgemaskineoptimering på de tre punkter her, så får du en meget mere brugervenlig side

%d bloggers like this: