Mangler i en ekspert i Seo / søgemaskineoptimering i Kolding?

Mangler i en ekspert i Seo / søgemaskineoptimering i Kolding?Alle ved at den gode placering på Google ikke kommer af sig selv idag. Det kræver vedvarende arbejde, både at opnå placeringer men også beholde dem. Mangler i en SEO / Søgemaskineoptimering ´s ekspert i Kolding, så skriv til os og hør mere.

Som hjemmeside kunde hos os får du ikke kun en flot designet hjemmeside lavet i WordPress. Vi hjælper dig også i gang med SEO / søgemaskineoptimering i Kolding af din nye hjemmeside.

Vi sørger for den tekniske del med at opsætte cms systemet, så du / vi har de rette værktøjer og muligheder for at optimere din nye hjemmeside.

God seo er lig med mange besøgene

God seo er lig med mange besøgeneEn hjemmeside i Kolding hvor der bliver gjort et fornuftigt stykke arbejde med at optimere til søgemaskinerne, får mange flere besøgende end andre hjemmesider.

Seo består af mange ting, og kræver at man optimerer på indholdet af hjemmeside, samt arbejder eksternt med at skabe links til hjemmesiden.

Variation er vigtigt, når du laver seo

Variation er vigtigt, når du laver seoSelv om der er ting, som tæller mere i søgemaskinernes vurdering af en hjemmeside i Kolding, er det meget vigtigt at skabe variation på alle fronter, og ikke overdrive med brugen af de ting, som har værdi.

Lav altid hjemmesidens indhold til læserne, og husk på at din hjemmeside også skal konvertere de besøgene til kunder.

Gør brug af dine nøgleord / søgeord

Gør brug af dine nøgleord / søgeordTil hver side bør du udvælge et primært nøgleord / søgeord. Et nøgleord er det ord, der bliver søgt på i søgemaskinerne. Dette nøgleord bør du bruge så ofte som muligt i teksten på siden, uden at det kommer til at lyde forkert.

Skriv altid til brugerne af hjemmesiden, ikke til søgemaskinerne. Eksempelvis, denne side handler om Søgemaskine og SEO optimering i Kolding.

Lav overskrifter med nøgleord

Lav overskrifter med nøgleordInddel dine tekster i mindre afsnit og lav en overskrift til hvert afsnit. Overskrifter bør indeholde nøgleordet uden at overdrive, da man ikke får noget ud af at overoptimere. Brug nøgleordet i sidens overskrift (html: h1) og i nogle af sidens øvrige overskrifter (html: h2 – h6).

Optimer på dine billeder

Brug et par billeder på hver side. Ud over at gøre siden mere indbydende og mere læsbar for din hjemmesides brugere, kan du tilføje en titeltekst og en alt-tekst med relevante nøgleord til billedet. Disse ting er med til at fortælle søgemaskinerne, hvad billedet handler om. Det kunne være SEO Kolding der blev brugt, som billedets titel.

Link til andre hjemmesider

Lav links til andre sider, både internt og eksternt. Husk at give dine links titeltekster. Link aldrig til hjemmesider, som google ikke har indekseret, eller til hjemmesider som er indekseret dårligt i google.

Skab indgående links

Når du skriver i et forum, en blog eller et andet sted på internettet, så tilføj et link til din hjemmeside. Indgående links har stor betydning for din hjemmesides placering i Google. Husk variation i tekster.

Skriv artikler med links

Det en god idé at skrive artikler og blog indlæg med links, både internt på din egen hjemmeside, men også eksternt på andre hjemmesider. En artikel bør min. være på 300 ord og indholde op til 3 links.

Få flere gode råd om SEO

Få flere gode råd om SEOOvenstående er eksempler på nogle af de ting du kan gøre for at fremme din hjemmesides placering i søgemaskinerne. En søgemaskine, som Google kigger på ca. 200 forskellige ting, når den skal indeksere en hjemmeside.

Ofte skal der gøres et stort arbejde for at komme på side 1, men det giver mange besøgene og dermed mange nye kunder. Brand-dEsign.dk er vilde med at lave SEO i Kolding, så ring eller skriv til os, og vi skal nok hjælpe jeres side med at få en bedre placering i søgemaskinerne.

%d bloggers like this: