SEO (søgemaskineoptimering) Skagen – Det handler om tryghed og resultater

SEO Skagen | webdesign | hjemmesider | søgeoptimering. Derfor leveres alle vores løsninger altid, med gratis måling og statistik program, og du får en fast kontaktperson, så du altid har en du kan kontakte vedrørende spørgsmål, om dine engagementer hos os.

Hvad er inkluderet i vores SEO services

Linkbuilding
Forsvarlig og værdiskabende linkbuilding der overholder Google´s retningslinjer

Hjemmesideanalyse
Gennemgang af din hjemmesides indhold og struktur, samt teknisk rådgivning vedr. hjemmesiden

Søgeordsanalyse
Analyse af hvilke søgeord virksomhedens potentielle kunder reelt benytter når de leder efter en given virksomheds produkter/services, så vi sikre, at markedsføringen rammer den rigtige målgruppe.

Måling og statistik
Dette sikrer der hele tiden er fokus på, hvor mange besøgende på din hjemmeside der bliver til kunder, samtidig med du kan følge det arbejde vi laver for dig.

Reputation management
Et af de mest benyttede services, når det kommer til online markedsføring. Ved hjælp af SEO, styres hvilke informationer firmaet ønsker folk skal finde ved søgninger, på eksempelvis ens firmanavn, ved eksempelvis søgning på ens firmanavn. Prisen afhænger af opgavens størrelse og varighed.

Google adwords Skagen – Professionelt annonceringsværktøj

 

Professionel PPC annoncering (Google adwords, Bing, Yahoo)

Google adwords Skagen – Professionelt annonceringsværktøjVidste du, at alt i mens du læser det her, er der med stor sandsynlighed folk der søger efter dine produkter/services på nettet? Faktisk laver potentielle kunder søgningerud fra deres behov, hver eneste dag, og deriblandt også søgninger efter lige netop dine produkter/services. (SEO Skagen)
Alt efter branche bliver der lavet fra et par hundrede søgninger, til flere tusinde søgninger af potentielle kunder, der leder efter firmaer der kan opfylde deres behov. Er du ikke synlig på nettet, går du glip af alle disse kunder, dette kan vi hjælpe med at gøre noget ved.

Hvad kan vi hjælpe med

 • PPC (Google adwords, Bing, Yahoo og andre pay per click annoncerings redskaber)
 • Professionel konsulent med erfaring i opsætning af over 100 Google adwords kampagner, for både små og store virksomheder
 • Nøgleordsanalyse – Analyse indeholdende hvilke søgeord virksomhedens potentielle kunder reelt benytter når de leder efter en given virksomheds produkter/services
 • Geografisk markedsføring – målret markedsføringen til et givent geografisk område
 • Måling og statistik – Overvågning af hjemmeside, så der kan måles konvertering af de besøgende, og generelt indhentes data der kan bruges til optimering af SEO, Google adwords og kampagner der er lavet for hjemmesiden

Facebook annoncering Skagen – Målrettet markedsføring

 

Facebook annoncering – Annonceringsværktøj med avanceret segmenterings muligheder

Facebook annoncering Skagen – Målrettet markedsføringFacebook Skagen har i Danmark ca. 2.8 millioner brugere, hvoraf ca. de 2.3 millioner er over 18 år. Tager man i betragtning at man kan segmenterer sine annoncer mod målgrupper ud fra demografi, køn, uddannelse og interesser, så er Facebook selvsagt et interessant medie for visse virksomheder, at annoncerer på.
Facebook er primært for virksomheder der annoncerer efter private (b2c) og ikke i særlig høj grad efter virksomheder der sælger til andre virksomheder (b2b)
Facebook er for virksomheder der opbygger deres egen identitet, og løbende påvirker deres målgruppe gennem deres facebook side, så i skaber en direkte relation til brugerne der rammer inde for jeres målgruppe.
SEO Facebookprodukter:
 • Oprettelse af fan pages
 • Oprettelse af grupper & events
 • Udarbejdelse af strategi
 • SEO Skagen
 • Vi varetager Facebookads og bannerannoncering

Professionelle hjemmesider og webshop Skagen løsninger

 

Professionelle hjemmesider og webshops

Professionelle hjemmesider og webshop Skagen løsningerWordPress er det system vi bruger, til henholdsvis hjemmeside og webshop i Skagen. Det er blandt verdens bedste opensource system, og på verdensplan er der mange hundrede tusinde brugere. Systemerne har stor fleksibilitet, og er derfor utrolig populære, da de samtidig er brugervenlige og meget driftsikre. (SEO Skagen)
Vi benytter os af verdens mest udbredte CMS (content management system), hvilket giver nogle åbenlyse fordel fremfor andre systemer:
  • Brugervenligt kontrolsystem så du selv hurtigt og nemt kan opdatere din webshop/hjemmeside, ved hjælpe af et meget let og overskueligt kontrolpanel.
  • Der er udviklet tusindvis af gratis plugins til systemerne til eksempelvis SEO, nyhedsbreve, kalenderfunktioner, lagerstyring, etc.
  • Der er løbende tusindvis af programmører verden over der både udvikler og tester alle dele af de her open source systemer, så de er meget driftsikre system
Brand Design er din professionelle WordPress partner

Med en WordPress-hjemmeside får I et fuldt optimeret siteVi har mange års erfaring i opsætning, programmering samt grafisk design til de systemer vi arbejder med. Vi udvikler vores løsninger fra bunden, på den måde kan vi garantere vores kunder en høj kvalitet.

Som sagt er der rigtig mange gratis plugins der allerede er udviklet til de her systemer, men alle kunders behov er forskellige, og til det formål kræver det ind i mellem, at vi udvikler plugins fra bunden. Vores ekspertise ligger i, at vi også har erfaring med løsninger der ligger udover standard funktionerne i systemerne, så vi altid kan imødekomme de ønsker vores kunder måtte have.  (SEO Skagen)

Alt dette og meget mere kan vi hjælpe dig med.

Med 15 års erfaring indenfor online markedsføring, er vi den rette samarbejdspartner for at opnå resultater, der kan ses på omsætningen.

%d bloggers like this: