SEO PRO er til jer med den store virksomhed

seo proSEO PRO er til jer med den store virksomhed. Her er det vigtigt at have et bredt udvalg af søgeord, der kan repræsentere jeres mange produkter eller services. Det har du muligheden for med vores SEO Pro. Med mange primære søgeord kan vi give dine største services og produkter en god og grundig SEO optimering.

Med en god kombination af primære og sekundære søgeord, giver vi din hjemmeside gode muligheder for at få flere besøgende. Netop derfor har SEO Pro services du ikke finder mange andre steder på nettet.

Et link er ikke bare et link

Et link er ikke bare et linkEt link er ikke bare et link. Linket kan variere meget i værdi. Ét enkelt godt link kan have en højere værdi, end flere andre mindre værdifulde links. Disse er dog typisk vanskelige at få. Med SEO Pro får du en gang Linkbuilding initiativ, der typisk vil give et link med forøget værdi. Vi forhandler et samarbejde med f.eks. en hjemmeside eller en blog, hvor du kan få dit link til at ligge i op til et år. Dette kan være i forbindelse med en konkurrence, artikel eller en anmeldelse mm.. Fordelen er at dette ikke kun kan give dig et rigtig godt link, men også give dig og din virksomhed positiv omtale. Premisserne for samarbejdet aftaler du med din søgemaskineoptimerings ekspert.

Som den eneste ar du i SEO Pro mulighed for at skifte to søgeord i hele perioden når du ønsker det. Da SEO tager tid anbefales det ikke at skifte sine søgeord, men i nogle tilfælde kan det være relevant – som ved udgåede varer, sæsonvarer eller services.

For at du skal kunne følge din udvikling opkobler vi din Google Analytics

For at du skal kunne følge din udvikling opkobler vi din Google Analytics til vores og indsætter sportingskoden, hvis dette ikke er gjort. Vi sikre os også at din WebMaster Tools er sat rigtigt op. Derudover modtager du en gang om måneden en placeringsrapport.

SEO Pro til Business indeholder

 • SEO Pro til Business indeholder12 primære søgeord som vi optimerer på i forhold til følgende søgemaskiner: Google.dk, Bing.dk og Yahoo.dk
 • Op til 10 sekunderdære søgeord som vi optimerer på i forhold til følgende søgemaskiner: Google.dk, Bing.dk og Yahoo.dk
 • Forbrugeranalyse
 • Op til 22 Søgeord, hvor Meta Titlerne og Meta beskrivelserne på disse søgeord, optimeres.
 • 12 Søgeord hvortil der producers unikke SEO-tekster med relevante interne links.
 • Linkbuilding eksternt (Omtale på blogs og forums)
 • Webmaster tool og Google Analytics opsættes, så du, såvel som os, kan spore trafikken mm. på din hjemmeside Hvis relevant bliver du tilbudt en guide for at imødekomme problemer med Duplicate Content mm.
 • Mulighed for rådgivning ift. Marketing ifølge aftale med os.
 • Månedlig placeringsrapport på søgeord, gennemgået pr. telefon efter aftale med os.
 • 1 gang Link Building initiativ – f.eks. konkurrence, artikel, anmeldelse mm..
 • Mulighed for at skifte 2 søgeord i hele perioden – kan være relevant ved sæsonprægede varer eller services.
%d bloggers like this: