SEO optimering er nok ikke årsagen!..

Til at virksomheden fik en hjemmeside, men har i en hjemmeside, er i nød til at forholde jer til et formål! I er nød til at forholde Jer til SEO optimering!. Hvad er en hjemmeside bag ved det flotte design? der er hjemmesiden i virkeligheden en produktionsmaskine, der producere kunder, omtale, værdi, leads, markedsføring, spredning. Kort sagt er det en produktionsmaskine, der giver Jer mulighed for, at være tilstede der hvor Jeres kunder træffer Deres købsbeslutninger.

Produktionsmaskinen står på en markedsplads, hvor kunder til produkterne går forbi mange gange dagligt. Jeres opgave er, at give dem noget de kan se på. Der skal med andre ord komme produkter ud af maskinen. En produktionsmaskine skal bruge mekaniske dele for at fungere, i denne maskine er mekanikken SEO optimering. Nu er det jo ikke sådan at maskinen, holder op med at fungere uden SEO, eller gør den?

Det gør den faktisk! Jo der er stadigvæk det flotte design, visitkortet til de kunder i har i virksomheden, men uden SEO optimering af sitet, kunne den ligeså godt være, en ulr i bare vedhæftede i mails. Hvis formålet med en hjemmeside er, at give virksomheden kunder, så har Google sat dagsordenen for, hvad der skal til! SEO er hårdt arbejde, men værdien er langt højere, meget mere fremtidssigtet, end mange øvrige strategier virksomheden kan bruge.

Hvordan kan i selv medvirke til, at stå stærkere i Jeres online profil. En af de ting der giver gode resultater er en blog. Jeg vil dog i samme åndedrag understrege, at intet kan stå alene, når vi taler om SEO.

 

Hvad kan en blog gøre for Jer?

Hvis i ikke har en blog på Jeres site, er det en god ide og få lavet en. Bloggen giver ikke kun mulighed for at skabe værdi for kunder, den skaber også en platform for keywords og content. SEO optimering handler meget om keywords, formål med det indhold i har på sitet og kvalitet.

Læs mere om keywords her Google søgeord.

Hvad kan i opnå ved at blogge:

  1. En content startegi.
  2. Content der skaber værdi for kunder og Google.
  3. Omtale online, fordi andre linker til Jeres indhold.
  4. Større spredning på Jeres keywords.
  5. blogindlæg kan deles på sociale medier.
  6. Skabe værdi for Jeres kunder, i Deres købsbeslutning.
  7. SEO optimering onpage og offpage.
  8. Mulighed for gode links, ved at gæste blogge hos andre.
  9. Ekspert status på Google og i øvrige medier.
  10. Viden om Jeres branche og keywords.

 

Hvordan er i tilstede, når Jeres kunder træffer beslutninger online?

Hvad kunne være formålet med en blog for Jer?

 

Brand Design.

 

%d bloggers like this: