+4542679011 mail@brand-design.dk

Har du brug for at få din hjemmeside vist oftere på Google ved hjælp af seo optimering

Har du brug for at få din hjemmeside vist oftere på Google ved hjælp af seo optimering så kan du i denne artikel få gode råd til de mest grundlæggende ting som du bør starte med at kigge på. Seo optimering er efterhånden meget udbredt blandt Internet virksomheder og hvis man ikke også selv gør brug af seo optimering så falder man bagud, og ender dermed med mange tabte salg som din konkurrent tager lige for næsten af dig da du ligger 2 pladser under ham på dit vigtigeste søgeord.

Der er helt konkret to måder at søgemaskineoptimere på

Der er helt konkret to måder at søgemaskineoptimere på. Du kan optimere din hjemmeside således at den kommer naturligt frem på Googles resultatliste på dine vigtigeste søgeord, eller du kan benytte Google AdWords. Med Google AdWords betaler du per klik (PPC) for reklamer for dine produkter som vil vises under “Sponsorerede links” når en bruger søger på søgeord du har udvalgt. Prisen per klik afhænger af konkurrencen på søgeordene, og om hvor langt oppe på listen du vil vises.

Hvis du vil læse mere om seo optimering på din egen hjemmeside, så kan jeg anbefale min artikel om grundlæggende SEO optimering.

%d bloggers like this: