Brand Design leverer on-page SEO optimerede hjemmesider

Vi laver kort og godt hjemmesider, fordi de skal kunne findes. Det æstetiske, dét der springer i øjnene som det første skal naturligvis være på plads. Det er én måde at skille sig ud fra konkurrenterne. Vi leverer stærke tekniske løsninger, der er optimeret efter Googles retningslinier og som er med til at rykke jer det sidste stykke i forhold til konkurrenterne.

SEO optimeret CMS

Med vores CMS system bliver I helt selvkørende. Der er hurtig adgang til f.eks. at indsætte en video, oprette et galleri eller uploade PDF filer med f.eks. jeres priser og ydelser. Derudover er vores CMS meget stærkt rent SEO-teknisk. Systemet leverer alle de sider I ønsker, og forhindrer både Duplicate Content, alt imens det giver adgang til mange andre onsite SEO tiltag.

Mobilvenlige hjemmesider

At en hjemmeside skal kunne ses tydeligt og være præsentabel både i design og struktur, tager vi som en selvfølge. Vores hjemmesider er enten lavet i et responsive layout, eller opsat med en kode der automatisk videresender jeres besøgende til en smartphone optimeret udgave, såfremt den tilgåes fra en smartphone.

%d bloggers like this: