Mangler i SEO og Webdesign af ny hjemmeside i Skanderborg

Har du en hjemmeside i CMS systemerne Wordpress du gerne vil have søgemaskineoptimeret og vedligeholdt giver vi gerne et tilbud.

Mangler i SEO og Webdesign af ny hjemmeside i SkanderborgVi søgemaskineoptimere og vedligeholder CMS Systemer. Der er ingen fidus i at bruge tid og penge på at få lavet en hjemmeside, for efterfølgende at efterlade den på nettet uden at passe og pleje den. Hvis din hjemmeside skal findes på Google, skal den optimeres og vedligeholdes konstant. Det kan være tidskrævende, og det er her vi adskiller sig fra andre. Vi gør arbejdet fra bunden og følger din side konstant med opdateringer, og vi vedligeholder søgemaskineoptimeringen (SEO) så den får en god placering på Google.

Resultatet af søgemaskineoptimering (SEO) ses først efter nogen tid, derfor anbefaler vi mindst tre måneders optimering og vedligeholdelse af siden. Dette vil give din en højere placering, når dine kunder søger på Google.

Som CMS system er WordPress god til at håndtere:

 • Content Management System hjemmesider i HolbækIndividuel hjemmeside design. Hurtig udskiftning af skabelon (side design).
 • Integration af video fra YouTube.
 • Webshops med nemme brugertilpasninger.
 • Mulighed for billedgalleri, forum m.m. Print og PDF funktion.
 • Google Analytics m.m.
 • Gode Søgemaskineoptimeringsmuligheder.

Hvorfor søgemaskineoptimering (SEO) ?

Hvorfor søgemaskineoptimering (SEO) ?Det gavner ikke din virksomhed, når hjemmesiden eller firmaet ikke kan findes ved søgning på Google. Det er her vi kan hjælpe. Vi gennemgår din side og gør den mere søgemaskinevenlig (Google). Hvis du ønsker at føre en Adwords kampagne er det meget vigtigt at, din siden er søgemaskineoptimeret.

Vejen til succes på nettet går gennem Google. I Danmark sidder Google på 90 % af alle søgninger. Det er her Søgemaskineoptimering (SEO) kommer ind. For at Google kan finde og gennemgå din side, er det vigtig at efterleve visse regler.

Generelt kan vi dele søgemaskineoptimering op i tre dele:

 • Første del er analyse
 • Anden del er optimering på siden
 • Tredje del er optimering på nettet

Foranalyse

ForanalyseHer gælder det om at identificere de søgeord vi vil bruge i vores SEO arbejde.

Det kan gøres ved at lave:

SEO på hjemmesiden Skanderborg

SEO på hjemmesiden SkanderborgSøgemaskineoptimering (SEO) Skanderborg på siden går mest ud på, at siden skal være brugervenlig både for besøgende og for Google.

Dette opnås ved at arbejde med bl.a.:

SEO på nettet i Skanderborg

SEO på nettet i SkanderborgHer gælder det om, at bruge de muligheder som søgemaskinerne tilbyder.

Det er lige fra at registre sin virksomhed på Google maps til at lave:

 • Indlæg i Blogs
 • Tilmelding til relevante linkkataloger
 • Link Building Skanderborg
 • Adwords kampagne til at finde flere gode søgeord

Strategi og handlingsplan Skanderborg

For at alle disse ting lykkes, er det vigtigt at lave en god strategi. Denne strategi skal udmønte sig i en god handlingsplan, som er nem og praktisk at følge.

Skanderborg ifølge Wiki

SkanderborgSkanderborg er en købstad og stationsby i Østjylland. Den ligger i Skanderup Sogn, 25 km sydvest for Aarhus centrum. Skanderborg er hovedby og administrativt centrum for Skanderborg Kommune i Region Midtjylland. Byen er et mindre jernbaneknudepunkt mellem den nord-sydgående østkyst-strækning mod Aarhus og Horsens og den øst-vestgående jernbane mod Silkeborg.

Vrold  Stilling  Gram

Skanderborg er en selvstændig by – tæt forbundet med Aarhus

Selv om Skanderborg er en selvstændig by, er den tæt forbundet med Aarhus, omkring halvdelen af alle tilflyttere kommer fra Aarhus, og den anden vej vælger halvdelen af alle fraflyttere at flytte til Aarhus. Skanderborg skal ses i tæt sammenhæng med den østjyske by, og nærheden til de mange arbejdspladser i Aarhus giver sig udslag i lav ledighed i Skanderborg. De mange uddannelsesinstitutioner i Aarhus påvirker uddannelsesniveauet i Skanderborg. Byen og kommunen er også en vigtig spiller i samarbejdet, der hedder Business Region Aarhus, som er et tværkommunalt samarbejde med henblik på at styrke Aarhus-området.

Skanderborg ligger i et bakket landskab ved Skanderborg Sø få kilometer fra Ejer Bavnehøj. 2. weekend i august besøger op mod 40.000 Skanderborg Festival ved bøgeskoven og søen. I det nordlige Skanderborg ligger den del af Vejdirektoratet, som står for Danmarks vejprojekter.

%d bloggers like this: